Dutch Design Week Bloggerscafé & a winner

ddw-bloggerscafe-lifestyle-zilverblauw

 

Laat ik eerst de winnaar van de borrelplank give-away bekend maken. Bedankt voor al jullie reacties, zo leuk om te lezen! Uiteindelijk is Bibi de winnaar geworden met de volgende reactie:

bibi

Gefeliciteerd Bibi, mail je adresgegevens even naar casper@zilverblauw.nl en dan komt de plank jouw kant op.

Over het bloggerscafé tijdens de DDW:
Ik mag een team van 12 bloggers samenstellen die op donderdag 23 oktober in het Coffeeloverscafé onder boekhandel van Piere komen livebloggen over de DDW. Je krijgt gratis kaartjes zodat je al de hotspots kan gaan bekijken. Het Coffeeloverscafé zorgt voor gratis drankjes, lunch en goede WIFI. Zilverblauw vertegenwoordigt de categorie ‘Lifestyle’, maar wat mij betreft zijn alle bloggers welkom. Je hoeft dus niet persé een directe verbinding te hebben met mijn blog of stijl en en je kunt (uiteraard!) objectief en authentiek zijn in wat je deelt en hoe. Als je het leuk lijkt om een dagje met een groep bloggers op pad te gaan, de DDW te bezoeken en daarna met z’n allen aan een grote tafel een blogje te maken, stuur dan even een mailtje naar anki@zilverblauw.nl (als het goed is doet mijn mail het weer) Ik heb 12 plekken en je krijgt voor aanstaande woensdag bericht van me. Ik ga proberen een mix te maken van ‘bekende’ en wat minder bekende bloggers, dus als je net begonnen bent of jezelf geen ‘bekende’ blogger vindt en aarzelt, niet doen, gewoon mailen als het je leuk lijkt om mee te doen. Je lees hier meer over het bloggerscafé. EDIT: Ik heb inmiddels heel veel aanmeldingen binnen, bedankt! Jullie horen snel van me.

Kun je niet op donderdag? Suus zit in het bloggerscafé met een clubje bloggers op vrijdag, Esther op dinsdag en op woensdag is Lonneke, de organisator van het DDW Bloggerscafé, er zelf. (en ben ik er misschien ook nog even) Het Bloggerscafé is de hele week beschikbaar voor bloggers, dus als je liever op een andere dag wilt gaan en gebruik wil maken van de WIFI of ontmoetingsplek, doe dat gerust. Fijne zondag allemaal!

The winner of the Cheeseboard give-away is Bibi, congrats!
Above there’s some info about the Dutch Design Week Bloggerscafé, initiated by Lonneke. If you’re living in the Netherlands, (or Belgium, Germany, etc) and would like to join on october 23rd, don’t hesitate to send me an email: anki@zilverblauw.nl Speaking Dutch is not required.

, ,

12 Responses to Dutch Design Week Bloggerscafé & a winner

 1. Femke Dekker - ter Meulen 5 oktober 2014 at 12:56 #

  Erg leuk dat ik bij je team zit donderdag! Lfs

 2. Milou 5 oktober 2014 at 13:04 #

  Oh wauw! Dat is heel cool.

 3. Fête des Gamins 5 oktober 2014 at 13:58 #

  OOO wat klinkt dat allemaal leuk ;-))) Nu nog even het schaamrood van mijn wangen schrapen en gewoon durven… aiaiai 😉 Fijne zondag!

 4. Anita 5 oktober 2014 at 14:02 #

  Erg gaaf! Nog nooit bij de DDW geweest terwijl ik wel in Eindhoven woon, best slecht eigenlijk!

 5. Afke 5 oktober 2014 at 14:25 #

  wat leuk! Ik heb net een baby gekregen dus ik ga je niet mailen..misschien volgend jaar?
  In ieder geval wens ik je heel veel plezier daar.

 6. Laura 5 oktober 2014 at 14:35 #

  Een klein beetje ver weg maar ik ga de gok toch maken door een mailtje te sturen! Lijkt me er leuk om eens mee te maken!

 7. Elsbet | La Vie Pure 5 oktober 2014 at 17:11 #

  Wow, hoe cool!

 8. bibi 5 oktober 2014 at 19:01 #

  Ik ben helemaal blij!!! Wat een verrassing en wat een geluk om de winnaar te zijn van de prachtige borrelplank. Yay!

 9. Elvira 6 oktober 2014 at 10:00 #

  Wat leuk dat je een team mag samenstellen en dat er ook niet bekende bloggers tussen kunnen zitten. Ik heb je van het weekend een e-mail gestuurd, lijkt me leuk om erbij te zijn!

 10. Deborah 6 oktober 2014 at 12:12 #

  Hoi Anki, wat een fijn initiatief! Ik heb je gisteren een mailtje gestuurd. Ik hoop erbij te mogen zijn!

 11. tjitske 7 oktober 2014 at 04:00 #

  Wat een leuk idee! Ik verheug me enorm op de DDW. Vorig jaar voor het eerst geweest en dat smaakte naar meer! Het hotel is geboekt voor het laatste weekend en ik kom zeker even kijken in het bloggerscafe

 12. (here) 15 oktober 2014 at 07:40 #

  What’s up, all the time i used to check webpage posts here early in the daylight, for the reason that i like to find out more and more.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.