#27

Wolf&Mus#24

Vroeger haatte ik Brabant en het suffe dorp waarin ik woonde. De ‘ons-kent-ons’ en ‘doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg’-mentaliteit. Pas nu ik (een soort van) volwassen ben, zie ik hoe mooi de omgeving is waarin ik opgroeide. Hoe mooi onze natuur is, hoeveel ruimte we hebben. Hoe fijn het hier eigenlijk is, voor de kinderen en voor onszelf. Ik denk dat ik oud word.

When I was a kid, I really hated the small village I grew up in. I longed for the city, the big city. No more rural life for me. It’s sort of a coincidence that we ended up living in a small town really close to the village I was born. These pics are made in the nature area that’s surrounding that village. It took some time, but it seems like I finally see the beauty of the place where I was born. 

Kindjes#24

Vandaag verwelkom ik Esra als nieuwe deelneemster.

‘Kindjes’ is gebaseerd op dit schitterende project. In Nederland en België doen Fie, Mamajulesbrussels, Deb, Arnika, Sacha, Denise, Renate, Sofie, Suus, Marieke, Rosalie, Tessa, Janneke, Jolanda, Batseba, Elogent, Eef, Ilse, Frullemieke, Sharmayne, Jane, Janneke, Nininoes, Stephanie, Liesje, Vanessa, Inge, Corine, Minette, Petra, Eliza, Ineken, Fijnedag, Sandra, Moira, Dani, Astrid, Lidia, Maai, Erika, Joanne, Ysabel, Bianca, Marjan, Lidia, Linda, Yvonne en Mirjam met mij mee. Meedoen kan nog steeds. Laat hieronder in de comments een link achter en ik zet je bij de volgende post op de lijst.

, ,

14 Responses to #27

 1. Hege 21 maart 2014 at 14:40 #

  I really love your blog. You share from your heart, that is a rare thing these day. Thank you.

  (And you have the most amazing eye for interior, photography and details. It is always a pleasure to visit.)

 2. Hanneke 21 maart 2014 at 14:52 #

  Heeeel herkenbaar. Ik kom ook uit een klein dorpje in Brabant en ik ben niet zo van de kleine wereld waarin je dan leeft. Zo ver van de ‘grote stad’. Ik was er al snel klaar mee. Maar je hebt 100% gelijk: het zijn vaak wel prachtige en rustgevende plekken. Hele mooie foto’s heb je gemaakt!

 3. blauwesokken 21 maart 2014 at 19:20 #

  Mooooooi! Práchtige foto’s weer.
  En wat een mooi project!

 4. Nienke 21 maart 2014 at 19:35 #

  Ik denk dat je dáár oud wordt. 😉

 5. kleurendurf 21 maart 2014 at 22:37 #

  Niet oud, wijs. 🙂

 6. SanneWierda 22 maart 2014 at 00:22 #

  Die ballonnen maken de foto’s zo sprookjesachtig! Zo mooi!

 7. Iris Vank 22 maart 2014 at 11:12 #

  Maar vroeger gingen wij eigenlijk ook niet vaak de natuur in. Jammer eigenlijk!!

 8. Lieke 22 maart 2014 at 11:52 #

  Prachtige foto’s, die ballonnen maken het erg speels. Leuk project !

 9. Ineken 22 maart 2014 at 16:25 #

  Alweer zo mooi!

 10. Marieke 22 maart 2014 at 22:16 #

  Ook ik ben opgegroeid in een (heel klein) Brabants dorpje, heb net zoals jij een hele tijd een hekel gehad aan dat gat. Nog steeds heb ik niets met de ‘kletspraatjes-cultuur’ daar, maar de omgeving waar ik mijn jeugd heb doorgebracht kon niet beter. Aan de rand van het bos, met alle vrijheid die daarbij hoort. Ik ben dan ook heel erg blij dat mijn ouders daar nog wonen en dat Tijn en Nora nu ook van deze bijzondere plek gaan houden!
  Prachtige foto’s weer. Hele fijne zondag gewenst! X Marieke

 11. Debora 23 maart 2014 at 20:58 #

  Oooh, mooie foto’s! En herkenning: ik had mij stellig voorgenomen nooit in mijn dorp te blijven en nu ben ik er toch blijven hangen door allerlei dingen. Ach, ik waardeer ook absoluut de omgeving en als Ed veel weg is, is het toch ook wel fijn om veel familie in de buurt te hebben. Maar toch… ik sluit verhuizen stiekem nog niet uit.

 12. Esra Yalçın Demirci 27 maart 2014 at 08:26 #

  Ik heb mijn eerste bericht geplaatst voor ‘Kindjes’. Bedankt voor het mooie project!

 13. Mevrouw Mus 7 april 2014 at 14:20 #

  Wat een prachtige foto’s weer.

 14. Sjoerdtje 22 april 2014 at 12:53 #

  Wat een prachtige foto’s. Ik ben al een tijdje bezig met een soortgelijk project. Broederliefde. Deze staan op mijn instagram. sjoerdtje21. Volgens mij, anders een linkje op mijn blog.
  Het is heel erg leuk om te doen, maar af en toe ook best moeilijk om vol te houden. Heel veel succes met dit project! Het is een mooi waardevol document voor je kinderen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.