Count your blessings

Deze week werd ik blij van:
Gedroogd fruit in een hip zakje. (Ohh, ik ben zó vatbaar voor mooie productvormgeving, als er dan ook nog iets gezonds in zo’n mooi zakje zit, ben ik om, hoe erg) Musje in zijn nieuwe draagdoek. Spelen in de zomer-dinershow. Wolf die mocht gaan logeren bij vriendje Ravin, waardoor wij even de volledige aandacht konden geven aan Mus en aan elkaar. (de vakantie duurt véél te lang voor die kleuters…) En een nieuw jasje van mijn all-time-favorite kledingmerk Gsus, met 70% korting! Whoehoe! Waar werden jullie blij van?

Happy things last week:
the nice design of this bags with dried fruits, oh how I love beautiful packaging! Mus in his new sling. Wolf’s trip to friend Ravin for a sleepover. Singing and playing in ‘my’ summer-dinershow. And a new jacket from my all-time-favorite brand Gsus, with a 70% discount, hurray!! What made you happy last week?

More ‘Count your blessings’: Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje and our new participants Maureen and Suus.

, , , , , ,

27 Responses to Count your blessings

 1. Hanneke 14 augustus 2011 at 15:06 #

  Ik werd blij van de prachtige bos rozen en goodie bag vol lekkere dingen die we van de moeder van mijn vriend kregen, zelf bramenjam maken, de lieve vriendin die kwam koken en afwassen en een nieuw koffietentje uitproberen! En dat ik vanaf volgende week weer wat kan gaan (thuis)werken, lang genoeg met mijn pijnlijke manke pootje genikst.. Die Beatz zien er inderdaad heerlijk uit! Waar koop je die?

 2. Planet Fur 14 augustus 2011 at 15:24 #

  Och ja, Gsus. Mijn hele kast hangt er onderhand mee vol (hadden bij HP in Antwerpen ook weer opruiming, yay!) Ik vind die teksten die erin verstopt zitten altijd zo komisch!

 3. mireille 14 augustus 2011 at 15:33 #

  Wij lijden aan hetzelfde “mooi vormgegeven onzin moet je perse kopen” virus, hoe herkenbaar!
  Hier wordt ik regelmatig met opgetrokken wenkbrauw bekeken als ik weer eens over enthousiast met onzinnige mooi vormgegeven spullen thuiskom.
  Ben blij dat ik niet de enige ben!
  😀

 4. Lisette 14 augustus 2011 at 15:54 #

  Mooi die zakjes fruit! Smaakt het ook goed?

 5. Maartje 14 augustus 2011 at 16:00 #

  Soms, heel soms, koop ik ook alleen maar iets voor de verpakking. Die zakjes zou ik ook zo kunnen kopen. En ze waren vast niet zo duur, dan is het helemaal niet erg 😉 Fijn te weten dat er meer van zulke mensen zijn.

 6. Judith 14 augustus 2011 at 16:09 #

  Inderdaad leuke product vormgeving, en soms vind ik het niet eens lekker maar moet ik het toch kopen, maar dit ziet er wel lekker uit 🙂

  (ben fan van dat merk)

 7. Sacha (maarnietvangrijs.blogspot.com) 14 augustus 2011 at 16:14 #

  Wat zie je er leuk uit in je werkkleding! 🙂 Hier duurt de vakantie trouwens veeeeeel te kort. Mijn kleuter wil gerust nog een paar weken aanrommelen (en ik ook)!

 8. Suzanne 14 augustus 2011 at 16:42 #

  Mooie vormgeving, daar ben ik ook erg van!
  Spelen in de zomer-dinershow…da’s heel wat anders dan je gewone jij, zo te zien. Apart.

  Zou je mij ook willen toevoegen aan de deelnemers van Count your blessings?
  Alvast bedankt.

  Suus van http://www.fotoverhalen.blogspot.com

 9. Marie-Lu 14 augustus 2011 at 17:30 #

  hallooooooooooo!
  ja echt kei leukk! en gedroogt fruit ziet en is ook lekker !!

  -x-
  Marie-Lu
  ps: kunt ge mij ook toe voegen van count your blessings?!

 10. Saskia 14 augustus 2011 at 17:52 #

  Inderdaad, droog fruit ziet er aantrekkelijker uit in een hippe verpakking!
  Ik werd natuurlijk heel blij van onze leuke, eenvoudige, lieve & vooral ook droge trouwdag! 🙂
  Van het vinden van de poederroze pumps 1 dag voor de dag, van mijn jongetjes die bedacht hadden een stropdag om te willen net als pappa & van mijn lieve, dierbare vriendin/getuige die een kouseband meebracht!
  xoxox

 11. Iris Vank 14 augustus 2011 at 17:54 #

  Ik heb dat ook, dat ik spullen koop vanwege de mooie verpakking. Ik heb zelfs het idee dat mooie dingen ook beter smaken. 😉

 12. Maureen 14 augustus 2011 at 18:40 #

  Oh gelukkig….jij ook!
  gezond en mooi verpakt is bij mij ook niet veilig…moet ik hebben en heb er graag wat voor over.
  Mus in doek…zo heerlijk voor jullie.
  Ik heb hier een paar echte doekkinderen (wouden niet meer in een wagen) en zij kijken daar met zoveel plezier op terug!
  Gaat Wolf ook morgen weer naar school?

  -X-

 13. Noofs 14 augustus 2011 at 18:44 #

  Ik werd blij van het lezen van je bericht. Grote glimlach hier

 14. julie 14 augustus 2011 at 19:14 #

  Deze week was geslaagd door een fantastisch weekend:
  Zaterdag : vriendinnendag, geen kindjes, geen mannen, gewoon de vriendinnen,
  shoppen, foto’s en gezellige klets: wat wens je nog meer.
  Zondag: een lazy sunday waar niets moet en alles mag. Ookal regende het, het was tof!

  en oja, anki: ik ben ook zo een prooi voor de mooie marketing. erg maar zo waar

 15. Debora 14 augustus 2011 at 20:01 #

  Hè, ben jij dat? Goed gegrimeerd zeg. En wat doe je dan zoal de hele avond? Leuk hoor, erg mooie foto’s en tijd voor Wolf dus, om naar school te gaan. Nog één nachtje slapen… Fijne week!

 16. Leontien 14 augustus 2011 at 20:42 #

  Haha, ik heb er hier ook een rondlopen die erg op mooie verpakkingen valt! Lekker he zo’n draagdoek?!

 17. Froukje 14 augustus 2011 at 21:46 #

  Ik werd o.a. blij van een fijne logeerpartij! 😉
  Ravin mag morgen weer naar school. Fijn! Wolf volgende week denk ik? Nou, sterkte nog even!

 18. Eefje 14 augustus 2011 at 21:52 #

  Gaaf, jij bent onherkenbaar. Smink je zelf? Ik ben ook vatbaar voor het kopen van producten die er mooi uit zien. Zoals de kleine flesje exotische ijsthee van de supermarkt waar ik dan enkel bloemetjes in wil zetten en ze dus niet opdrink…..

 19. Arnika 14 augustus 2011 at 22:12 #

  wat zie je er gaaf uit, en die zakjes ook trouwens, ik zou daar ook vatbaar voor zijn, haha!

 20. Martine 14 augustus 2011 at 22:24 #

  En dan ook nog zo’n mooi verpakt kereltje.
  Wat een zegen!

 21. sandra 14 augustus 2011 at 22:36 #

  Haha, ik ben niet de enigste die al kan vallen voor een mooie verpakking. Mooi mus in draagdoek.

  Deze week werd ik blij van simpele dingen, zoals de was die weer eens buiten kon drogen, ijsje eten in de dorpsstraat, wandelen in ‘ons bos’ en samen met mijn lief een ritje op de motor (ik achterop)

 22. Jolanda 14 augustus 2011 at 23:47 #

  Ik vind het zo’n geweldig initiatief. Ik doe voortaan ook mee. Het is goed om af en toe stil te staan.

 23. Tolliez 14 augustus 2011 at 23:52 #

  Ik werd erg vrolijk van een paar daagjes freubelen op de parade.
  Twas leuk.
  Jammer Mus niet niet live in nieuwe draagdoek te hebben kunnen bewonderen en een rijgsel/schatkamer met Wolf te hebben kunnen maken.
  Volgende x beter.
  Geniet nog van alle fijne dingen incl. een weekje vakantie!! x Tol

 24. zuster_klivia 15 augustus 2011 at 17:07 #

  Ik was deze week in de laatste vakantieweek en werd eigenlijk blij van alles. Van Vlam en Jill, het lekkere eten, de mooie omgeving, de Franse supermarkts, het thuiskomen… 🙂

 25. Chrissie en Heidi 15 augustus 2011 at 22:58 #

  Hallooo!! Wij hebben ook een ‘Count your blessings’ blogje gemaakt!
  Gaaf initiatief!! Mooie blog!!

  Ciao

 26. Anne 15 augustus 2011 at 23:24 #

  Leuke blessings. Had onlangs ook een leuk brickje vast met een of ander biodrankje in dat ik enkel had gekocht omdat het brickje er zo leuk uit zag. Ik heb er alleen geen foto van gemaakt :-). Mss een idee voor de volgende keer.

 27. Lotte 16 augustus 2011 at 15:20 #

  Ik werd heel erg blij van een lang weekend Londen, en ook het vooruitzicht dat ik bijna vakantie heb is erg prettig! 😀

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.