Vrijdag

Ik weet dat jullie allemaal wachten op het bericht dat de baby geboren is, (en daar wachten we natuurlijk zelf ook op) maar dat is helaas nog niet het geval. Moeilijk om te geloven dat de kans dat ‘ie komt écht elke dag groter wordt, terwijl het voelt alsof het helemaal nooit meer gebeuren zal en die hele zwangerschap één grote grap is. Of, zoals Carly woensdag schreef in een reactie, een goede online marketingstunt. De buik, nog steeds prominent aanwezig, bewijst het tegendeel. Bloggen geeft me zowel rust als structuur, dus tot de baby er is stel ik mezelf ten doel dagelijks een bericht te plaatsen. Beetje fotograferen, foto’s bewerken en nadenken over iets anders dan de baby & bevalling vind ik fijn.
Vandaag wat foto’s van mijn nieuwe kussen van Ross Menuez voor Areaware. Ik bestelde het eigenlijk om het te gebruiken tijdens de fotoshoot van ons huis, bij een Deense online winkel, maar de levering liet zó lang op zich wachten dat het kussen daarvoor te laat kwam. De puma mag daarom vanaf nu meneer Vos gezelschap houden in de box. Verder creëerde ik vandaag een tafereeltje (ik hou van het woord ‘tafereeltje’) rondom de foto’s van mijn Polaroidcamera. Ik bedacht me ineens dat het eigenlijk zonde is om die camera & foto’s op te bergen in de kast, ze verdienen het te worden gezien. Evelyn van Lievelyntje heeft trouwens ongeveer eenzelfde camera als de mijne op de kop weten te tikken, neem zeker ook een kijkje bij haar als je Polaroids leuk vindt. Tot morgen! (of niet natuurlijk…)

About waiting, waiting and waiting with nothing ‘structural’ to do but taking pictures every now and then and blogging. My new, long expected pillow from Ross Menuez for Areaware finally arrived and found his place in the playpen together with mr. Fox. I decided to exhibit my Polaroidcamera & photo’s in our bedroom instead of hiding them in a closet. Have to do something to keep myself busy, haven’t I?

, , , , , ,

11 Responses to Vrijdag

 1. Fienke 6 mei 2011 at 16:42 #

  terug van vakantie, zo wat het eerste wat ik doe, klikerdeklik naar je pagina,
  oef, deze vindt het wel erg fijn bij mamma in de buik,
  hou vol!

 2. Iris Vank 6 mei 2011 at 16:51 #

  Oh, dat kussen!! Wat is ‘ie prachtig, de neon-poema! En die polaroids zijn ook echt super, grappig hoe de kleuren telkens van elkaar verschillen.

 3. Liesbeth 6 mei 2011 at 17:02 #

  klik wel een paar keer per dag even op je blog. HAHA zat vandaag maar te bedenken dat de komst van de nieuwe telg zondag wel een mooi kadootje is zo op moederdag (helaas moet je zelf wel even hard voor werken) Vind het leuk dat je nog zin hebt om te bloggen want geniet er elke keer weer van!!!

 4. Debora 6 mei 2011 at 18:09 #

  Hou vol, hou vol, je bent nog nooit zo dichtbij geweest… Je houdt jezelf wel echt goed bezig, petje af.

 5. Eefje 6 mei 2011 at 18:11 #

  Je polaroids zijn zo tof, zonde om niet tentoon te stellen inderdaad. En mooi kussen ook. En hop baby, laat je ouders en broer eens kennis maken! Succes met nu echt de laatste dag(en).

 6. nina 6 mei 2011 at 18:51 #

  Je houdt jezelf (en ons!) in elk geval fijn bezig! Tjonge, wat spannend en wat wordt je geduld toch enorm op de proef gesteld (en dat van de rest van de familie natuurlijk ook… die arme Wolf zal ondertussen wel denken dat hij finaal voor de gek gehouden is! ;)). Hopelijk komt het snel op gang en wordt het niet inleiden, maar de door jou gewenste thuisbevalling!

 7. sandra 6 mei 2011 at 18:59 #

  Nog even, nog heel even en dan ligt de kleine man echt op je buik.

 8. mireille 6 mei 2011 at 20:12 #

  Ik vind je kussen zooo geweldig…
  foto’s ook mega mooi!
  Ik doe even wat positieve
  gedachten jou kant op
  voor een bevalling vannacht
  wie weet helpt t!!
  X

 9. Marjanne 6 mei 2011 at 20:36 #

  Het wordt steeds drukker in de box. En het kan dan ook echt niet lang meer duren voordat de kleine baby zijn plekje komt opeisen.
  Het wordt erg warm, lijkt mij voor jou en baby in buik geen pretje.
  Komt hij morgen? Kan hij zondag meegenieten van zijn eerste mammadag.
  Of wacht hij tot zondag? Om mamma op moederdag te verrassen?
  Het kan nooit meer lang duren. Succes allemaal!

 10. silly old suitcase 6 mei 2011 at 21:18 #

  Oh…mag ik heel even in die box komen liggen?? wat mooi!

  Nou, terwijl wij wachten op die mooie verrassing van jullie
  (ik gok zondagmorgen, uurtje of 5.30) heb ik een piepklein verrassinkje
  voor jou…

  goed weekend.

 11. Saskia 7 mei 2011 at 11:01 #

  Leuk idee om je polaroids zo in een tafereeltje ten toon te stellen!
  Sterkte met geduldig afwachten!
  xoxox

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.