New reseller: Catoo

Catoo Tilburg

Webshoppen is heerlijk, maar er kan niets op tegen een échte winkel. Waar met zorg is ingericht en je de spullen die je mooi vindt even vast kan houden voordat je ze koopt. Winkels met een ziel, gerund door mensen met hart voor wat ze doen. Dát zijn de winkels waarvan ik wil dat onze producten er worden verkocht.

Catoo Zilverblauw

Catoo is zo’n winkel. Want al is het er héél klein, (de winkel is gevestigd in een voorkamer) Catoo ademt eigenheid en stijl. Ze verkopen producten van onder andere Depeapa, House Doctor, Het Paradijs, Liekeland en Mo Man Tai. En nu dus sinds kort Zilverblauw. Daarnaast is Catoo een samenwerking aangegaan met Guten Appetit en wordt er nu ook kinderkleding van onder andere Mini Rodini verkocht.

Catoo Noordstraat Tilburg

Catoo is gevestigd in een van de leukste straten van Tilburg, de Noordstraat. Je vindt er verder leuke café’s, (de Spaarbank is favoriet hier) tweedehands kledingwinkel Sam-Sam, kledingwinkel en -atelier Zijne Koninklijke Hoogheid en de prachtige bloemenwinkel Daisy Lane. In de Noordstraat wonen en werken veel creatieve mensen en dat voel je als je er bent. Niet overslaan dus, als je in Tilburg bent!

Noordstraat Tilburg

For me, online shopping is one of the best inventions since antibiotics. But still, nothing can beat the experience of a real store. Especially the ones run by people with passion, who choose their products with care. Catoo is a store like this and we’re really proud to announce that they are our newest Zilverblauw-reseller. Catoo is located in Tilburg, a city in the south of the Netherlands. Although the store is really small, it breathes authenticity and originality. Catoo sell products by brands like DepeapaHouse DoctorHet ParadijsLiekeland en Mo Man Tai. There’s also a section with children’s clothing, a collaboration with Guten Appetit. Definitely worth checking out if you’re ever around.   

, , , ,

13 Responses to New reseller: Catoo

 1. Lisanne 9 februari 2014 at 13:04 #

  O wat gaaf, mocht ik in Tilburg komen ga ik er zeker een kijkje nemen! Groetjes Lisanne

  draad en praat

 2. Aukje 9 februari 2014 at 13:14 #

  Dat ziet er leuk uit, die moet ik onthouden! 🙂

 3. Stephanie 9 februari 2014 at 13:54 #

  Klinkt goed!

 4. Stephanie Koster 9 februari 2014 at 13:58 #

  Helemaal mee eens Anki! daarom hoop ik uiteindelijk ook ooit een winkel te openen. Deze ziet er prachtig uit en verkoopt mooie spullen zo te zien. Kom echter nooit in Tilburg ☹ Maar wie weet?! Het pand doet ook een hoop goed.

  Groetjes,

  Stephanie / Coos-je

 5. Martine 9 februari 2014 at 14:00 #

  en links van Catoo zit Viva Vintage. Met ook interieurspullen. Ik heb me daar toch veel borden gekocht :)!

 6. Judith 9 februari 2014 at 14:26 #

  Wat een knusse winkel, zelfs Wolf is enthousiast!

 7. Karlijn 9 februari 2014 at 18:20 #

  Ja, nog meer leuks in Tilburg! En wat goed om eens over onze stad te lezen. 🙂
  Ik ga deze week kijken!
  En voor degenen die naar Tilburg komen: naast de Spaarbank is ook Buutvrij in de stationstraat een aanrader..

 8. Eefje 9 februari 2014 at 18:54 #

  Hele fijne winkel, mooi gefotografeerd! En die blije kindertjes door het raam op de onderste foto 😉

 9. breg 9 februari 2014 at 22:12 #

  Geweldig winkeltje. En buiten de spaarbank is buutvrij koffiecafe fantastisch. Alles biologisch en veel producten uit Berlijn. Viva vintage idd een aanrader. Heb foto’s gemaakt voor de site gemaakt en veel prachtigs mogen zien.

 10. Denise 10 februari 2014 at 08:49 #

  Wat een mooie winkel. Mocht ik ooit in Tilburg komen.. De onderste foto is wel heeel leuk met Wolf & Mus!

 11. tessa 10 februari 2014 at 10:04 #

  tsjee anki, hoe bijzonder je eigen spullen in zo’n omgeving te zien.
  en het past er zo goed tussen. wat leuk voor jullie dat het zo goed gaat!
  superleuke foto die laatste.

 12. Roos 10 februari 2014 at 14:19 #

  Wat een toeval, ik ben er zaterdag eens binnengelopen! Superleuke winkel en wat mooi om daar je producten te zien liggen.
  Overigens, nu we toch Tilburg aan het ‘promoten’ zijn 😉 Decennia Design in de Tuinstraat en Bloom in de Nieuwlandstraat zijn ook aanraders!

 13. DeHeldin 12 maart 2014 at 09:41 #

  Chapeau voor mij als wannabe-Tilburger dat ik niet alleen de straat ken maar ook alle adresjes die je noemde 😉 De Spaarbank en Sam-Sam bezoek ik ook graag, alleen Catoo ken ik gek genoeg niet, is het een nieuwe winkel? Als ik weer in Tilburg ben ga ik ze een bezoekje brengen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.