Buiten de Lijntjes

Buiten de Lijntjes

Het merk Zilverblauw is in steeds meer fysieke winkels te koop en stiekem zijn Casper en ik daar hartstikke trots op. Vooral omdat het winkels met hele fijne spullen zijn, spullen die ik over het algemeen zelf graag in huis heb. Dat ons merk daar nu ook ligt, is surrealistisch gaaf. Als het even kan, gaan we dan ook graag even kijken naar onze spullen in die winkels. Een tijdje terug waren we bij Buiten de Lijntjes.

Buiten de Lijntjes1

Naast een inmiddels bekende webshop heeft Buiten de Lijntjes ook een fysieke winkel, in Wolvega, Friesland. Voor ons Brabanders een behoorlijk eind rijden, maar toen we afgelopen maand op Texel waren, bleek Wolvega ineens relatief vlakbij en besloten we de dames van Buiten de Lijntjes een bezoek te brengen.

Buiten de Lijntjes Wolvega

Ik denk dat we Buiten de Lijntjes met recht de hofleverancier van Zilverblauw kunnen noemen. Zij waren de eersten die onze posters en kaarten verkochten en de eersten die de plankjes in de winkel hadden. Volgens mij waren ze ook een van mijn eerste sponsors. Casper ontwierp hun nieuwe huisstijl en we waren plaatsvervangend trots toen Buiten de Lijntjes werd genomineerd voor de Viva 400. Kortom; we houden een beetje van elkaar. Het was ontzettend leuk om de fysieke winkel van Jacqueline en Hennie eens te bezoeken; wat een fijne, inspirerende plek. Echt leuk om eens te gaan kijken als je in de buurt woont en de moeite waard om voor om te rijden als je niet in de buurt woont.

Buiten de Lijntjes webshop

Last month we visited Buiten de Lijntjes‘ brick and mortar-shop in Wolvega, where our products are being sold. It’s almost surreal that Zilverblauw has grown so much as a brand. I’ve always loved shops like Buiten de Lijntjes, it’s such an honor to be one of their suppliers. Wolvega is located in the North of the Netherlands, you should definitely pay this shop a visit if you’re ever around. 

Zilverblauw & Snug

Eerder in deze serie: Catoo in Tilburg.

, , , ,

16 Responses to Buiten de Lijntjes

 1. Wimke 27 maart 2014 at 11:21 #

  Hele mooie plaatjes van hun shop Anki! Gaaf is dat koffiemelkbehang he?! Wist je trouwens dat Wolvega ook heel dicht bij IJlst ligt ;).

  X Wimke

 2. Eva Maria 27 maart 2014 at 12:00 #

  Vanuit België echt wel te ver, jammer, want ik zou zò in mijn auto springen! Heerlijke plek lijkt het, moest ik ooit in de buurt zijn…

 3. Karlijn 27 maart 2014 at 12:08 #

  Wat een mooie foto’s. Het lijkt me een erg leuke winkel, vrolijk en fris. En volgens mij passen jouw producten er helemaal bij. Toch jammer dat ik niet in de buurt woon, maar wie weet ga ik er eens heen. Fijne dag nog.
  Liefs

 4. Bloemkolie 27 maart 2014 at 13:45 #

  Ook al ben ik een inwoner van Friesland, zelf ben ik nog nooit in de fysieke winkel geweest van buiten de lijntjes. Ondanks dat ik er vaak wat bestel. Misschien toch maar eens op de fiets stappen.
  Het ziet er zo gezellig uit. Ze zouden er bijna ook een koffiebarretje in moeten maken, om er gezellig koffie te kunnen drinken.

 5. Elske Leenstra 27 maart 2014 at 14:01 #

  Hee wat leuk dat jullie in Wolvega zijn geweest! Het is een te gekke winkel.

 6. Readkapke 27 maart 2014 at 14:36 #

  Oh my, ik heb al zo vaak gezegd dat ik een keer ga kijken, het komt er maar niet van en dat terwijl Wolvega binnen 50 km. van hier ligt. Maar nu de klanten zelfs uit Brabant komen rijden kan ik toch echt niet lang meer wachten he?!

 7. Chez chouke 27 maart 2014 at 15:27 #

  Mooi!

 8. Jessica 27 maart 2014 at 19:18 #

  Wat super leuk!
  Aah Wolvega, daar woon ik niet super ver vandaan haha

 9. Nienke 27 maart 2014 at 19:44 #

  Je brengt me op onrustige ideeën..! Komende september gaan we naar Texel, en wie weet valt er wel een tussenstop aan vast te knopen: buiten de geplande lijntjes, zeg maar. 😉

 10. Jacq. 27 maart 2014 at 20:54 #

  Thnx Anki voor je lieve woorden <3

 11. merula 27 maart 2014 at 21:10 #

  leuk zo je eigen spulletjes terug te zien! Hoef je toch niet stiekem trots op te zijn? Gewoon uitschreeuwen hoor 🙂

 12. tessa 28 maart 2014 at 12:01 #

  wat een heerlijke winkel!
  wat waanzinnig toch jullie spullen daar te zien liggen.
  en zo goed past het ertussen.
  snap maar al te goed dat jullie daar heel trots op zijn!

 13. Carin 28 maart 2014 at 19:27 #

  Ziet er heel erg tof uit!

 14. Suzanne 28 maart 2014 at 19:45 #

  Ja, jullie mogen trots zijn op jullie zelf! Ik zie Zilverblauw tegenwoordig ook regelmatig in tijdschriften voorbij komen. Grappig genoeg denk ik dan: oh, Anki staat erin, die ‘ken’ ik! Een soort van plaatsvervangende trots. 😉

 15. Mama Anders 29 maart 2014 at 07:50 #

  He wat gaaf!!! Dat is hier gewoon om de hoek! Ik ga er snel eens een kijkje nemen! Heel erg leuk dat jullie ineens zo dichtbij komen 😉

 16. Liza 30 maart 2014 at 15:51 #

  Gaaaaf!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.