Jaszakschatten

Afgelopen weekend waren we in Zeeland, in het huis van de ouders van Casper. Wolf vindt niets leuker dan het strand. Schelpen, stenen en diertjes, hij geniet er volop van. Ik hoopte al langer dat Wolf eens zou kunnen meedoen aan het geweldige project Jaszakschatten van Joscha en Marieke, maar helaas, Wolf stopte eigenlijk nooit iets in zijn zakken. Deze keer wel; zo ongeveer al zijn zakken propte hij vol met de strandschatten die hij vond. Bij de strandtent stalde hij ze vervolgens uit, keek heel stoer (ik ben een piraaatttt) en ik mocht een foto maken. Zie Wolf’s jaszakschatten ook hier.

Last weekend we were at Casper’s parent’s house, at sea. Wolf adores the beach and the sea. He found a lot of interesting stuff on the beach. With his treasure-collection, he’s joining the great project Jaszakschatten. (jacket pocket treasures) Click here to see his entry.

, , ,

8 Responses to Jaszakschatten

 1. Fienke 22 februari 2011 at 18:05 #

  Maar dat zijn fijne schatten!

 2. Iris Vank 22 februari 2011 at 19:35 #

  Een echte jutter die Wolf!

 3. mireille 22 februari 2011 at 20:33 #

  Dat is wel de liefste piraat die ik ken,
  met z’n appelmuts!
  Piet Piraat “eat your heart out”!

 4. Mammalien 23 februari 2011 at 08:00 #

  Geweldig die schatten!

 5. sillie 23 februari 2011 at 09:27 #

  oh jah heerlijk dik ingepakt en dan over het strand …..ook al woon ik naast t strand en de zee,ik blijf dat lekker vinden

 6. Marrit 23 februari 2011 at 10:14 #

  Jaszakschattig vind ik het in Wolf’s geval, zo lief.

 7. Toaske 23 februari 2011 at 13:48 #

  Wat een prachtige site is dit toch. Prachtig dat interieur van jullie. Jongste liet ook ooit haar jaszakschatten plaatsen: http://www.jaszakschatten.nl/2010/05/toaskes-jongste.html

 8. Liene 25 februari 2011 at 09:05 #

  Ik vind de jaszakschatten ook een super initiatief. Oudste 2 hebben ook al ‘ns meegedaan, en ik zit inmiddels ook weer op een volgende lading te wachten. Maar inderdaad dat gebeurt niet op commando!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.