My week on film

carmencita film lab5

carmencita film lab

carmencita film lab2

Wat analoge foto’s van de laatste weken. Ik kocht een nieuwe fotorugzak, nadat ik daar eerst 3 jaar over had nagedacht. Over het algemeen zijn fototassen namelijk zo lelijk als de nacht en als ik ergens een hekel aan heb, dan is het aan geld uitgeven aan spullen die ik niet mooi vind. Maar wat is het fijn, zo’n rugzak waarin ik mijn analoge camera veilig de hele week overal mee naartoe kan nemen. Ik word zó gelukkig van analoog fotograferen. Dit is wat ik zag op weg naar mijn werk, tijdens mijn lunchpauze en tijdens een wandeling. De foto’s zijn gemaakt met mijn Nikon FE en Kodak Ektar film en zijn ontwikkeld en ingescand door Carmencita film lab. Fijn weekend nog!

carmencita film lab1

carmencita film lab3

Some analogue photo’s I shot recently. I bought myself a photo backpack, after three years of doubt about which one to choose because they’re all so ugly. I finally found one I quite like, it’s really usable and allows me to take my camera’s along safely, all week. So that’s what I did with my Nikon FE and a role of Kodak Ektar film. Carmencita film lab developed and scanned my film. Enjoy your weekend!

carmencita film lab6

carmencita film lab7

, , ,

8 Responses to My week on film

 1. sandra 24 mei 2014 at 22:24 #

  Prachtige foto’s! Jullie ook een fijn weekend!

 2. gerhildemaakt 24 mei 2014 at 22:43 #

  Mooie foto’s!

 3. Annabel Helena 24 mei 2014 at 22:46 #

  Oh die zwaan, zo mooi! Krijg van jou mooie foto’s ook ontzettend zin om mijn analoge camera weer eens op te pakken!

 4. Danique | 88Forever 26 mei 2014 at 10:31 #

  wat een fijne tas zeg! en mooie foto’s weer 🙂

 5. tessa 26 mei 2014 at 14:15 #

  wat een prachtige foto’s anki!
  ik word er helemaal rustig van. zo sereen en mooi.

 6. Dina 27 mei 2014 at 10:42 #

  Wat een mooie foto’s zeg. Ik ben echt gek op zwanen trouwens.

 7. Maaike | Gekkiggeitje 27 mei 2014 at 22:50 #

  Love it!!!

 8. Rianne 2 juni 2014 at 20:29 #

  Hele mooie foto’s!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.