Maart

Donna Wilson + zilverblauw

Maart! <3

Februari is altijd mijn minst favoriete maand geweest, maar ik denk dat ik met recht kan zeggen dat dit mijn ergste februari ooit was. Het goede nieuws van vandaag is dan ook dat het maart is. Een nieuwe maand, met nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Ik ga ze aangrijpen met beide handen. Mijn leuke plannen, die vanwege de omstandigheden in de diepvries stonden, haal ik er weer uit. Ik ben sterker dan in januari. Genoeg van het donker, tijd voor het licht. En voor de lente.

I never liked February, but this was the worst february I’ve ever been through. The good news for today is that it’s March, hurray! A brand new month. Away with the old, in with the new. I’m stronger than I was in January. Enough of the dark, come on in with the light. And spring coming up!

Nikon FE + Donna Wilson + Vans

GUP + sinaasappel

Ik kocht mezelf een gebreide kat van Donna Wilson, hij lijkt een beetje op de poes Tobias, die ik ooit had. Ik kreeg er een mooi tasje bij en een kaart. Op het magazine GUP heb ik een abonnement, ik vind het een heerlijk blad. Mijn schoenen zijn van Vans en kocht ik bij Men at Work. Om meer te lezen over het bordje met de leeuwtjes, klik hier. Fijn weekend!

, , , ,

21 Responses to Maart

 1. Ruth 1 maart 2013 at 16:09 #

  Oh ik ben dit jaar ook meer dan ooit toe aan het voorjaar en heb toevallig ook een post gewijd aan de eerste maart! Fijn dat je weer zin hebt in nieuwe plannen! Succes!

 2. Judith 1 maart 2013 at 16:13 #

  Wat fijn he, een frisse nieuwe maand. Ik werd deze week verrast door mijn appelboompje dat zijn eerste blaadjes liet zien. Kom maar op met de lente! Geniet van je weekend en alle nieuwe kansen & mogelijkheden, Anki!

 3. merula 1 maart 2013 at 17:05 #

  hupsakee! vol goeie moed er tegen aan!

 4. Barbara 1 maart 2013 at 17:06 #

  Lieve Anki, ik hoop dat Maart STUKKEN beter gaat worden dan Februari!

  Warme Lentegroeten alvast van mij X

 5. Arnika 1 maart 2013 at 17:07 #

  De lente is onderweg! Hoezee!
  Fijn weekend!

 6. Stephanie 1 maart 2013 at 17:43 #

  Hoera voor maart!! Fijn weekend en genieten van al je nieuwe kansen en mogelijkheden 🙂

 7. Pretty cool stuff 1 maart 2013 at 18:01 #

  Ik haat februari.
  Mijn mama is gestorven in februari…do I have to say more?
  Ik moest zelfs een beetje huilen omdat het voorbij was, tranen van opluchting!

 8. Silly Old Suitcase 1 maart 2013 at 19:01 #

  Oh, zo welkom, lieve maart.
  Betekend dat de ergste winter achter ons ligt.

  xxhou je goed.

 9. Roos 1 maart 2013 at 19:41 #

  Nieuwe rrrronde, nieuwe kansen (denk hier een foute Gaston-achtige kermisstem bij ;-))
  Zettumop!

 10. Cindy 1 maart 2013 at 19:49 #

  Van mij mag de lente weer beginnen en het zonnetje ons weer blij maken!

 11. Maaike 1 maart 2013 at 20:20 #

  Je weet maar nooit: ‘Maart roert zijn staart’… Misschien wel heel veel mooie dagen!
  Las even je berichtje terug en zag als eerste de kapotte eieren. Moest wel lachen hoor, om Mus.
  Kan me wel iets voorstellen, bij het voorval… Sta je daar, met je camera…. 😉

 12. sandra 1 maart 2013 at 21:17 #

  En nu lente! Tijd voor licht en warmte!
  Die kat is geweldig, ik ben meteen een pietsie verliefd op die ietwat triest kijkende kat (maar dat heb ik wel vaker met katten)

 13. Denise 1 maart 2013 at 21:52 #

  Hopelijk brengt maart je veel goeds! En wat een mooie kleurrijke foto’s weer.
  Succes met alle nieuwe ideeën 🙂

 14. bieneke 1 maart 2013 at 23:05 #

  You go girl!!!!

 15. Mireille 1 maart 2013 at 23:33 #

  Mientras haya vida, habrá esperanza……
  Dus….. vooruit zo die gaat!
  x

 16. Nikki 2 maart 2013 at 00:07 #

  Ik stuur mijn goede maart begin naar je door :)! <3

 17. liesbeth 2 maart 2013 at 07:44 #

  en ZO is het!

 18. lies 2 maart 2013 at 10:43 #

  Dag Anki. Ik heb tot nu toe nog niet gereageerd maar lees je wel al een paar jaren. Geef de moed niet op! Misschien is dit de periode waarin je je volop kan richten op je grafische achtergrond? Ga ervoor meid! Misschien kunnen jij en je man nu samen 100% daarmee bezig zijn? Waarom niet hé! En ik geniet nog steeds heel fel van je werkelijk prachtige foto’s!

 19. MiM 2 maart 2013 at 11:51 #

  Ik weet allemaal niet wat er speelt, maar ik heb de neiging om je een dikke knuffel te geven en dat doe ik dus nu in gedachten. Sterkte, laat je niet kisten en wat het ook is, je komt er altijd sterker uit. Op momenten dat je in de problemen/ moeilijkheden/ shit zit, wil je het niet horen, maar je leert hiervan en groeit als mens. Maar dat gaat nooit zonder slag of stoot. Weet dat je niet alleen bent. (Ik weet niet waarom ik dit zo schrijf, maar ik kon even niet stoppen, dus misschien moet ik dit even kwijt) Liefs MiM

 20. Huis lief huis 2 maart 2013 at 12:36 #

  Mooie maand Maart!
  Het zonnetje zal gaan schijnen, Anki,………echt waar 🙂

 21. nine|tree 2 maart 2013 at 12:52 #

  Fijn he, dat er seizoenen zijn, maanden en jaren, zelf dagen en nachten. Steeds een nieuw begin en frisse moed. Ik wens je al het moois voor deze nieuwe maand. (Onze Hope poster hebben we eindelijk ingelijst, in een blanke houten lijst van de Hema. Ook erg mooi.)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.