Op pad in Eindhoven

Afgelopen woensdag had ik een sushi-date met Yvonne in Eindhoven. Oeh, wij zijn een verraderlijke combinatie, want onze smaak komt op veel gebieden overeen en we kunnen dus héél goed shoppen samen, zo bleek. We bezochten de geweldige conceptstore You are Here, ga daar zeker eens kijken als je in de buurt van Eindhoven bent. Ik kocht er een mooie neon-sjaal van Pom Amsterdam. (en ik beloof bij deze plechtig aan jullie dat dit mijn laatste sjaal-aankoop van dit seizoen is -echt. Ik heb er nu genoeg. Dit seizoen duurt tot 21 december, toch?) Ik kocht bij de Adidas Flagshipstore nieuwe schoenen. Bij You are Here vielen Yvonne en ik allebei als een blok voor de ‘cottage towns’, op de foto hierboven nog in de verpakking. Yvonne heeft de hare al staan, kijk nou wat leuk!

En toen we tevreden onze sushi aten, keken we uit op onderstaande schitterende lichtkoepel, een onderdeel van Glow. Wat ‘n heerlijke dag!

 

Last wednesday, sweet Yvonne and I had a sushidate in Eindhoven. We went shopping first and came home with some beautiful finds. At the great store You are Here I bought a scarf from Pom Amsterdam and both Yvonne and I went crazy over the cute ‘cottage towns’. Yvonne’s already made here cottage town, see it here. I found myself new shoes at the Adidas flagshipstore. While eating our sushi, we had a great view on the Glow-dome. What a day!

, , , , , ,

21 Responses to Op pad in Eindhoven

 1. Marcha 11 november 2011 at 15:45 #

  Die sjaal is mooooooi! Volgend seizoen nieuwe sjaals! 🙂
  En ik zag pas net dat je ook zo’n leuk innocent mutsje op je blog hebt… (ik geloof dat ik een beetje duf en langzaam wordt van dit weer..)
  Huiske is ook leuk!

 2. Marieke 11 november 2011 at 15:57 #

  Mooie aankopen, en wat fijn dat jullie zo goed samen kunnen shoppen (het is inderdaad het leukste als je een beetje de zelfde smaak hebt). Mooie foto’s van de lichtjes in Eindhoven; is het de moeite waard om naar die tentoonstelling – door de hele stad geloof ik? – te gaan? Het ziet er in ieder geval prachtig uit!

 3. Marcha 11 november 2011 at 16:00 #

  Zie je hoe duf…vergeet ik helemaal te zeggen dat ik de schoenen helemaal da bomb vind 😉

 4. De Heldin 11 november 2011 at 16:14 #

  Mag ik over een paar jaar (als ik weer geld heb 😉 mee shoppen? Om bij weg te kwijlen gewoon!

 5. mireille 11 november 2011 at 16:16 #

  Jij kan het ook
  heel goed hoor Anki…
  t leven vieren!
  Mooi!

 6. Yvonne 11 november 2011 at 17:13 #

  Ik ben zo blij dat je de groene schoenen gekocht hebt! was echt een gezellig shop dag en mooie Glow lichtjes en sushi, (cake) brownies en warme chocolademelk … morgen weer met de familie. Maar dan gaan we de hele stad rond … 4.5 km oei oei

 7. Maartje 11 november 2011 at 17:13 #

  Tof die sjaal! Ik heb ze ook al een paar keer gezien op de Sunday Market, maar ik kon niet kiezen. Fijn hè, van die dagen die helemaal kloppen.

 8. normal daily chaos 11 november 2011 at 17:26 #

  alles is gaaf, love your shoes!!!

 9. Iris Vank 11 november 2011 at 18:48 #

  Klinkt enorm gezellig, de volgende keer ga ik graag mee! En die sjaal is fantastisch zeg.

 10. Suzanne 11 november 2011 at 18:48 #

  Wat een heerlijke dag, zeg. En die lichtkoepel, magnifique.

 11. daan Rot-de Launay 11 november 2011 at 19:51 #

  oeieoeioei goeie tip!
  te gekke sjaal 🙂 Ik kocht in vancouver een fijn exemplaar en ben nu verslaafd aan zo’n colsjaal, ideaal, dus mijn kast mag ik nog wel vullen met een exemplaar of 2 … 😉

  en wowie Mus al 6 maand, mooi ventje!

 12. Liene 11 november 2011 at 21:13 #

  Die huisjes zijn heel leuk! Fijn weekend voor jullie. En leuke sjaal, kan je er toch nooit genoeg van hebben.

 13. MiM 11 november 2011 at 21:39 #

  Wat heerlijk! Alleen maar genieten! Dat heeft een mens soms nodig! (ben ook hard nodig toe aan een sushi date geloof ik…) Liefs MiM

 14. bosliefje 11 november 2011 at 22:24 #

  Sjaals en schoenen heb je toch nooit genoeg? En inderdaad volgend seizoen begint gewoon 21 december (de uitverkoop begint trouwens wel wat eerder:D)

 15. Marlous 12 november 2011 at 15:37 #

  Volgens mijn laatste informatie duurt het sjaal seizoen tot volgende week (ik heb een enorm zwakke plek voor sjaals..en voor Adidas trouwens ook. Had ik al verteld dat ik Star Wars Adidassen heb? Zo erg is het.)

 16. Nina 12 november 2011 at 19:15 #

  Wow, wat is die lichtkoepel gaaf, dat heb ik nog nooit gezien. Je aankopen ook trouwens (zag het huisje ook al bij Yvonne!), en die winkel lijkt me erg bijzonder. Ben al best lang niet meer in Eindhoven geweest, en net op de snelweg vlak bij ons huis gaven de borden ‘Eindhoven, 17 minuten’ aan, zo absurd dichtbij eigenlijk dat ik gauw ook maar weer eens die kant op moet!

 17. Wendel 12 november 2011 at 21:29 #

  Die sjaal is cool, maar eigenlijk vind ik die tas waar die overheen hangt ook wel erg stoer… Klinkt als een superdag met dito aankopen. Dat huisje is echt heel lief! (zag ik bij Yvonne) Ben benieuwd naar jouw versie uitgepakt 😉

  @ Nina: ik krijg inderdaad ook de neiging om snel eens naar Eindhoven te rennen (de trein doet er ook maar 17 minuten over…)

 18. Kerry 13 november 2011 at 23:50 #

  Amaaaazing trainers – I so want some!

 19. Jolanda 14 november 2011 at 09:04 #

  Mooi!

 20. Marloes 17 november 2011 at 14:08 #

  Gaaf die sjaal!!! Maar die adidas tas die naast de schoenen hangt is ook echt geweldig!!!

 21. Doinja 19 november 2011 at 16:43 #

  Bedankt voor de shoptip… vandaag waren DLVML en ik ook bij You are here en ik kocht de Rabbit in Wonderland van Stephen Johnson! Helemaal blij mee!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.