Count your blessings

Ik werd deze week blij van:
Mus, die zelfs lacht in zijn slaap. De draagdoek die ik kocht voor Mus, naar aanleiding van deze post en deze op Nina’s blog. Eindelijk weer eens een avondje spelen & zingen, jee, dat was lang geleden! Goed om weer ‘terug’ te zijn! Het geweldige bordje van Kim Welling wat ik voor mezelf kocht. En ik was heel blij voor mijn moeder, die eindelijk weer eens een expositie heeft. Ik maakte bovenstaande foto voor op de expositie-website. Waar werden jullie blij van? (ik werd ook blij van Wolf trouwens hoor, morgen ook weer foto’s van hem)
Zie ‘Count your blessings’ ook hier hier.

What made me happy last week:
Mus; because he even smiles when he’s asleep. The sling I bought for Mus, after reading the reactions here and here. Finally working again after my three months-babybreak, good to be back and sing again! The great Kim Welling plate I bought. And I am very happy for my mother, because she’s having an exhibition. What made you happy last week?
More ‘Count your blessings’ here and here.

, , , ,

24 Responses to Count your blessings

 1. Annemiek 19 juni 2011 at 17:07 #

  Ik werd blij van mijn jongen die gisteren vier werd en zo genoot van het jarig zijn. Ik werd blij van mijn meisje dat vrijdag danste op het schoolplein. En ik werd blij van mijn kleinste jongen die het praten een beetje aan het ontdekken is (eindelijk ;o).
  Heerlijk voor Mus, dat je een draagdoek hebt gekocht. En voor jezelf!

 2. Roos 19 juni 2011 at 17:27 #

  Hoi Anki, mooie foto’s weer! Ik werd blij van Beer in zijn nieuwe, nette jas, van mijn moeder die spontaan op bezoek kwam en van ons studievriendinnengroepje dat vrijdag weer eens ouderwets gezellig samen was. Op naar een nieuwe week met nieuwe dingen om blij van te worden! 🙂

 3. prentje 19 juni 2011 at 17:37 #

  Oh, dit is echt toevallig. Ik ga bij Kim vanaf september een cursus (Illustratie en digitaal) volgen!!! Kim gaf me een blogadres van een andere cursist en wie stond bij haar op de bloglijst: jij dus. Het is echt een klein wereldje van illustratie-lovers…

 4. Fienke 19 juni 2011 at 18:23 #

  weer een postje om blij van te worden
  (wat lijk je op je moeder :-))

 5. Merel 19 juni 2011 at 18:29 #

  Jihaaa, wat een mooie mensen weer op de foto’s!
  Ik werd blij van een leuke dag in Rotterdam met familie, het herfstachtige weer (met mooie wolken)en 3 nieuwe tapejes.

 6. Iris Vank 19 juni 2011 at 18:40 #

  Die lachende Mus, wat héérlijk! Fijn dat je je weer uit kon leven op je werk en ik ben benieuwd naar de expositie van Ina.

 7. Linda 19 juni 2011 at 18:41 #

  Wat een mooie momenten om blij om te zijn. En hoe lief zeg, die foto met jou en Mus in de draagdoek *smelt*.

 8. Tolliez 19 juni 2011 at 18:46 #

  ik werd blij van een (onverwacht) late kroegavond met een vriendin en ik werd HEEEEEEEEEEEEL blij toen ik Biek vanavond tijdens een familiefeestje levend onder het zeil van het zwembad uit wist te vissen…
  Zit nog steeds na te trillen. Van de kou en schrik.

 9. Planet Fur 19 juni 2011 at 18:48 #

  (Je zal dit wel vaker horen, je lijkt inderdaad enorm op je moeder!) Mooie foto’s weer en ben je alweer begonnen?

  Ik werd deze week blij van een uitstapje met lieve familie..waar ik erg aan toe was, na vrijdag als absoluut dieptepunt van de week (ben er inmiddels overheen, anders wordt het een beetje te dramatisch allemaal en zó erg was het nu ook weer niet ;-))…

 10. Liene 19 juni 2011 at 18:54 #

  Oh, smelt die lieve lach. Mooie foto’s! En zo fijn om je kindje op deze manier te dragen, ik vond het altijd een heel erg gefriemel, maar gelukkig oefening baart kunst! Mooie foto van je moeder! Ik werd vandaag heel blij van het knuffelen met mijn kinderen, en de mooie tekeningen die ze voor vaderdag gemaakt hadden, lekker cliché, maar wel heel fijn! Fijne avond!

 11. sandra 19 juni 2011 at 19:03 #

  Mooie foto’s! Jij lijkt inderdaad op je moeder. En wat leuk dat je weer een avondje ‘op de planken’ stond.
  Ik werd vandaag heel erg blij omdat ik m’n broer en gezin weer zag, want ze zijn een paar dagen in Nederland (wonen in de buurt van Munchen), en t was heel leuk om Tarja met haar neefje te zien, die twee schelen maar 3 dagen.

 12. Carly 19 juni 2011 at 19:15 #

  Ha! Ik ben dus die andere cursist waar Prentje het over heeft. Kim’s werk is prachtig en een hele fijne docent. (Ze leest dit vast :)!

 13. Wat is die Mus toch om op te vreten, helemaal met zo’n stoere onderbroek aan!!

 14. marie 19 juni 2011 at 20:23 #

  Ik werd blij van de leuke jellybeans van bij Hema daar op dat leuk bordje 😉

 15. Ysabje 19 juni 2011 at 21:58 #

  heerlijk toch he, dat lachen in hun slaap als ze zo pietepeuterig klein zijn… 🙂
  je lijkt inderdaad op je moeder. het is trouwens een erg leuke foto van je moeder!

 16. Lotte 19 juni 2011 at 22:23 #

  Ik werd blij van het nestje jonge zwaluwen dat ik deze week zag, wat een geluid kan er uit die kleine beestjes komen zeg! Daarnaast ben ik blij dat ik deze week eindelijk een potlood en papier gepakt heb om weer eens wat te tekenen…

 17. Wien 20 juni 2011 at 06:57 #

  Mooie foto’s! Heb je die doek zelf geknoopt? Ziet er ingenieus uit, maar heerlijk voor moeder en zoon lijkt me.

 18. Kim Welling 20 juni 2011 at 07:23 #

  Wat leuk om te zien welk bordje je hebt gekocht (bij Guten appetit toch?)! Ik ben elke kaar ook weer verbaasd en verrast door jullie prachtige kleurrijke huis/ stijl, super mooi! 🙂 Kim

 19. MiM 20 juni 2011 at 07:29 #

  Fantastische foto’s!
  Ik werd blij van spontane Jam-sessies, waar mijn kinderen opeens onderdeel van uit maakten, kletsen met vriendinnen, tijd hebben om aandacht te geven aan dierbaren en van de liefde… Liefs MiM

 20. tessa Hop 20 juni 2011 at 08:00 #

  hoi anki,
  lieve foto van mus in z’n bobochose broekje. slaapt hij altijd op z’n buikje? ook in bed? hoe oud is hij precies ook weer? ik heb twee kindjes die graag op hun buik sliepen, en nu de kleine guus ook weer, maar hij is pas drie weken dus weet nog niet zo goed of ik dat in zijn bedje al durf te doen. hij slaapt wel zoveel beter op zijn buikje. maar nu zioe ik mus dus ook zo liggen slapen en was ik benieuwd..
  groet van tessa

 21. tricky 20 juni 2011 at 08:43 #

  ik word blij van jouw leuke vrolijke fotootjes… wat een jonge mama heb je nog zeg…

 22. Maartje 20 juni 2011 at 17:34 #

  Hee, ik dacht dat jij ‘een zeer brave huismoeder’ was en nu zie ik opeens een foto van je voor een avondje optreden…. 😉 Maar leuk hoor! En fijne foto’s.

 23. Origin 20 juni 2011 at 20:48 #

  Mooie foto’s (ja, alweer 🙂 )..Prachtige kleurrijke jas (?) ik hoop dat ik goed zit..heeft je moeder aan zeg, geweldig!..

  Waar werd ik blij van afgelopen week; het toppunt was wel het meidenverjaardagsfeestje vieren van oudstedochterlief met al haar vriendinnetjes uit haar klas op een camping, ook heel avontuurlijk trouwens met die enorme windstoten en superveel regen…tsjaaa..Dit was het laatste met deze meiden, want volgend jaar gaan ze allemaal naar de middelbare school..dus we konden nog 1 keer intens genieten van het hele zooitje ongeregeld 🙂

 24. Jolanda 21 juni 2011 at 14:27 #

  En ik word wederom blij van jouw foto’s!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.