Koken zonder Wolf

Ik wilde eindelijk weer eens gaan koken met Wolf (zoals je hier kunt zien) dus had alle ingrediënten in huis gehaald om samen een tosti met geitenkaas, tomaat, honing en dille te gaan maken. Maar helaas, het kind in kwestie verkoos spelen met een vriendje boven koken met zijn moeder. Gelukkig maar, zo hoort het uiteindelijk te gaan bij opgroeiende kinderen. Ik maakte de tosti’s dus in mijn eentje. Ze zijn heel simpel om te maken en érg lekker. Gewoon doen wat op de foto’s staat. En niet aan laten branden, zoals ik een beetje deed. Wie weet heb jij wél een kind wat je wil helpen.

My plan was to make goat cheese toast with tomato, honey & dill together with Wolf, like here, but he decided to go to a playdate instead, so I had to make the whole toasts by myself. Good for Wolf though, that’s how it’s supposed to go when children grow up. Anyway, the toast is really easy to make and delicious. Simply do what is pictured. And don’t let your toast get burned, like I did because I wasn’t paying attention. Maybe you do have a child to help you out.

Voor wie het weten wil: het bord met de insecten is van het Franse Domestic, ik kocht het bij Store without a home. Het dienblad is op de bovenste foto is van Darling Clementine via Lille Lykke en het snijplankje is van RK Design.

, ,

17 Responses to Koken zonder Wolf

 1. Stephanie 4 december 2012 at 19:59 #

  Mmmmmm! Klinkt heel lekker! En ja die borden….geweldig! Die staan op mijn verlanglijstje 🙂
  Fijne avond!

 2. Nienke 4 december 2012 at 20:01 #

  😀
  Dàn zonder.
  Je ziet het goed: dat is ergens alleen maar een goed teken: dat ‘ie liever gaat spelen…
  Hopelijk smaakte het jou even lekker.

 3. jenske 4 december 2012 at 20:04 #

  Ik heb hier wel nog een Wolfje dat Mama graag helpt. als je hem eens wilt lenen… 😉

 4. Andrea 4 december 2012 at 20:10 #

  oh yummy! dat ziet er lekker uit 🙂

 5. Anouk 4 december 2012 at 21:19 #

  ah ook lekker genieten van je tosti even helemaal tot rust komen 🙂 (kon je wel gebruiken toch?) oh nog een klein voordeel, nu had je er twee 😀

 6. Huis lief huis 4 december 2012 at 21:32 #

  Lijkt me een hele lekkere combi. Moet ik eens proberen 😀

 7. Daan Rot 4 december 2012 at 21:36 #

  oelalalekker

 8. Sacha (maarnietvangrijs) 4 december 2012 at 21:59 #

  Aaaaah, dat klinkt toch een beetje zielig voor jou….. heeft ie het later nog goed gemaakt?? 😉

 9. Readkapke 5 december 2012 at 09:21 #

  Aaah dat ziet er lekker uit, alhoewel, ik ben nog altijd niet over mijn geitenkaas fobie heen… brrrr. Tomaatjes zijn altijd goed! Ik vind alleen lunchen overigens heeeeerlijk!

 10. martine 5 december 2012 at 11:03 #

  Dat ziet er heel erg lekker uit…. mooie foto’s.
  Groet Martine.

 11. jojo 5 december 2012 at 20:00 #

  oja, dat ziet er lekker uit!!
  Jojo

 12. Paddy 5 december 2012 at 21:56 #

  Mmmmm…..ik krijg er al honger van! DIT ga ik uitproberen!!!

 13. Polly 6 december 2012 at 14:36 #

  Mmm, sounds interesting, I love all the ingredients so must try this 🙂 (I’ll probably burn the toast though, I mostly do)

 14. sarapirat 7 december 2012 at 09:32 #

  verliefd op jullie tipi!
  en soms misschien ook heel fijn in je eentje te koken?
  liefs!

 15. Kristel 7 december 2012 at 12:19 #

  mmm, je hebt me op een idee gebracht.
  Ik weet wat ik nu ga eten!

 16. maria (floor number four.) 7 december 2012 at 17:26 #

  I actually like my toast a tiny bit burned! Have a super weekend!

 17. Merel 7 december 2012 at 17:40 #

  Eigenlijk hou ik geheel niet van koken, ik gruwel er zelfs van. Maar als geitenkaastosti’s maken ook koken is… zou ik haast een restaurantje beginnen 🙂 I love tosti’s bakken!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.