Facebook give-away

dreamsdontworkunlessyoudo

Het is er al vaker over gegaan hier: ik heb weinig ondernemersbloed. Commercieel denken kan ik niet zo goed. Ik wil gewoon mooie dingen maken. De commerciële zaken daaromheen voelen als ongewenste franje. Inmiddels ben ik er, dankzij een hoop lieve mensen in mijn omgeving, min of meer van overtuigd dat ‘mooie dingen maken’ en ‘commercieel zijn’ best hand in hand kunnen gaan. Dat ik dan zelfs een groter publiek kan bereiken met de dingen die we doen en dat dat veel voldoening geeft.

Dus we hielden ons bezig met franje en maakten een Zilverblauw-Facebookpagina. Een Bloglovin’-account. En belangrijker: ik raapte mijn moed bij elkaar en bracht samen met Casper onze behanglijn uit. We maakten de plankjes die we al ruim een jaar in ons hoofd hadden. Dreams don’t work unless you do.

En dan nu de reclameboodschap: Like Zilverblauw op Facebook en win een plankje naar keuze. Je kunt ook kiezen voor 15% korting op je behangbestelling, of een poster naar keuze. De actie loopt tot en met oud op nieuw, daarna kies ik een winnaar. Al ‘geliked’ vóór deze actie? Dan doe je uiteraard automatisch mee. Bedankt voor al jullie support!

I’m not really a businesswoman. In fact, I’m everything but a businesswoman. I just want to make beautiful things and try to avoid the businesslike stuff that is (naturally) coming with having a business. But I’ve learned a lot last year. I’ve learned that I love to reach people with the things we make. That creating beautiful things makes me happier than anything in the world. So we took some commercial steps I never thought we would: we created a Zilverblauw-Facebookpage. And a Bloglovin’-account. Dreams don’t work unless you do. Let’s work.

And now the commercial message: like us on Facebook before January first and win a cutting board of choice, 15% discount on your wallpaper-order or a poster of choice. If you already liked us, you’re automatically joining. I’ll announce the winner here and on Facebook. Thanks for your support!

, ,

29 Responses to Facebook give-away

 1. Liesbeth 19 december 2013 at 09:16 #

  Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar het hoeft inderdaad niet tegengesteld te zijn om met schoonheid bezig te zijn en toch ook wat commercieel te denken. Zoals ik al zei: goed bezig!! En hoewel ik me had voorgenomen om geen commerciële pagina’s op Facebook meer te liken, gezien mijn wall langzaam verandert in een reclamebord, voor zilverblauw maak ik nog even een uitzondering!

 2. Jacq. 19 december 2013 at 09:27 #

  Je kunt het zo commercieel maken als je zelf wilt 🙂
  Wij doen ook wel eens dingen die “zakelijk gezien” niet gebruikelijk zijn, maar wel weer energie en plezier geven. En dat is voor ons het belangrijkste.

 3. Hanke 19 december 2013 at 09:35 #

  Ah wat heerlijk dat je een paar dingen hebt ‘weggewerkt’ die je al lang van plan was, dat voelt zoooo heerlijk he? Social Media kan soms heeeel vermoeiend zijn vind ik maar een facebook-pagina is goed af te sluiten en kan je ook makkelijk eens weken niets mee doen. Fijn dat ik je zo wat makkelijker kan volgen en niks meer mis 🙂 xxx

 4. hutsefluts 19 december 2013 at 10:06 #

  Krijg ik gewoon net de verzendbevestiging binnen van het druppelplankje! Ik doe gewoon mee en heb al geleukt, dat andere plankje zal ook niet misstaan!

 5. Sharmayne 19 december 2013 at 10:09 #

  Wat leuk! Facebook is een groot medium om meer klanten kennis te laten maken met jullie mooie spullen.

  Wij doen mee!

 6. Saskia 19 december 2013 at 10:20 #

  Gedaan! Ik ben like’er nummer 198! 🙂 Veel succes met weer een nieuwe stap!
  xoxox

 7. Karlijn 19 december 2013 at 11:29 #

  Dat commerciele lijkt me best moeilijk als het niet in je zit, maar des te fijner dat er lieve mensen om je heen zijn die je daarbij helpen. Ik volg je via Bloglovin’ en dat werkt altijd heel fijn vind ik. En ik heb je natuurlijk meteen geliked op facebook. Hoe tof zou het zijn als ik zo’n mega mooie plankje zou winnen. Ik ga duimen 🙂

 8. StudioZakka 19 december 2013 at 11:54 #

  Ik had zo’n soortgelijk ongemakkelijk gevoel bij het woord ‘profileren’ wat nogal vaak op mijn werkvloer voorbij kwam. Inmiddels ben ik erachter dat je ook die dingen die van nature zo ver van je af staan eigen kan maken op een manier die bij je past en goed voelt. Succes!! Je hebt een mooie stijl.

  Liefs,
  Rosalie -studiozakka-

 9. Cindy 19 december 2013 at 11:55 #

  Wat een mooie plankjes, ik doe graag mee met de Giveaway. De FB-pagina is geliked 😉

 10. Phileine 19 december 2013 at 13:36 #

  Beste Anki, het siert jou en Casper alleen maar!
  Leuk behang, goed gedurfd dus haha!! Succes met dit alles!
  Liefs Marieke

 11. patricia 19 december 2013 at 13:44 #

  love the boards !

 12. mw ekster 19 december 2013 at 17:42 #

  Ach ja – soms moet je wel commercieel zijn, is ook niet erg. Ik heb je geliked – Spread the love of Zilverblauw!

 13. datzitwelsnor 19 december 2013 at 19:46 #

  Als eerste wil ik zeggen, Wauw wat een toffe website hebben jullie. De foto’s vind ik zo mooi en ik hou ook heel erg van de grafische vormgeving. Ik ben zo onder de indruk dat ik al helemaal vergeten ben wat ik als volgt wilden zeggen. Natuurlijk doe ik mee voor zo’n tof plankje.
  Groetjes, Renate

 14. Daan Rot 19 december 2013 at 19:57 #

  Likeylike!! Super bezig!

  ik ga bij je in de leer 😉

  x

 15. Daan Rot 19 december 2013 at 19:58 #

  en wat een goeie trouwens over die dromen, ik heb vandaag gedaan en wacht nu op een spannend antwoord, ha! wow! slik! enzo!

 16. Nelleke 19 december 2013 at 20:00 #

  Ohw wat snap ik jou goed! Ben er ook zo slecht in, hier thuis moeten ze er altijd vreselijk om lachen. Ik wens jullie veel succes ik vind de behanglijn prachtig. Vooral doorgaan met mooie dingen maken!

 17. julia 19 december 2013 at 20:38 #

  greetings from germany! love your site and everything you do! i haven´t got a facebook acount, sorry…

 18. Marcha 20 december 2013 at 01:27 #

  Ik ben al tijden niet meer aan het bloggen of blogs lezen, maar ik moet hier wel even op reageren…. Niks mis met een beetje commercieel denken…er moet immers ook brood op die mooie broodplanken! (Zeg nou zelf, een plank zonder brood is als een eitje zonder zout….of zoiets 😉 ) Maar ik snap je terughoudendheid wel hoor! Succes met de struggle en ik ben fan geworden van je facebookpagina.

 19. Stephanie 20 december 2013 at 06:17 #

  Mooi mooi mooi! Je Zilverblauw pagina had ik al geliked 🙂 Je bent goed bezig Anki!! Succes en veel plezier!!

 20. Sonia 20 december 2013 at 09:24 #

  Begrijp volledig… Ik ben ook niet zo commercieel… maar nog erger… ik maak ook geen mooie dingen zoals jij! Maar ach… ik blijf anderen bewonderen en dat is voldoend! Go Girl!
  Liefs. Sonia

 21. Lonneke 20 december 2013 at 12:12 #

  Goed bezig Anki (en Casper)! Juist heel slim om de commerciële kansen te pakken als je zo’n mooi concept gecreëerd hebt! Veel succes, zal vast goedkomen 😉 xx

 22. Saskia 20 december 2013 at 19:35 #

  Juist goed dat je dit doet! Jullie mooie werk verdiend een miljoenenpubliek!

 23. kumari (kumi83) 20 december 2013 at 23:24 #

  ik had nog niet geliked, wist niet dat jullie op FB zaten. Nu natuurlijk meteen geliked. Heel erg veel succes met alle mooie dingen waar jullie mee bezig zijn! 🙂 Commercieel of niet commercieel inspirerend zijn jullie zeker!

 24. Monique 21 december 2013 at 21:07 #

  Ik heb de pagina geliked en er een bericht op geschreven, maar dat is niet zichtbaar. Snap ik ook wel, maar ik weet niet of mijn wensen nu bij je aangekomen zijn. Daarom hier nogmaals 🙂 Ik volg je nu een tijd op Bloglovin en je inspireert! Je maakt prachtige dingen en omdat de diamant de laatste tijd een belangrijke rol speelt in mijn leven, ding ik graag mee naar de plank. Voor 2014 wens ik je lichtpuntjes, NU en veel fijne momenten met je kids, vent en andere dierbaren. Bedankt voor wie je bent en je inspiratie!

 25. Marij Hessel 22 december 2013 at 19:54 #

  Ik begrijp goed wat je bedoeld! Je moet het ook gewoon precies doen hoe jij het het liefst doet en dus alles op z’n tijd! Maar wat ben je al ontzettend ver gekomen zonder heel commercieel te zijn! Misschien juist daarom wel! Wel leuk hoor een Facebook pagina, ik heb m uiteraard geliked!! Keep doing what you do!

 26. christine - house of c 24 december 2013 at 11:30 #

  Ik ben fan! xo

 27. Kate 27 december 2013 at 02:29 #

  Vanaf je eerste post eindelijk helemaal tot aan je recente post toegekomen! En kan ik gelijk deze actie meepakken, helemaal leuk! Ik begin zelf mijn blog op 1 januari 2014 en mede dankzij jou blog zit ik nu barstenvol inspiratie en vooral motivatie. Bedankt voor het delen van je leven je facebook page is dwars en dubbel geliked <3
  Liefs, Kate

 28. Lisanne 29 december 2013 at 15:49 #

  Heel herkenbaar! Ik denk ook, echt letterlijk, al maanden, moet toch iets met Facebook gaan doen. Zucht… vind t gewoon niet echt leuk, maar ben het met je eens, wel goede marketing! Dus, mijn goede voornemen voor 2014, Facebook account aanpakken. Check, op t lijstje! Ik heb jouw Facebook geliked, hoor. Ik heb namelijk een nog Zilverblauw-loos huis en zou daar graag verandering in willen brengen!! 😉
  Ik wens jullie een prachtig 2014, met veel liefde, hoop, geluk en gezondheid!

 29. Nena M. 29 december 2013 at 19:45 #

  Hi Anki!
  I discovered your blog a few weeks ago and I just love it! I love beautiful things and your space is full of them!

  Now I read this post and thought…will you do this “giveaway” internationally? It’s that, you see, I’m from Portugal and it’s a bit far from where you are. I can’t even read dutch, I only know whatever you translate to english, which I fortunatelly speak very well. Otherwise I wouldn’t be able to know you better.

  Anyway, if you won’t do it internationally, I have friends in the Netherlands and, if I’m fortunate to win any of your pieces, they can bring them to me when they come to Portugal 🙂

  Whatever happens, I hope you continue sharing your beautiful things with us, Anki – the world is such a better place that way 🙂

  Kisses,
  Nena M.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.