Zaterdag

Afgelopen week haalde de drukte van het ‘normale’ leven me een beetje in en was ik minder hier, op mijn blog. Gisteren was mijn verjaardag. Ik kreeg ontbijt van mijn mannen en daarna zijn we deze fiets gaan bestellen bij de fietsenmaker, als verjaardagscadeau. Mijn mooie oude beachcruiser werd een tijdje terug weggehaald. Het voelt nog steeds een beetje raar dat ik ‘zomaar’ een nieuwe fiets heb gekocht/gekregen, ik fiets zo ongeveer mijn hele leven al op tweedehands fietsen. Vandaag maakten we onderstaande Fotokabine-t foto op het station in Den Bosch, nadat we fijn wat hadden gegeten bij Eetbar DIT in Den Bosch. Heb ‘m toegevoegd aan het overzicht van alle foto’s tot nu toe. Morgen komt er nog wat gezellig bezoek voor mijn verjaardag.

Om mijn verjaardag te vieren wil ik graag twee keer een poster naar keuze weggeven; laat een reactie achter als je kans wil maken. Volgende week zaterdag maak ik de winnaar bekend. Ik vind het leuk als je over deze give-away blogt, twittert of er op een andere manier bekendheid aan geeft, maar voel je vooral niet verplicht. Fijne zaterdag!

Daily life kept me busy last week, so I didn’t had much time be ‘here’, on my blog. Yesterday was my birthday. The boys made me breakfast and we went to our local bike shop to buy me a new bike, since my old one got stolen some time ago. Love the design of my new bike, such a wonderful birthday present. Today we went to Den Bosch to have diner at Eetbar Dit. We added a new photo to our Fotokabinet, click here to see the total collection so far.

To celebrate my birthday I’m giving away two posters of choice to my lovely blogreaders. Just leave a comment if you’d like to join. Next saturday I’ll announce the winners. Happy saturday!

, , , , ,

123 Responses to Zaterdag

 1. various kinds 7 juni 2012 at 13:27 #

  Van harte gefeliciteerd.
  Mooie fiets en ik doe graag mee!

 2. toinette 7 juni 2012 at 14:11 #

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Leuk zeg dat jij ook cadeautjes weggeeft als je jarig bent!

  Ik kom nog maar net kijken bij cyb als lezer en heb zelf (nog) geen blog. Bij toeval ontdekte ik jullie blogs en ik word erg blij van jullie manier van schrijven, it’s a way of life denk ik die ik me graag eigen zou maken! Bewust kijken naar de goede en fijne dingen die je mee maakt! Geweldig hoor! Dat maakt mij dus blij!

  groetjes, Toinette

 3. Doinja 8 juni 2012 at 14:17 #

  Helemaal gemist… maar ik doe op de valreep ook graag mee..!! 😉

 4. an 8 juni 2012 at 14:19 #

  hiphiphoera!!
  Natuurlijk doe ik graag mee en ik zet een linkje op mijn blog!

 5. Jet 8 juni 2012 at 14:19 #

  Gefeliciteeeeeeerd! Wat heb je een fijn blog om te lezen! Ik zou heeeeel graag de never grow up poster winnen! Prachtig! Deze hang ik dan op en maak er meteen n mooie foto van die op mijn blog te zien zal zijn!!

 6. mevr. Snoeshaan 8 juni 2012 at 14:21 #

  Oh, gelukkig heb je ons net op tijd even herinnerd, want ik had deze post gemist!
  Ik doe heel graag mee met je give away!

 7. grietje 8 juni 2012 at 14:28 #

  Van Harte gefeliciteerd, wat een leuk blog maak jij! En de traditie van foto’s in het fotohokje ga ik ook maar eens invoeren. En natuurlijk doe ik graag mee aan de give away.

 8. Kitty 8 juni 2012 at 15:01 #

  lang zal ze leven lang zal ze leven lang zal ze leven in de glooooriaaa in de gloooooooooriiiiaaaa in de glooooorrriiiiiiiaaaaa HIEPerDEpiEP hoeraaaaaaaaaaa zong ze een week ernaaaaa

 9. Ruth 8 juni 2012 at 15:57 #

  Alsnog gefeliciteerd! Lijkt me enig om te winnen! Ik doe graag nog mee…

 10. Elma 8 juni 2012 at 16:40 #

  Hoi Anki,
  Een beetje laat, maar alsnog van harte! Zo te lezen heb je een leuke dag gehad.
  Al heb ik al een zilverblauw poster thuis hangen, ik zou graag ook kans maken op de poster never grow up. Nu maar duimen!

 11. Tess 8 juni 2012 at 16:48 #

  Oh daar had ik helemaal over gelezen!
  Nog eens proficiat met je verjaardag lieve Anki! 🙂 x

 12. Just a girl 8 juni 2012 at 19:05 #

  Deze verjaardag betekend natuurlijk niet alleen een feestje voor jouw bestaan, maar ook een feestje voor het twee jarige bestaan van je blog! GEFELICITEERD! Ik ben zeer benieuwd wat dit nieuwe levensjaar jou gaat brengen en daarmee wat het jouw blog brengt. Bijna iedere dag neem ik namelijk via jouw blog een kijkje in jouw leven en geniet ontzettend van jouw leuke verhalen en je prachtige foto’s. Het is een ware inspiratie voor mijn eigen huis, foto’s en mijn eten! Een prachtige poster van jouw/jullie hand kan dan natuurlijk niet ontbreken, dus ik doe graag mee aan je give away!

 13. Corine 8 juni 2012 at 19:40 #

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Anki..Een paar keer per week kijk ik op jouw blog..attendeer collega’s: “Kijk nou, hoe leuk ze wonen..Kijk nou wat een leuke spulletjes”. Ik lees je verhalen over je drie grote liefdes, over je reisjes…ik lees..en geniet. En natuurlijk reageer ik ook even op jouw give away…Wat zou zo’n prachtige poster mooi staan in het huisje waar ik binnenkort met mn twee spruitjes in ga wonen. Waar ik een heerlijke, fijne, veilige plek voor ze wil creëren…We hangen de poster als eerste op…de rest van de inrichting volgt later…grijns..

 14. HomeSwieetHome 8 juni 2012 at 19:52 #

  Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd. Leuk dat je zelf cadeautjes uitdeelt. Graag doe ik mee met je give-away!

 15. tinne 8 juni 2012 at 19:58 #

  ik doe graag mee! jipie! kei mooie dingen zeg.

 16. Wilma Dekker 8 juni 2012 at 20:31 #

  Gefeliciteerd! Met je verjaardag en met je blog.
  Het is elke keer weer even meegenieten.
  Veel succes met alles wat er dit jaar op je pad komt.
  Ik ben volop inspiratie aan het opdoen voor mijn nieuwe werkkamer, en zo’n mooie poster zal zeker niet misstaan.
  Lieve groet Wilma
  PS Helaas nog geen blog en geen twitter.

 17. Sarah 8 juni 2012 at 20:55 #

  Net op de valreep waag ik mijn kans.

 18. simone 8 juni 2012 at 21:22 #

  Hi Anki!

  Nog van harte gefelciteerd. Alleen verjaardagen zijn er om kadootjes te krijgen hoor, niet om een ander te verwennen 🙂 Ben kort geleden geattendeerd op je blog en nu al verslaafd, heerlijk tijdens het middagslaapje een beetje ontspannen bijlezen. Wat een leuke dingen maken jullie mee, geweldig beschreven, maar ook super mooie foto`s (leef vaak helemaal mee, als moeder is veel zooo herkenbaar en aangezien ik met een ui in mijn zak ben geboren heb ik ook al een keer een traantje weg moeten pinken hihi) de tips zijn leuk en ik doe veel mooie ideetjes op, ben dus nu al blij! WIe weet maak ik een kansje op een mooie poster, we gaan het zien.

  Iniedergeval veel succes met je blog ik hoop dat je het nog lang vol gaat houden zodat wij mooi mee kunnen genieten.

  Simone

 19. Lies 8 juni 2012 at 23:22 #

  Vast te last voor je give away, maar nooit voor een felicitatie! Never grow up!

 20. Mijke 8 juni 2012 at 23:26 #

  Jullie posters vind ik supervet, dus jazeker graag doe ik mee met je give-away, dank voor het aanbod!

 21. Ils.e 9 juni 2012 at 00:00 #

  Ben ik nog op tijd om mee te doen?

 22. Soraya 9 juni 2012 at 22:45 #

  Ankie, nog van harte gefeliciteerd!!

 23. Soraya 9 juni 2012 at 22:46 #

  correctie: Anki (schaam schaam)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.