Zilverblauw & Salvetti inc. voor Oh Marie!

Zilverblauw voor Oh Marie!

We mochten weer een reportage maken voor Oh Marie!, styliste Marieke en ik, met het thema ‘Alice in Wonderland’. Marieke’s prachtige dochter Toni stond model. Wekenlang dook ik in de wereld van Alice, duistere Alice, want wat mij betreft is ‘Wonderland’ alles behalve een plek voor kinderen. (Dat vond ik vroeger, toen ik klein was, ook al. Wat een rare dingen gebeurden daar.)

Klik hier om de nieuwste uitgave van Oh Marie! direct te bekijken. Aan dit -voorlopig laatste- nummer werkten verder onder andere Hanke, Nikki, Ruth en Liesbeth mee. In het najaar komt Oh Marie! in een andere vorm terug. Meer reportages van Marieke en mij zien? We werkten ook mee aan de edities ‘Ahoy Marie‘, ‘Circus‘ en ‘Birds of Paradise‘.

Zilverblauw voor Oh Marie

Stylist and friend Marieke and I made another production for Oh Marie! magazine, with ‘Alice in Wonderland’ as our inspiration. We dived (a little too) deep in Alice’s world, a dark and edgy place, of you ask me. I remember myself as a kid, wondering about all the strange things that happened there in that place. Totally bonkers. Wanna take a look? Click here to go directly to the new issue of Oh Marie! Marieke and I also contributed to the issues ‘Ahoy Marie‘, ‘Circus‘ and ‘Birds of Paradise‘. 

, , ,

9 Responses to Zilverblauw & Salvetti inc. voor Oh Marie!

 1. Lilian 4 maart 2014 at 20:51 #

  Ik twitterde het al, maar zeg het gewoon nog een keer: awesome!

 2. Petra Eriksson 4 maart 2014 at 21:15 #

  Lovely photos!

 3. Binti Home 4 maart 2014 at 21:19 #

  Echt werkelijk prachtig! Je hebt een talent voor het maken van mooie series die een verhaal vertellen. Echt heel erg mooi! Kan er naar blijven kijken 🙂

 4. Denise 4 maart 2014 at 21:36 #

  Zo gaaf!

 5. Judith 4 maart 2014 at 22:53 #

  Magisch mooi, Anki! Totally bonkers 😀

 6. Liza 5 maart 2014 at 09:23 #

  Het is weer een mooie reportage geworden en volgens mij zag ik jullie zoon ook voorbij komen. Mooi!

 7. tessa 5 maart 2014 at 10:08 #

  wauw wat een waanzinnig mooie foto’s anki!
  en een bijzonder meisje. die heel goed past in het wonderland.

 8. Sharmayne 5 maart 2014 at 13:58 #

  Prachtig wederom!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.