Woensdag

Lenneke Wispelwey & Zilverblauw

kopje Taped studio PS, by zilverblauw.nl

Wat alledaagse foto’s van mooie spullen. Ik kan enorm genieten van mooi vormgegeven boeken, keramiek en textiel en toen ik herstelde van mijn oogoperaties heb ik mezelf verwend met wat nieuwe dingen. Toch is het altijd zoeken naar een balans: teveel focussen op materialisme maakt me oppervlakkig. Ik maak of bedenk net zo lief zelf iets. Zo (ver)maakte ik de stolp op de bovenste foto voor een blogpost voor HEMA, een makkelijke DIY die ik ook hier zal delen zodra ‘ie online staat op het HEMA-blog.

Ik was van plan om zelf een nieuwe sjaal te gaan maken voor in de zomer, maar toen ik onderstaande sjaal van Beck Söndergaard zag met 50% korting, kon ik ‘m niet weerstaan. Het gekleurde kopje op de foto hierboven heet TAPED en is van Studio PS, ik kocht het samen met het suikerpotje van Lenneke Wispelwey bij & designshop. De notitieboekjes (je kunt nooit teveel notitieboekjes hebben, toch?) op de onderste foto zijn van Repap en worden niet gemaakt van papier, maar van steen, wat milieuvriendelijker is.

Beck Söndergaard, by zilverblauw.nl

Het Pocket Herbarium en kaartenboekje gaan op reis naar Zweden, Juliane is de winnaar van de give-away. Bedankt voor al jullie reacties!

repap, by zilverblauw.nl

Just some everyday pictures of things that make me happy. I’ve spoiled myself during the recovery of my surgery, so now I’m surrounded by prettiness. I love beautiful things, but it’s always good to realize that the best things in life aren’t things. Stuff is just stuff, you know. But I wanted to show you my treasures anyway.

The Pocket Herbarium and the booklet with cards is going on a trip to Sweden, congrats Juliane! Please send you address to casper@zilverblauw.nl and we make sure the herbarium and the cards will find it’s way to your home.  

15 Responses to Woensdag

 1. miksname 22 april 2015 at 17:16 #

  zo mooi dat je er stil van wordt

 2. Carla Vaesen 22 april 2015 at 17:29 #

  Gewoon weg mooi!Door hier mee te lezen bekijk ik voorwerpen steeds meer heel anders,raar want jouw stijl is totaal de mijne niet maar ik vind het evengoed mooi!

 3. Romy 22 april 2015 at 18:18 #

  Wauw, wat een prachtige foto’s, die stolp is echt geweldig!

 4. Madam Elisa 22 april 2015 at 19:02 #

  Grappig hoe langzaam iemand stijl toch een kleine verandering brengt in een andermans huis. Een vleugje verandering vind plaats en zo ontstaan er leuke nieuwe creaties.

 5. Denise 22 april 2015 at 21:27 #

  Oh wauw, dat kopje van Studio PS is echt prachtig! <3

 6. Fête des Gamins 22 april 2015 at 22:34 #

  Ik heb net je ig-bericht gezien… volgens mij zijn ze van dezelfde makelij! Ah, ik ben zo blij; ik googlede dankzij jouw info nog even verder en … ik vond de steenboekjes die ik vorig jaar niet kon kopen wegens opslagbeperkingen ;-)))
  Kijk:

  http://www.manifesto-brands.com.au/store/index.php?route=product/product&product_id=172
  http://www.manifesto-brands.com.au/store/index.php?route=product/category&path=18_72

  Fijne avond, Dina

 7. Anki 22 april 2015 at 22:43 #

  Wat leuk Dina! Blij dat je ze vond. 🙂

 8. Yara 22 april 2015 at 22:43 #

  Wauw! Prachtig! Mag ik vragen waar je de papier voor de kristallen in je stolp koopt? 🙂

 9. Anki 22 april 2015 at 22:45 #

  @Yara, gewoon bij de hobbywinkel, het is van dat hobbypapier. Hier zie je het nog beter: https://www.zilverblauw.nl/2014/11/05/de-krantenkapper/ Ze verkopen dat soort papier bij bijvoorbeeld Pipoos. Succes alvast!

 10. Anna 23 april 2015 at 08:42 #

  Fijn, zulke alledaagse spullen. Wat fijn dat je jezelf verwend hebt met mooie dingen!

 11. Kim 23 april 2015 at 10:17 #

  Práchtig…

 12. Damianne 23 april 2015 at 13:33 #

  Zo prachtig!

 13. Juliane 28 april 2015 at 13:50 #

  Oh, Anki!! We were packing boxes for a house move like mad and it was (still is) chaos everywhere. Today I told myself that I had to take a little break, do something else than packing, cleaning, sorting things. I made myself a cup of tea and took a little virtual stroll over to your blog (one has to spend such a precious in-the-middle-of-the-chaos-break wisely, right?). And then I stumbled over my name! Thank you so so so much – even though these news reached me rather late, they truly made my day! A big smile and lots of sunshine from Sweden <3

 14. Julie 31 mei 2015 at 14:34 #

  Hoi Anki,
  Wat geniet ik van je blog! Ik heb ze dit weekend ontdekt en ben al uren zoet 😀
  Ik hou van jullie witte kast met de lichtroze en donkerrode handvaten!
  Wij hebben een gelijkaardig kast en zo hem ook graag pimpen met zulke handvaten.
  Weet jij nog waar je ze vandaan haalde?

 15. Anki 31 mei 2015 at 23:05 #

  @Julie ik denk dat je deze bedoelt, of niet? http://bit.ly/1I29P5S Succes!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.