Life lately

house of rym

2014 is tot nu toe goed voor ons, maar wel heel druk. De dagen en weken lijken voorbij te vliegen. Er is zoveel is om over na te denken, zoveel te regelen, dat ik haast vergeet dat dít het leven is, vandaag. En dat vandaag, ondanks een slechte nacht, een grieperig kindje en veel te veel werk te doen, eigenlijk heel mooi is. Hopelijk brengt de meivakantie ons wat rustigere tijden.

pioenrozen

2014 is good to us, but, in a good way, incredible busy. There’s so much to do, to arrange and to think about. Sometimes I almost forget the simple beauty of today. Although our home isn’t tidy, Mus is sick again and we haven’t slept through the night since 2006, there’s still so much to be happy about. Sometimes I just have to remind myself about that.

donna wilson plates

,

10 Responses to Life lately

 1. Judith 25 april 2014 at 19:46 #

  Een hele fijne vakantie voor jullie! Hopelijk kunnen jullie je rust pakken en lekker genieten!

 2. Stephanie Koster 25 april 2014 at 19:50 #

  een eigen business runnen is geen makkie…. Geniet van de Mei vakantie! Mooie foto’s wederom.

  Groetjes,

  Stephanie

 3. Readkapke 25 april 2014 at 20:08 #

  Ik hoop het ook voor jouw, lekker opladen!

 4. Suus 25 april 2014 at 20:23 #

  Ik hoop het ook voor jullie met lekker veel slaap 🙂

  Liefs Suus

 5. Caroline 25 april 2014 at 20:30 #

  Het lijkt erop dat we rond de 12e mei terug vliegen. Daarvoor nog een keer lunchen en eventueel nog een gaatje zoeken om twee muppies te ‘schieten’. Dat laatste alleen als je er tijd voor hebt hoor. Denk dat we ook eens moeten brainstormen over een ‘foto-tripje’ naar Singapore. Kijk ik hoeveel animo er is om kids mooi vast te laten leggen.

 6. Karlijn 25 april 2014 at 20:36 #

  Oh, je hebt er al drie! Wat zijn ze toch mooi, die kopjes. Heeft Mus de griep? Wat vervelend, hij is er wel echt gevoelig voor of niet? Ik hoop dat jullie in de vakantie lekker kunnen uitrusten, misschien met een fijn zonnetje en lekker buiten zijn?! Fijne avond nog. X

 7. Antoinette 25 april 2014 at 21:39 #

  Lijkt me slopend al die slapeloze nachten, dat went nooit…Mijn lontje zou overdag enorm kort zijn… Hou altijd voor je dat het eens overgaat. Geniet van de meivakantie!!

 8. sandra 25 april 2014 at 22:15 #

  Wens jullie een fijne mei vakantie! Rust maar eens goed uit!

 9. Stephanie 26 april 2014 at 08:11 #

  Heel fijne vakantieieieieieie!

 10. LNNK 27 april 2014 at 11:22 #

  Geniet van de vakantie!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.