Loods 5 Amersfoort

Loods 5 Amersfoort, by zilverblauw.nl

Loods 5 Amersfoort, by zilverblauw.nl

Gisterenochtend zaten Mus en ik om 7 uur ‘s ochtends aangekleed en klaarwakker beneden. Ik was alweer een beetje vergeten hoe dat is. Het voordeel van een oudere broer die ook vroeg opstaat is dat onze kinderen elkaar ‘s ochtends over het algemeen lief bezig houden, zodat Casper en ik in het weekend wat langer kunnen blijven liggen. Jammer genoeg was er gisteren geen grote broer, dus ik kon om zes uur aan de bak. Waarom worden kinderen toch altijd zo vroeg wakker?

Onlangs opende Loods 5 een vestiging in Amersfoort. Ze nodigden me uit voor hun opening, maar ik kon helaas niet. Ik vond Loods 5 altijd al een sympathiek bedrijf en toen we er vorig jaar met Zilverblauw waren werd dat gevoel nog eens versterkt. Op internet las ik dat de nieuwe Loods 5 open zou zijn op tweede pinksterdag en omdat we in de middag met vrienden hadden afgesproken die in de buurt van Amersfoort wonen, besloten Mus en ik vroeg op pad te gaan zodat we een kijkje konden gaan nemen in de nieuwe vestiging.

Loods 5 Amersfoort, by zilverblauw.nl

Nu staat voor mij naar een woonwinkel gaan op tweede pinksterdag gelijk aan een soort zelfmoordmissie (ik overdrijf wat, maar jullie snappen mijn punt). Gelukkig waren we héél vroeg, dus de drukte viel erg mee. We konden zelfs lekker rustig taart eten en chocomel drinken in het restaurant en op ons gemak de nieuwe winkel bekijken. Ik maakte wat foto’s zodat jullie ook een kijkje kunnen nemen. Fijne dinsdag allemaal!

Loods 5 Amersfoort, by zilverblauw.nl

Yesterday Mus woke up really, really early (6 o’clock in the morning). I’m not used to that anymore, normally our two boys wake up around the same time and sweet Wolf takes care of his little brother so Casper and I can sleep a little longer. One of the benefits of having some time in-between siblings, I guess. Unfortunately for me, Wolf was at the summerhouse with Casper yesterday so Mus and I were all awake, dressed and fed around 07.00. We decided to go on a little road trip to check out the new Loods 5 Amersfoort, an interior store. Here are some pics I made. Happy Tuesday! 

Loods 5 Amersfoort, by zilverblauw.nl

Loods 5 Amersfoort, by zilverblauw.nl

n.b. Zien jullie de roze pluk in Mus’ haar? Hij heeft geverfd met mijn moeder, haha.

13 Responses to Loods 5 Amersfoort

 1. miksname 26 mei 2015 at 12:45 #

  Lijkt me een heel fijn om daar te kunnen rond lopen,
  wou dat er hier in België meer van dit soort creatieve
  winkels waren, bedankt om het te delen.

 2. Annuska 26 mei 2015 at 13:12 #

  Hoi, kun je het merk van die dierenkoppen mailen? Ik wil die beer heel graag 🙂
  Thanks! Grts, Annuska

 3. Eigenhandig 26 mei 2015 at 13:30 #

  Wat fijn om binnen te kunnen kijken in de nieuwe vestiging. Ben helemaal fan van de Loods 5 in Sliedrecht, maar misschien toch maar eens een keer naar Amersfoort om daar te shoppen 🙂

 4. Anna 26 mei 2015 at 14:12 #

  Wat een geweldige winkel! Mooi!

 5. Judith 26 mei 2015 at 14:20 #

  Vorig jaar kocht ik een poster bij je in Loods5 ;-), haha, ik moest er gelijk aan denken. Deze vestiging in Amersfoort trekt me erg aan, mede door je mooie foto’s. Heerlijk zo’n dagje met je zoon op stap, gezellig. X, Judith

 6. Femke 26 mei 2015 at 16:07 #

  Wat ziet dit er ont-zet-tend tof uit. Ik snap heel goed dat je liever op dit soort dagen een woongigant wil vermijden, maar gelukkig hebben jullie het er goed vanaf gebracht. Ik zou er graag eens heen willen. Alleen jammer dat het voor mij zo ver weg is.

 7. Denise 26 mei 2015 at 16:31 #

  Wat een prachtige winkel! Mooie foto van Mus met zijn roze pluk haar!<3

 8. Anki 26 mei 2015 at 18:09 #

  @Annuska de dierenkoppen zijn van Assembly. Als je op google ‘papieren dierenkop’ intypt, vind je ze direct. Succes!

 9. Elisa van Propvol 26 mei 2015 at 22:25 #

  Ik ben daar echt nog nooit geweest 🙂

 10. Moon 27 mei 2015 at 20:26 #

  Wat leuk dat er nu een vestiging in Amersfoort zit! Het leek me al zo’n leuke winkel, nu heel dicht bij dus.

 11. Antoinette 28 mei 2015 at 20:41 #

  Ik was voor mijn opleiding vlak bij loods 5 vandaag. Dus tuurlijk even geweest. Wat heerlijk om daar even rond te struinen.

 12. kim 31 mei 2015 at 14:59 #

  super gezellig! en mooie dingen

 13. kukla 1 juni 2015 at 19:32 #

  I linke Ur pics very Much. Gold Selektion! Cheers, Kukla

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.