Down the rabbit hole

zara lemon pants

Brabantia candy

Het is wat rustiger hier dan normaal, dat komt omdat ik aan een aantal grote projecten werk, waar ik me behoorlijk in verlies. Voor Oh Marie! werk ik aan een fotoshoot met het thema ‘Alice in Wonderland’. (hier een kleine preview) Ik krijg die Alice, het witte konijn en hun theefeestje maar niet uit mijn hoofd en er lijkt geen ruimte voor andere dingen.

I’m losing myself in some bigger projects I’m working on. One of them is a photo shoot for Oh Marie!, about Alice in Wonderland. (here‘s a small impression) That Alice, her rabbit and the tea parties: I just can’t get them out of my head and there seems no space left for anything else.

Brabantia mineral

coffee, tea, me? House of Rym

Vandaag, op Valentijnsdag, kreeg ik een speciaal bloggerscadeau van Brabantia: een prachtige poederroze prullenbak, uit hun nieuwe Mineral-collectie. Had niet misstaan op Alice’ theefeestje. Fijn weekend en hopelijk tot snel!

Brabantia send me a special Valentine’s day gift for bloggers: a beautiful pink retro bin from their new Mineral-collection. I like it, it would have looked great in Wonderland.  

Alice in Wonderland violins

Brabantia mineral pink

FYI: Op het babybroekje werd ik een beetje verliefd, het is van Zara en eigenlijk voor meisjes. Gelukkig is Mus nog steeds klein genoeg om met gemak in de ruimste babymaat te passen en kunnen citroenen ook best voor jongens. Het Coffee, tea, me?-kopje is van House of Rym en deed ik mezelf cadeau. Het gele schoteltje is van de IKEA Bråkig-collectie, ik kocht nog veel meer, wat een gave spullen! Het konijnenmasker vond ik bij de feestwinkel.

FYI: pants – Zara, saucer – IKEA Bråkig, cup – House of Rym. Enjoy your weekend!

, , , ,

14 Responses to Down the rabbit hole

 1. Merel 14 februari 2014 at 17:09 #

  OMYGOODNESS, die Brabantia retro bin is fantastisch!! Prachtig!!!

 2. Barbara 14 februari 2014 at 18:12 #

  alice project sound so fun, it’s never-ending inspiration for that. fun fun 🙂
  can’t wait to see all when it’s done

 3. Iris Vank 14 februari 2014 at 18:16 #

  Gaaf!!

 4. draad en praat 14 februari 2014 at 18:17 #

  Super gaaf die Brabantia! Wat een leuk kado! Ik vind het bunny masker ook helemaal top! groetjes Lisanne
  draad en praat…

 5. Lieke 14 februari 2014 at 19:51 #

  Prachtige foto’s. Ik zag de Brakig collectie ook al voorbij komen, fantastische spullen. Die grafische prints zijn ook zo moooi !

  Liefs Lieke

 6. Maartje 14 februari 2014 at 22:32 #

  Soms kunnen meisjeskleren heel goed voor jongens, en andersom!
  En ik kan niet wachten op de nieuwe Oh Marie! Alice is en blijft een inspiratie, de preview beloofd veel goeds.

  Fijn weekend!

 7. Dina 15 februari 2014 at 05:22 #

  Super mooie foto’s weer. Die prullenbak is mooi, leuk cadeau! Fijn werkend!

 8. Suus 15 februari 2014 at 09:11 #

  Prachtig! Dat broekje kan makkelijk voor jongetjes. Leuk.
  En die kast…zucht!

  Goed weekend en succes met alle projecten.
  Knap dat je dan toch weer zo’n post met mooie foto’s kan plaatsen

  Groetjes Suus

 9. Jutta 15 februari 2014 at 10:03 #

  I need that bin! Too cute. There’s some marketing gone right 🙂

 10. tessa 15 februari 2014 at 13:57 #

  oooh dat wordt vast weer heel iets moois, voor de oh marie!
  snap heel goed dat je daar in je hoofd mee blijft rondlopen. dat herken ik wel.
  leuk je ikeavondsten. en de vrolijke citroenenbroek. bij guus al gelijk een van zijn lievelings.
  word ik ook altijd zo blij van, leuke spulletjes vinden voor niet al te veel geld.

 11. Stephanie 16 februari 2014 at 06:08 #

  Wat een lief cadeau! Ik kocht deze laatst voor mezelf 😉

 12. Jodelarini 16 februari 2014 at 19:39 #

  Aaaah, leuke broek! Op naar de Zara! Zoontje heeft al een gele (meisjes)legging van de Zara. Nu nog een mooie broek met citroentjes.

 13. Maris 28 mei 2014 at 17:24 #

  Ben zo verliefd op die witte kast mag ik vragen waar hij vandaan komt? Gr

 14. Anki 28 mei 2014 at 22:18 #

  Hoi Maris, je kunt het hier lezen: https://www.zilverblauw.nl/faq/

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.