Count your blessings

Wat me deze week blij maakte:
mijn dag op de Woonbeurs samen met mijn lieve blogvriendinnen en Casper en Wolf, wat was het leuk! (Ik was een beetje ziek, maar toen de paracetamol eenmaal werkte merkte ik daar weinig van) Judith kwam als klap op de vuurpijl ook nog even langs, wat leuk om haar in het echt te zien. Naast de lol die we zelf hadden, vond ik het ontzettend leuk om een aantal bloglezers te ontmoeten. Echt ontroerend vond ik de kaart die ik kreeg van bloglezeres Margriet, zo lief, ik voel me er helemaal bijzonder door en heb ‘m aan de muur getapet. (En heb ik je nou gezien Margriet, of was ik net even weg toen je er was? Hopelijk heb je me dan in ieder geval nog ergens gespot.) Verder maakte Yvonne’s egg cosies me blij, en mijn nieuwe kopje van Elisabeth Dunker, via Designlemonade op een plank van Tislifetyle. September was in alle opzichten een hectische, maar fantastische maand. Hopelijk in oktober net zo veel lol, maar wat meer rust. Fijne nieuwe week voor jullie allemaal!

What made me smile last week:
our day at the Woonbeurs, we had so much fun. I met sweet blogreaders and even received fanmail, what makes me feel so special and makes blogging feel like such a good, positive thing. Yvonne gave me two egg cosies, they make our eggs and our home look happy, thanks! And my new Elisabeth Dunker-cup and cutting board from Tislifestyle makes me really happy too. September was a crazy, but fantastic month. Hopefully October will bring some more time for us as a family and some time for me to just sit on the couch and do nothing. (and watch True Blood or something else entertaining) Happy new week sweet blogreaders!

More ‘Count your blessings’? Check the ‘Count your blessings’-page.

, , , , , , , ,

22 Responses to Count your blessings

 1. Eefje 30 september 2012 at 22:25 #

  Wat een lieve kaart zeg! En ik geloof dat september reuze druk maar erg fijn is geweest met al die leuke dingen! Ik hou van eekhoorntjes met een muts op 🙂

 2. Atelier Mama Bee 30 september 2012 at 22:39 #

  Je zal wel bekaf zijn 😉
  Rust maar lekker uit met die waanzinnige thee/koekjes-dienblad en veel kleedjes.

  Jij ook een fijne week Anki!

 3. Yvonne 30 september 2012 at 22:49 #

  Die eerste foto!!! Geweldig, da kupke!!

 4. Rianne 30 september 2012 at 22:56 #

  Mooi die citruspers op de laatste foto! Lijkt net 2 poten te hebben maar de schaduw verraadt dat het anders is 😉

 5. Masja 1 oktober 2012 at 00:28 #

  Alweer genoten van je blog. Ik kijk altijd weer reikhalzend uit naar je inspirerende foto’s, thanks for sharing!

 6. helen 1 oktober 2012 at 06:14 #

  de citruspers met mutsje op heeft mijn dag al goed gemaakt (en het is nog vroeg!). Fijne week!

 7. Marcha 1 oktober 2012 at 10:09 #

  Potverdikke wat een schatje op de eerste foto!
  Op een rustiger oktober voor jou!

 8. Hanneke @ Oh beautiful world 1 oktober 2012 at 10:59 #

  Aww dat eiermutsje op die eekhoorn!
  En ik ga ook voor een rustiger oktober, hoop dat het lukt! 😉

 9. Marieke 1 oktober 2012 at 11:53 #

  Dat klinkt als een fijne week. Mooie foto’s weer en geniet van warme dekentjes en thee.

 10. sandra 1 oktober 2012 at 12:24 #

  Dat was wel een heel drukke week voor jullie! Die laatste foto…. dat bordje supermooi en een eiermutsje op een citruspers is ook wel apart.

 11. meisje van de Zeppelinfabriek 1 oktober 2012 at 14:21 #

  Warm, warmer, warmst, … Dat herfstgevoel zit al behoorlijk juist bij jullie. Ik spotte zojuist een eekhoorn in het bos, die kon zo’n mutsje ook al best gebruiken!

 12. nikkivanbeek@live.nl 1 oktober 2012 at 14:26 #

  Na het zien van de eerste foto ga strijden voor Yvestown-mutsjes voor alle eekhoorns! Wat ziet dat er schattig uit 🙂

 13. Marlous 1 oktober 2012 at 15:15 #

  Ja, ik heb zo gelachen…maar ook helemaal gaar na deze drukke maand. Al mijn oude kerkbeelden hebben die muts opgehad, mijn kokeshi en nu de thermostaat. Wat een ongein. Rust lekker uit en hoop tot snel!

 14. bieneke 1 oktober 2012 at 18:31 #

  Wat een mooie dingen heb je weer staan!!
  En hopen op een beetje meer rust in oktober maar wel met net zoveel lol als in september!

 15. Paddy 1 oktober 2012 at 22:00 #

  Die eekhoorn is echt SUPER!!!!
  Pfff ik neem mijn Petje voor je af!
  En dat met nog 2 Kids!
  Ik hoop dat je nu weer even een beetje kunt bijtanken!
  Liefs,
  Paddy

 16. Sacha (maarnietvangrijs) 1 oktober 2012 at 22:33 #

  Mooi, de foto’s, het kaartje, de spullen óp de foto’s. 🙂 Doe maar lekker rustig aan deze maand!! 😉

 17. Saskia 2 oktober 2012 at 14:01 #

  Tja nou wil ik ook een eekhoorn met een muts… 😉
  Hopelijk is oktober wat rustiger voor je!
  Was heel leuk om je eens in het echt te zien!
  xoxox

 18. Lore 2 oktober 2012 at 17:49 #

  Wat een heerlijke foto’s!

 19. wendel 3 oktober 2012 at 18:41 #

  Wel echt een gave maand! Jammer dat ik alle launch en de beurs-gezelligheid heb moeten missen (maar vakantie was gelukkig ook erg fijn!) Rusten jullie nu maar lekker even uit, in Oktober is het tenslotte alweer Dutch Design Week! 😉

 20. SpoedieZ 3 oktober 2012 at 20:26 #

  Die plank is leuk!!

 21. inck 6 oktober 2012 at 15:47 #

  de eekhoorn is geweldig!
  wat een heerlijke blog, heb hem op mijn lijst gezet 🙂

 22. nina 24 februari 2013 at 17:24 #

  Wat een mooie blog! Vooral de idee van count your blessings, daarom heb ik besloten er op mijn blog ook deeltenemen… fine week!

  http://pinkmustacheenbullerbue.blogspot.de/search/label/count%20your%20blessings

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.