Lomo-saturday

First of all: Readers from Norway, my heart goes out to you and your country.

Ik had er spijt van dat ik mijn lomo’s van vorige week niet groter had gepubliceerd. Ik vind ze namelijk mooier naarmate ik ze in een groter formaat bekijk. Deze week dus drie mega-foto’s van het strand. Met mooie, vage Diana-kleuren en lomography-film. Vandaag kan ik trouwens het rolletje uit de Sincere-kringloopcamera ophalen, ik ben zó benieuwd! Nog meer lomo’s zien? Kijk bij JudithNikkiCasperIrisMireilleMarritAukje. Fijne zaterdag!

P.S. Omdat Casper en ik achter de schermen bezig zijn met de blog make-over, kan het zijn dat er wat veranderingen optreden in de vormgeving van mijn blog. Op het moment dat ik dit typ, missen de letters van mijn header. Komt goed.

Today three enormous Diana mini-lomo’s. I like this lomo’s better when they’re really big. As if only then I can see the bright, vague Diana-colors the way they are meant to be seen. I love my Diana mini. For more lomo-saturday, go check out the blogs of JudithNikkiCasperIrisMireilleAukje and Marrit. Have a nice saturday!
Note: Because Casper and I are working on the blog-makeover, some small errors can occur on my blog. These will be fixed after the makeover.

, , , ,

17 Responses to Lomo-saturday

 1. mireille 23 juli 2011 at 10:12 #

  Ze zijn echt gaaf,
  ik vind de lomo’s ook
  veel beter uitkomen
  als ik ze groot publiceer.
  Ik moet (weer)lachen om Casper
  die op verschillende foto’s
  in je blog (waarschijnlijk onbedoeld)
  opduikt met het roze tasje.

  Ben benieuwd naar de Sincere foto’s
  en naar de nieuwe vormgeving van je blog!
  X

 2. mireille 23 juli 2011 at 10:15 #

  O ja om je vraag te beantwoorden,
  mijn bovenste foto is genomen met de Voigtlander VF135
  Die ik een poosje geleden van de fotograaf kreeg.

 3. Bosliefje 23 juli 2011 at 10:42 #

  Dankzij je mooi foto’s en lomo-saturday loop ik weer helemaal warm voor mijn oude analoge fotografie-liefde! “Je hebt al zoveel hobby’s” roept de meneer.Ik was vergeten hoe spannend en leuk het was nu ik de laatste jaren alleen maar op een knopje hoef te drukken. Ik ga eens aan de gang met een vintage agfa isola, heb echt weer zin in het nadenken over iso en sluitertijd en de vreugde van een rolletje laten ontwikkelen. Bedankt voor de inspiratie!(of toch niet…?!druk druk druk met leuke dingen)

 4. Iris Vank 23 juli 2011 at 11:17 #

  Wat zijn ze mooi in het groot!

 5. Fienke 23 juli 2011 at 11:39 #

  Deze foto’s doen me zo aan vroeger denken: op vakantie met mijn ouders naar Texel. Prachtig zijn ze.

 6. miek 23 juli 2011 at 12:30 #

  Ja moooi zo! En Noorwegen- horror. Heel, heel afschuwelijk en niet te bevatten. Sodemieter op met die wapenvergunningen! Brrr.

 7. Lucy 23 juli 2011 at 12:58 #

  Mooie foto’s, krijg ik toch nog een beetje een zomers gevoel ondanks de regenbuien hier!

 8. hinke 23 juli 2011 at 15:47 #

  prachtige foto’s! Ik heb ‘m binnen en er zit bij mij ook een iso400 rolletje in, nu hopen op een dag dat we lekker naar buiten kunnen!

 9. Chez Chouke 23 juli 2011 at 17:34 #

  Wauw, die laatste vind ik mooooi ♥Judith

 10. Sonia 23 juli 2011 at 19:37 #

  Prachtige foto’s! Zoom ze maar lekker uit! Prettig vakantie toegewenst! Liefs. Sonia

 11. Marrit 23 juli 2011 at 19:45 #

  Mooie foto’s & heel mooi zo groot, levensecht worden ze zo en ik krijg zin om er zo in te stappen in die zonnige strand- en duinbeelden.

 12. Judith 23 juli 2011 at 19:55 #

  WAUW – mooi!

 13. andrea 23 juli 2011 at 21:40 #

  A diana mini will be on my Christmas list for sure if not before. Super photos! (and blog) 🙂

 14. Marlous 23 juli 2011 at 22:05 #

  Oooow…de Blessings knop is moooi! Blij dat het kleed in de smaak valt, ik word er ook nog steeds blij van. Geniet!

 15. HansDeZwans 24 juli 2011 at 09:12 #

  Het is precies of jullie daar alleen rondlopen. Leuk.

 16. sandra 24 juli 2011 at 11:37 #

  Ja, mooi die foto’s. Ik krijg er een heel nostalgisch gevoel bij, alsof ik door mijn eigen fotoboek blader….

 17. Judith 24 juli 2011 at 15:02 #

  Elke dag kijk ik minstens 5 keer op je blog…ik ben zo benieuwd wat je aan het maken bent! 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.