You are my wild

You are my wild, by zilverblauw.nl You are my wild, by zilverblauw.nl

Een hele tijd terug begon ik aan het ‘You are my wild’-project, gebaseerd op dit prachtige blog. Ik stopte toen ik merkte dat mijn kinderen het niet altijd meer fijn vonden om gefotografeerd te worden. Eens per week een portret plaatsen is best veel en ik kan me heel goed voorstellen dat ze niet altijd zin hebben in een moeder die ze constant fotografeert. Vandaar dus een kleine pauze. Afgelopen weekend, toen ze in het park aan het voetballen waren, vonden ze het goed dat ik weer eens op de foto zette. Al mijn ‘You are my wild’-posts zijn verzameld onder de categorie ‘kindjes’. Fijne nieuwe week allemaal!

You are my wild, by zilverblauw.nl  You are my wild, by zilverblauw.nl

A long time ago, I started to join the wonderful ‘You are my wild’-project. I quit when I noticed my children didn’t like the weekly pictures anymore. I could understand they didn’t want a paparazzi for mum, so the project was on hold for a while. Last weekend in the park I shot these pics while they were playing soccer. Both Wolf and Mus were okay with me using my camera and it felt good again. You can take a look at my earlier entries here. Have a nice week everyone!

5 Responses to You are my wild

 1. Marloes 20 april 2015 at 21:31 #

  Heel begrijpelijk natuurlijk. Moeders zijn nou eenmaal niet altijd cool ;). Super mooie foto’s!
  – X Marloes

 2. kleurendurf 21 april 2015 at 16:14 #

  Ook al hebben ze daar nu begrijpelijkerwijze geen zin in… over een paar jaar zullen ze beseffen en waarderen vooral dat de manier waarop de foto’s gemaakt zijn de trots van de moeder op haar zonen laat zien. Prachtig!

 3. Madam Elisa 21 april 2015 at 21:15 #

  Ik kan me dit best voorstellen, op een gegeven moment zijn ze het zat 🙂

 4. Antoinette 26 april 2015 at 08:26 #

  Prachtig weer, het licht en de takken. Blijft een mooie combi, jouw mooie jongens in de natuur. Ik snap dat ze niet meer vaak op de foto willen, dat is hier ook. En wat worden jongens van 8 groot he! 🙂

 5. Kelly 26 april 2015 at 11:25 #

  Prachtig portret! Wat een fantastisch licht en gebruik ervan!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.