Count your blessings

Afgelopen week was druk, ik verlang naar meer vrije tijd. Mus slaapt extreem slecht de laatste weken, ik heb moeite mijn ogen open te houden op mijn werk. Lichtpuntjes: lieve Casper die pannenkoekjes bakte voor ons zaterdagochtendontbijt, na mijn extreme vrijdag. (ik werkte van 08.00 tot 01.00) Cadeautjes geven aan een lieve vriend en buitenspelen met Mus. Eva won de Dawanda-voucher en heeft ‘m inmiddels ontvangen, veel plezier ermee. Fijne nieuwe week allemaal!

Last week was really busy, I’m desperatly longing for more time off. Mus is a terrible sleeper at the moment, so I’m having trouble keeping my eyes open during the day. Moments that made me smile: sweet Casper baking pancakes for our breakfast on saturday, after my way-too-busy friday (I worked from 08.00 till 01.00) Giving presents to a sweet friend and playing outside with Mus. Eva won the Dawanda-voucher, hope she’ll enjoy it. Happy new week sweet blogreaders!

More ‘Count your blessings’? Check the ‘Count your blessings’-page. (Ik loop nog steeds vreselijk achter met mijn mail. Heb je me gemaild betreffende CYB, graag nog éven geduld, het komt uiteindelijk goed…)

, , ,

14 Responses to Count your blessings

 1. Stephanie 2 december 2012 at 22:55 #

  Ik wens je een fijne en rustige week toe Anki! Met Mus die weer lekker slaapt, meer vrije tijd en lekkere pannenkoekjes 🙂

 2. Nikki 2 december 2012 at 23:51 #

  Ik dacht dat ik een drukke week had, maar hoe jij het toch allemaal doet Anki,
  ik bewonder het echt! Af en toe ook gewoon even niets doen he :).

 3. isabel 3 december 2012 at 10:39 #

  oooooooo ik heb ook tijd nodig! en rust! maar bijna vakantie! bijna!!!
  x

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 4. Nienke 3 december 2012 at 11:25 #

  Wat ik me nu afvraag: heb je Mus’ bosbaggerbroek schoon weten te krijgen – of is dit een andere broek, die erop lijkt? 😉

  En ik wens jou een rustigere week toe, met tijd voor jezelf. Want pfff, dat mag onderhand wel.

 5. Marieke 3 december 2012 at 11:26 #

  Nog even en het is kerst: heb je dan tijd om even bij te tanken? Mooie frisse foto’s heb je gemaakt.

 6. Polly 3 december 2012 at 14:10 #

  I’m exhausted too! Why does this time of year always seem the busiest? (If only there were more time for planning the fun things like Xmas)

 7. Huis lief huis 3 december 2012 at 17:20 #

  Misschien ben je vrij rond de kerst. Kun je lekker een beetje bijkomen. Nog even volhouden!

 8. Lore 3 december 2012 at 19:19 #

  Wat een lange werkdag had je vrijdag! Luister naar je lichaam en neem op tijd rust voor dat het te laat is! Hopelijk kan je snel even pauze nemen.

 9. Jolanda 3 december 2012 at 22:06 #

  Wow, dat is pas een werkdag!

  Prachtig ontbijtbord.

 10. interieur-coosje 3 december 2012 at 22:51 #

  Hoi Anki,

  Ik heb je een Liebster Blog Award gegeven op mijn blog, zie http://interieur-coosje.blogspot.nl/2012/12/liebster.html omdat ik je blog zo leuk en inspirerend vind.
  Misschien vind je het leuk (en heb je eventueel tijd) om mee te doen? Mocht het niet lukken snap ik dat helemaal hoor. Kijk maar, je hebt hem verdiend!

  Groeten,

  Stephanie

 11. tessa Hop 4 december 2012 at 10:59 #

  ach slecht slapende kindjes zijn zo allersoverheersend in je dagen (guus wordt nog steeds elke nacht!! een keer of vier wakker..) .en dan nog zo’n enorm lange werkdag! sterkte ermee. dat pannenkoekontbijt ziet er wel weer heel vrolijkmakend uit.

 12. Ellen 4 december 2012 at 14:53 #

  Ik wens je een rustigere week toe, met meer geniettijd, en betere nachten!

 13. maria (floor number four.) 4 december 2012 at 16:14 #

  Love the colours in your house, like always! Hope Mus goes back to his regular sleeping pattern soon! /maria

 14. MUS 14 december 2012 at 22:51 #

  Leef met je mee. hersens die niet werken zoals ik het wil, verlangen naar een winterslaap terwijl je tegelijktijd juist tijd tekort komt om alles te doen wat je zou willen (en moeten…). Geen prettig gevoel. hier is pippa ook nog altijd elke nacht wakker (maar durf het bijna niet te zeggen… de afgelopen was het plots maar 2x… En dat scheelt). Weet je wel de reden waarom Mus zo slecht slaapt of???
  Ik vroeg me af of je al een keuze hebt gemaakt vwb een opleiding. en was ook zo benieuwd je juist zocht in een opleiding?
  Goed… Fijn weekend!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.