Lomo-saturday

Vandaag de laatste lomo-vakantiefoto’s. Maandag is het voorbij, de vakantie én mijn verlof. Bijna half jaar was ik thuis. Een zeer waardevolle periode. Uiteraard door de geboorte van Mus, onze lieve baby, maar ook voor mijzelf. Want waar het hier, op mijn blog, meestal rozengeur en maneschijn is, is het dat (natuurlijk) in het echte leven niet altijd. Gekwetst worden in een periode waarin je extra kwetsbaar bent doet veel pijn, en het heeft consequenties. Maar, zoals de chagrijnige zanger van een Brits bandje ooit zong; don’t look back in anger. En een andere, minder chagrijnige maar ook Britse band: let it be. Maandag ga ik lekker weer werken! Voor nu; een fijne zaterdag! Nog meer lomo’s zien? Kijk bij JudithNikkiCasperIrisMireilleMarritMarcia & Aukje.

The last summer-lomo’s. Next week I’ll have to go back to work again. Feels like the end of a very beautiful, but also heavy emotional era. For more lomo-saturday, go check out the blogs of JudithNikkiCasperIrisMireilleAukjeMarcia and Marrit. Have a nice saturday!

, , , , ,

29 Responses to Lomo-saturday

 1. Marjolein 27 augustus 2011 at 14:25 #

  Tja, met alle prachtige dingen die wij hier zien en met tellen van jouw ‘blessings’, sta ik er inderdaad niet altijd bij stil dat dat maar een deel van jouw werkelijkheid is. Het echte leven kan flink pijnlijker zijn. Je gekwetst voelen kan zo naar zijn. Sterkte.
  Maar blijf je zegeningen tellen en geloof in je talenten (en dat zijn er vééél, volgens mij ;)). En blijf ze met ons delen, want wij genieten met volle teugen, van jou, jouw gezin en jullie prachtige huis.
  Een fijn weekend voor nu. Ik stort me zo in de hevige regen in het straatfeest met Flower Power thema…

 2. Aukje 27 augustus 2011 at 15:49 #

  Het is altijd fijn om terug te kijken op mooie momenten en dat lukt zeker met deze lomo-foto’s.
  En de rest, inderdaad niet naar terug kijken. Ook al is dat niet altijd even gemakkelijk.

 3. Suzanne 27 augustus 2011 at 17:03 #

  Ik realiseer het me: het is niet altijd rozengeur en maneschijn in jouw leven náást het blog. Gekwetst worden is pijnlijk, goed dat je probeert verder te kijken.
  Maandag een goede herstart op je werk gewenst en voor nu een fijn weekend.

 4. Doinja 27 augustus 2011 at 19:20 #

  Heel veel succes met opstarten komende week… en wat dat echte leven betreft, dat mag je toch ook best laten zien op je blog? Als is het maar in een sumier stukje na weer twee prachtige foto’s. Zilverblauw is tenslotte ook maar een mens. X

 5. Iris Vank 27 augustus 2011 at 19:25 #

  Mooie tekst bij mooie foto’s. Liefs!

 6. Nienke 27 augustus 2011 at 19:47 #

  Een heel luid ‘Beeeeeeeeeeeeeeh’ kwam er van mijn schoot bij het voorbijkomen van deze foto’s.

 7. Nienke 27 augustus 2011 at 19:54 #

  En nu heb ik de ontzettend eerlijke tekst gelezen…

  Gekwetst worden wanneer je op je kwetsbaarst bent – dat is zoiets gemeens. Het komt extra binnen, blijft langer hangen en maakt smerigere wonden.

  En gek genoeg… kom je er óók sterker uit.
  Je zit bovenop je emoties en voelt dus veel beter wat er allemaal speelt, en waar het wringt. Wat er dus moet gebeuren om een bepaalde grens voor jezelf te trekken.

  Raar idee: je verlof wat er bijna op zit. Weet je, ik kijk er al naar uit, hoe blij ik ook ben met de 2 extra weken (omdat ik zo lang over de datum doorgelopen heb). Het is een afsluiting en er komt weer wat ‘nieuws’: ook wel zo fijn.

  En ik speel ook vaak mooi weer op mijn log. Niet iedereen hoeft immers alles van me te weten, en vaak spelen dingen amper meer wanneer iemand daar weken later aan de hand van een logbezoek naar vraagt (hoe lief bedoeld ook: op een keer heb je er zelf al een punt achter gezet en hoeft het niet weer opgerakeld te worden). Is dus niet meer dan logisch. Een weblog is als een logboek, maar geen open boek.

 8. Marrit 27 augustus 2011 at 20:01 #

  Wat een heerlijke zonnige foto’s op een druilerige dag! Wat naar die schaduw over zo’n bijzondere tijd, ik hoop dat deze wond weer snel en mooi heelt.
  Een goeie start gewenst!

 9. Judith 27 augustus 2011 at 20:20 #

  …..niet leuk 🙁 hopelijk kun je maandag een start maken, en kom je er weer bovenop! heel veel liefs iniedergeval 😉 ….en zeker weer mooie lomo’s!

 10. bosliefje 27 augustus 2011 at 20:46 #

  Succes weer maandag! ik vond het wel moeilijk om weer te beginnen( gelukkig kwam de zin uiteindelijk wel weer), maar volgens mij heb jij er wel zin in!

 11. various kinds 27 augustus 2011 at 21:05 #

  Veel succes maandag!

 12. helen 27 augustus 2011 at 21:14 #

  vooral veel plezier gewenst maandag!

 13. Carla Evelyn 27 augustus 2011 at 21:35 #

  Jeetje dat zal best wel weer wennen zijn, maar ik wens je heel erg veel (werk)plezier maandag. Mooie eerlijke tekst bij je blog en bijzonder dat je altijd je zegeningen blijft tellen. Ik zou het leuk vinden om mee te doen aan de ‘count your blessings’ blogs, juist in weerwil van wat even minder rozegeur en maneschijn is 😉

 14. silly old suitcase 27 augustus 2011 at 21:37 #

  Anki, luister maar naar die Britse zangers…ook al is het soms moeilijk.

  Wat gaat dát snel hè, een half jaar, wel lekker voor je om vanaf maandag weer
  te gaan werken.
  Kun je je energie weer even op andere dingen richten, komt vast goed, succes!

  lieve groet.

 15. Wendel 27 augustus 2011 at 22:30 #

  Die Britse zangers weten het wel te verwoorden! ;-)Hopelijk kan je dat advies ook echt opvolgen. En gelukkig zijn er ook veel mooie dingen gebeurt.
  Super dat je weer zin hebt om te werken! Nu ik erover nadenk had ik dat ook na 4 maanden thuis. Fijne werkweek gewenst!

 16. Belinda 27 augustus 2011 at 23:16 #

  Liefs!

 17. Siem en Zo 27 augustus 2011 at 23:28 #

  Tijd heelt alle wonden, zei een wijze vrouw uit Dongen( zingen die ik niet, want dan rent iedereen weg). Het zal effe schakelen zijn maandag, maar het gaat vast goed! Suxxes!

 18. Nikki 28 augustus 2011 at 01:09 #

  Veel succes en plezier maandag.
  Naar dat je gekwetst bent, ik vind het heel herkenbaar, het
  rozengeur en maneschijn op je blog, maar niet altijd in het
  echte leven. Soms ga ik iets te veel op in een perfect blogwereldje
  proberen te creëren terwijl de realiteit er soms ook wel mag zijn.
  Maar vind het altijd moeilijk te bepalen waar de grens ligt.
  Je verteld het in ieder geval mooi, met mooie lomo’s :)!
  Liefs Nikki

 19. Caroline 28 augustus 2011 at 09:00 #

  Je tekst doet me denken aan een stukje wat je helemaal in het begin schreef. Dat dit blog niet bedoeld was zodat de achternicht van de slager een binnenkijkje in je leven zou nemen. Wat is er een enorme ontwikkeling geweest in de tussentijd.
  Het is goed dat je selectief bent met wat je online zet. Op deze manier heb je een fijne positieve uitlaatklep. En met zo’n tipje van de sluier laat je inderdaad zien dat je ook een leven hebt met besonjes net als anderen. En dan is de steun toch ook wel weer fijn om te lezen.
  Heel veel plezier en een beetje succes komende week om weer aan de slag te gaan!
  Groetjes uit R’dam,
  Caroline
  Ps: ik begin benjamin eindelijk een klein beetje te voelen. Weet inmiddels dat ik op ‘plopjes’ moet letten.

 20. mireille 28 augustus 2011 at 11:02 #

  Mooie woorden Anki!
  Een goed begin maar weer maandag.
  X

 21. barbara 28 augustus 2011 at 16:47 #

  Natturlijk is het échte leven minder mooi dan we hier laten zien. Ik lees graag positieve blogjes. Ik ben een sucker voor mooiigheidjes, prachtige foto’s, fijne kleuren, lieve woorden enz enz….maar je ogen sluiten voor de minder mooie kanten van het leven gaat helaas niet.
  Succes morgen!

 22. Matty 28 augustus 2011 at 17:52 #

  Zoooo herkenbaar. Ik ben deze week na 7 maanden weer begonnen. Waardevol, zeker! Je komt tot een boel inzichten wanneer niet elke dag de wekker staat, hè? Het heeft mij in ieder geval verrast. Heb er ook net overgeschreven. Het was trouwens heerlijk om weer te werken. Dus: veel plezier!

 23. Bloem 28 augustus 2011 at 21:35 #

  Wat een eerlijk en open blog waarin je kracht uitstraalt. Ik wens je toe dat je het achter je kunt laten.
  Succes morgen met je eerste werkdag, is het ook je eerste dag zonder Mus?

 24. Debora 28 augustus 2011 at 22:03 #

  Ach, ik lees dit nu pas. Daar sta ik natuurlijk nooit bij stil, dat ik niet de enige ben die alleen haar leuke verhaaltjes post en de rest voor zich houdt. Heel veel sterkte meid, knap dat je dit durft te zeggen. Werken dus weer? Is ook lekker. Heel veel plezier, mooie foto’s trouwens weer.

 25. Marcia Furman 29 augustus 2011 at 14:53 #

  gorgeous!

 26. Mss T 29 augustus 2011 at 21:30 #

  Ik denk dat we dat allemaal wat doen: bloggen over de mooie zaken en de minder mooie in stilte verwerken. Dat mag ook. Naar dat je werd gekwetst. Fijn dat je toch positief probeert te blijven en verder gaat.

  Ik was ook 7 maanden thuis met onze zoon. Toen ik terug moest gaan werken was ik enerzijds ‘bang’ voor wat komen ging, en wat triest over de dingen die ik zou missen thuis, maar tegelijk ook ontzettend blij om terug aan de slag te gaan, mensen te zien, terug een vast ritme te hebben….

  Ik hoop dat je een fijne eerste dag hebt!

 27. sillie 30 augustus 2011 at 08:44 #

  en ik maar denken dat ik de enige ben met ehmm donderwolken en boze tovenaars etc in mijn dagelijkse irl leven 😉
  sterkte met werken!( beetje laat maar wel ehmmm gemeend hoor)

 28. ilse 11 september 2011 at 00:41 #

  Het nadeel van mijn feeds via iphone te lezen is dat ik veel minder reacties achterlaat dan mijn gewoonte was. Het is door de mindere momenten dat we de goeie momenten nog beter gaan waarderen.

  Hopelijk is het terug-aan-het-werk vlot verlopen!

 29. prentje 14 september 2011 at 11:38 #

  Soms betrapte ik me er op dat ik dacht dat jouw leven een ideale wereld was. Door die prachtige foto’s, het mooie huis, je creatieve man en je lieve jongetjes. Als blogger had ik toch beter moeten weten. Het is een deel van ons leven dat we graag delen op het net, niet ons hele leven…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.