Wishlist

De afgelopen maanden had ik een beetje het idee dat ik ‘gewend’ raakte aan al het moois dat er te zien is in ‘blogland’. Alsof ik een soort overdosis had op het gebied van schoonheid. Na een week geheelonthouding (lees; mijn blogbreak) ben ik gelukkig weer in staat tot ordinaire hebberigheid. Want oohhh, wat zijn er weer veel mooie nieuwe collecties! Deze staan zeker op mijn wishlist:

1. Donna Wilson plate
2. Base212-tray, available at Buiten de lijntjes
3. Cutting board – RK Design
4. Jielde lamp, available at Vintage Room
5. Donna Wilson plate

Being an active blogger means facing a lot of beauty and inspiration everyday. Last months I had some sort of beauty-overkill. A blogbreak with no inspiration at all (besides the interior of our gym, which isn’t really inspiring) did me well, for sure. Those new collections are so lovely!

, , ,

15 Responses to Wishlist

 1. Iris Vank 3 april 2012 at 19:27 #

  Die jieldé lamp zou er eindelijk maar eens moeten komen bij jullie! 🙂 en oi, dat plankje en dienblad: wil ik ook!

 2. Marcha 3 april 2012 at 19:36 #

  Na, daar heb ik totaal geen last van, ik ben nog steeds hebberig en deze post helpt niet mee 😉
  Gelukkig kan je ook weer de schoonheid zien en man die lamp is mooi!

 3. normal daily chaos 3 april 2012 at 19:44 #

  hij is gaaf het het nw bordje van donna wilson met het vrouwenhoofdje.Ik doe lekker hebberig mee.

 4. Nina 3 april 2012 at 19:53 #

  Dat ken ik wel! (maar vooral dat de hebberigheid altijd weer terugkomt… zucht! ;))

 5. Jessica - cuub 3 april 2012 at 20:03 #

  Bijna jarig? Ik wel! Moest ook maar eens zo’n mooi lijstje maken…

 6. Huis lief huis 3 april 2012 at 20:21 #

  Oef! die bordjes van Donna Wilson zijn superleuk! en de lamp vind ik ook niet erg….

 7. interieur-coosje 3 april 2012 at 21:32 #

  die Jielde lamp is te gek! die staat ook al jaren op mijn lijstje maar hij is zo duur.
  De Donna Wilson bordjes zijn ook te gek!

 8. Liene 3 april 2012 at 22:04 #

  Jaaa, zo’n Jielde lamp. Ook hier op de lijst!

 9. carlylikes 3 april 2012 at 22:27 #

  Jaaa! Het Donna Wilson bordje onder vind ik echt weer prachtig. Had al een mailtje gestuurd om op de hoogte gehouden te worden zodra het te koop is..
  Niks mis met een beetje hebberigheid, als je het maar niet ALLEMAAL koopt;) Dat vind ik ook het leuke van het bloggen. Als ik het niet koop kan ik er in ieder geval nog af en toe naar kijken. En ook op jouw blog!

 10. Jolanda 4 april 2012 at 06:25 #

  Oh, de cuttingboard! Geweldig.

 11. Lotte 4 april 2012 at 18:03 #

  Wow, die lamp is echt te gek!!! Daar wordt ik dus echt enorm hebberig van!!!

 12. Stephanie 4 april 2012 at 19:42 #

  Je bent niet alleen in je liefde voor mooie dingen aan al deze berichtjes te zien ;)!
  Erg mooie, leuke, grappige spullen staan er op je lijstje. Mijn lijstje wordt altijd aangevuld, kom steeds weer iets ander leuks tegen (in het echt of in een webshop)… Voelt toch ook goed om jezelf ook eend wat kado te doen toch ;)?

 13. Anouk 4 april 2012 at 21:03 #

  Mooi! Die Jieldé lamp, geweldig ja. En van nummer 2 en 3 word ik ook hebberig!

 14. Caroline 5 april 2012 at 21:49 #

  Mijn shortlist for now:
  de beker met dezelfde Donna Wilson print, wat Koloni Stockholm collectie van Kleuroptafel (ook leuke sponsor voor jou…) zoals dienblad en een tegelsticker voor in keuken, nieuwe gympen, en voor verjaardag San een Ixxi met zw/w foto’s Maasje (en soms mij…).
  Die lamp en die kleur past natuurlijk helemaal bij het Zilverblauw huis. Leuk dat ik het spoedig ga zien. SEE YOU!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.