Count your blessings

Wat me deze week gelukkig maakte:
Wolf zien genieten van de zee. De give-away van Planet Fur die ik won, ben zó blij met het prachtige appeltjes-kleed! Wandelen met Mus in de draagdoek. (de kinderwagen is thuis, we dragen Mus dus vrijwel voortdurend en hij vindt het heerlijk) Tomaatjes met knoflook en basilicum uit de oven. Een miniatuur van de 100% make-up vaas van Alessi, die ik met veel korting vond in een kookwinkel. Het feit dat steeds meer bloggers meedoen met ‘Count your blessings’. En de nieuwe vormgeving van mijn blog, die -als alles goed gaat- morgen online zal staan. Waarvan werden jullie blij afgelopen week?

What made me happy last week:
Wolf enjoying our time at sea. The Planet-Fur give-away I won; I love the apple-oilcloth! Carrying Mus in the sling. (he loves being carried, and I love carrying him) Oven-tomatoes with basil and garlic. An Alessi-miniature on sale I found at a local cookshop. So many bloggers counting their blessings on sunday. And the new design of my blog, which will be launched tomorrow – if everything goes as planned. What made you happy last week?

More ‘Count your blessings’: Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – LeontienEstherAnneArnika.

, , , , ,

21 Responses to Count your blessings

 1. mireille 24 juli 2011 at 16:37 #

  Mooi kleed inderdaad!
  Heerlijk voor die Mus om
  zo lekker rond gedragen te worden.
  Mooie foto van jullie samen.
  Die tomaatjes eten we hier
  ook zeer regelmatig.
  Heerlijk zijn ze hè?
  Dat toetje ziet er ook geweldig
  uit.
  Ben nog even aan het stoeien met die knop.
  (ik ben nogal een computer kluns 😉

 2. Effie maakt 24 juli 2011 at 17:05 #

  Mooi mooi mooi! Wat een prachtig foto van Wolf aan zee! En zo’n lieve foto van mus en jou. Geniet nog even van Zeeland!

 3. Leontien 24 juli 2011 at 17:18 #

  Het ziet en klinkt allemaal heerlijk! Hier een klein ventje dat de zee en het strand ook helemaal geweldig vindt. En wat een lieve foto van jou en mus…

 4. Judith 24 juli 2011 at 17:19 #

  Superfoto’s weer! ga morgen zeker naar je blog kijken, kan niet wachten!

  …ik heb trouwens ook vandaag meegedaan met count your blessings en ik wil graag mee blijven doen…. 🙂

 5. Belinda 24 juli 2011 at 17:21 #

  Allemaal grote heerlijkheden!
  Zee, kindjes, lekker eten 😀

 6. Chez Chouke 24 juli 2011 at 17:30 #

  Ik genoot van het werken in mijn nieuwe huis. Of beter gezegd: van het ontdekken wat ik allemaal kan: verhuisfittingen aansluiten, latexen, plamuren, leidingen met gips wegwerken en ikea keukenkasten in elkaar zetten. Gordijnroedes eraf schroeven, de verhuizing managen, ik draai er blijkbaar mijn hand niet voor om. En daar ben ik eigenlijk best trots op!♥Judith

 7. sandra 24 juli 2011 at 17:38 #

  Mooie foto’s weer, daar word ik altijd zo blij van.
  Mijn blessings van deze week; kijk maar op mijn blog, strand en zee, wandelen/klimmen door de jungle naar een waterval en een fietstour door Bangkok!!!

 8. Debora 24 juli 2011 at 17:39 #

  Wat prachtig toch weer, die tomaatjes ga ik ook eens maken zeg. Hebben jullie nog één weekje nu> Geniet nog even door. Ben erg benieuwd naar morgen! Mijn blog moet ook nodig aangepast worden, bijdemolen klopt niet echt meer, maar ik heb nog geen idee hoe. Fijne week!

 9. Inge 24 juli 2011 at 17:44 #

  Alweer zulke mooie foto’s! Geniet van Zeeland, ik vond ‘t er ook altijd zo leuk en gezellig met ons gezin. Ben benieuwd naar de nieuwe layout.

 10. Marlous 24 juli 2011 at 18:02 #

  Die os (of..wat is het), hij is iig grappig! Hij staat mooi hoor, t kleedje! Ik werd blij van n geweldige marktplaats vondst (maar ben pas écht blij als ie echt in de woonkamer staat, je weet nooit hoe dat gaat met die marktplaatshandel..)

 11. Froukje 24 juli 2011 at 18:20 #

  Wat fijn in Zeeland!!!
  En het weer werkt ook zo fijn mee.
  Lekker hoor!

 12. Noortje 24 juli 2011 at 18:26 #

  ‘t ziet er weer erg gezellig uit, ik maakte vanmiddag bijna dezelfde foto van Oona,
  ook tussen de palen, blijft altijd mooi he.. geniet ze nog aan zee! vanmiddag was het weer heerlijk he.. 😉

 13. Hanneke 24 juli 2011 at 19:00 #

  Ik ben dankbaar voor alle lieve mensen die me helpen nu ik niet zo goed kan lopen door een kapotte knie, en voor de kleine stapjes vooruit. En de fijne verrassing van een courgette in de tuin ontdekt op een droog moment!

 14. Iris Vank 24 juli 2011 at 20:16 #

  Echte vakantie-foto’s op z’n Zilverblauws: mooi! Mooi zonen en mooie spullen. Die vaas, daar heb ik allerlei associaties bij, maar make-up?

 15. Suann 25 juli 2011 at 02:15 #

  Hi! I love to read your blog..and your home is lovely. May I know the brand of your sling, i want to buy one for my baby. thanks!!

 16. Maureen 25 juli 2011 at 05:33 #

  Hé wat ziet je nieuwe lay out er TOF uit!!!

  -X-

 17. Anki 25 juli 2011 at 06:11 #

  @Suann thanks, of course; it’s from Bykay, you can find it here: http://www.bykay.nl/en/consumer/ Enjoy carrying your baby, it’s wonderful!

 18. Elodie 25 juli 2011 at 11:49 #

  I love too the apple-oilcloth!!!!!

 19. Mss T 25 juli 2011 at 14:14 #

  Mooi appel kleedje!!
  En leuke make over ook!

 20. Lotte 26 juli 2011 at 17:10 #

  Vind het appelkleed echt geweldig en die tomaten zijn inderdaad heerlijk (kan trouwens ook prima op de BBQ)! De foto van Wolf bij de zee is erg mooi! Afijn, waar ik deze week blij van werd? Van de leuke souvenirtjes die ik kreeg en van mijn nieuwe borduurgaren en van het eindelijk weer terug oppakken van mijn haakproject…

 21. Nikki 30 juli 2011 at 16:57 #

  Wat een prachtige foto’s!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.