Donderdag

Het leuke aan het documenteren van je leven, is dat er foto’s zijn van de meest normale dingen, zoals het eten van een sinaasappel en de nieuwe slofjes van Mus. De laatste weken kijk ik regelmatig terug op mijn blog, naar wat ik een jaar geleden deed. Toen had ik rond deze tijd namelijk net zwangerschapsverlof en heel veel tijd voor allerlei leuke (fotografie)dingen. Ongeveer een jaar geleden deed ik dit. En in dezelfde week dit. Grappig, niet?

Ik krijg veel lieve mail van mensen die mijn foto’s willen gebruiken, voor Pinterest of om bij een stukje te plaatsen op hun blog. Mits de link correct is, vind ik het prima als mijn foto’s voor dit soort doeleinden worden gebruikt en hoef je me in principe niets te vragen. (Hoewel ik het altijd leuk vind om te weten als iemand iets over mijn blog of de posters schrijft) Ik wens jullie een hele fijne donderdagavond!

One of the nice things about documenting your life is the fact that I take photo’s all the time. Simple, normal things that seem not worthy to take photo’s of, like Mus new slippers, or Wolf eating an orange. A year ago, my maternity leave just started and I had a lot of time to do nice things like this and this. What a bliss that I’ve captured this moments. (especially because I’m so busy at the moment it almost makes me scream)

For all the sweet people emailing me about using my photo’s for their Pinterestpage or blog; as long as the ‘link with love‘ rules are respected, you can feel free to use my pictures. (I love to hear about it anyway, but that’s because I’m really curious) Have a nice evening!

, , , , ,

14 Responses to Donderdag

 1. Danique 15 maart 2012 at 21:02 #

  Ja, ook één van de redenen waarom ik mijn blog ben gestart. Ben benieuwd hoe ik er over een jaar insta 🙂

 2. Karin 15 maart 2012 at 21:11 #

  Het zijn ook zulke leuke foto’s van je. Vrolijk makend 🙂

 3. nurse martens 15 maart 2012 at 21:16 #

  Ik heb je links aangeklikt. En wat een leuke foto’s zeg, mooi moeder heb jij, jong ook nog, zo lijkt het. Ik begrijp nu helemaal jouw creativiteit. Dat is genetisch bepaald. Geweldig!!

 4. Huis lief huis 15 maart 2012 at 21:37 #

  Inderdaad leuk om het verschil te zien. Maar jouw huis heeft ook zo’n fijne frisse uitstraling, met kleuren en grappige details, waar je vrolijk van wordt. Jouw blog was mijn inspiratie om het ook te proberen….

 5. Marieke 15 maart 2012 at 21:42 #

  Het leuke aan bloggen; een digitaal dagboek. Mooie foto’s! Ik krijg er een beetje honger van 🙂

 6. Marlous 15 maart 2012 at 22:21 #

  De tijd gaat zo snel, vooral door kinderen realiseer je je dat weer extra (en ga je belegen dingen zeggen als “wat ben je alweer groot” haha)

 7. Janne 15 maart 2012 at 22:45 #

  I love that plate with the macaroons!

 8. tricky 15 maart 2012 at 22:50 #

  hier ook goesting in appelsien,
  alleen door je leuke foto te zien!

 9. Amy 15 maart 2012 at 22:57 #

  Dat zijn de gaafste sloffen die ik ooit gezien heb…. Ik heb op de site gekeken hoe maak je een keus tussen al dat moois…. Hebben hebben hebben….

 10. Marcha 15 maart 2012 at 23:25 #

  Waarom ziet jouw bordje plus wat erop zit er altijd gezonder uit? 🙂 Ja, dat is het leuke aan bloggen, dat je dat nog eens makkelijk kan terug halen, mét foto’s!
  En guttegut, ik zeg altijd dat ik zo verliefd ben op Mus, maar Wolf mag er ook zijn hoor! <3

  En jep, ik weet de dagen wel uit te kiezen…aangezien ik elke dag thuis ben! HA! Maar vaak kan ik toch niet echt goed stilzitten hoor…als ik er een uur zit, dan is dat mega-lang!

 11. Kleurendurf 16 maart 2012 at 11:19 #

  Oooo, deze sloffen zijn ook beschikbaar voor volwassen maten. Jipiiieh! Bedankt voor de link!

 12. Marielle van der Ven 17 maart 2012 at 16:50 #

  ik vind het heerlijk om naar je foto’s te kijken uit je dagelijkse leven. Allemaal leuke vrolijke foto’s!

 13. Lisette 17 maart 2012 at 17:24 #

  Die slofjes zijn echt super! En wat een mooie foto van Wolf

 14. Jolana 2 april 2012 at 06:41 #

  Oh, daar zeg je wat. Ga meteen naar de kringloop voor kopjes. Driemaal raden wat daar in komt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.