27 weken

Je zou haast zeggen dat ik het expres doe hè? Die kat erbij roepen zodra ik een foto van de buik wil maken? Het lijkt er ook wel een beetje op, maar het is écht niet zo. Wij hebben gewoon een buitengewoon nieuwsgierige kat.

Met de buik gaat het goed zoals jullie zien, ik zie mijn tenen bijna niet meer. De beknelde zenuw houdt zich redelijk gedeisd, mits ik niet te gek doe. (het krukje waar ik gisteren over blogde is dan ook braaf door vriendin Iris heel Antwerpen doorgesleept, dat lukt me bijvoorbeeld echt niet) Over het algemeen gaat alles dus voorspoedig. Kom maar op met dat derde trimester, ik begin steeds nieuwsgieriger te worden naar ons jongetje!

27 weeks pregnant. It almost looks like I have the intention to involve cat Thijs in every belly-photo, but that’s not true, we just have an extremely curious cat. I’m feeling ok, despite a bit of pain in my back. Three more months to go, I’m getting more and more excited about finally meeting that little boy in my tummy!

, ,

7 Responses to 27 weken

 1. Fienke 28 januari 2011 at 18:48 #

  Hee dat wordt al echt een Buik he, fijn dat je je redelijk goed voelt en lief je blogkaarsje voor Roos, ga ik navolgen.

 2. Mammalien 28 januari 2011 at 19:28 #

  O wat leuk is het toch, zwanger zijn! Zeker als dat redelijk klachtvrij gaat. Ik ben ook benieuwd naar je jongetje! Nog even geduld!

 3. Liese Lotte 28 januari 2011 at 19:54 #

  Jeetje Anki lijkt nou rap te gaan! Fijn dat alles voorspoedig verloopt. Ben vooral benieuwd naar de naam van het jongetje dus we wachten met smart af! Wij hebben bij ons nog het verjaardags cadeautje van Wolf liggen…..beetje laat of bijtijds tis maar hoe je het wil zien. Binnenkort een keertje afspreken?

 4. Annemiek 28 januari 2011 at 19:58 #

  Ooooh, dat schiet al op. Geniet van het laatste trimester!

 5. Elisa 29 januari 2011 at 09:00 #

  Ten eerste wil ik zeggen dat je echt een super leuke site hebt 🙂 En ik ga je zeker volgen.
  En nieuwschierige kat is herkenbaar, en dat maakt het weer super leuk.

 6. Liene 29 januari 2011 at 10:17 #

  Wow, nog maar 13 weken te gaan … Cliché, maar het gaat snel! Volgende keer dus alleen nog maar buik (en kat!). Hoop dat het laatste trimester voorspoedig verloopt zodat je heerlijk van alles en nog wat kan genieten!

 7. Spoediez 1 februari 2011 at 08:53 #

  Je bent zwanger! Gefeliciteerd, wat geweldig!

  Ik heb intussen reclame voor je gemaakt in mijn post van vandaag. Ben helemaal weg van je interieur, dat had je al wel door.
  Dit is het laatste berichtje (van vandaag) in je mailbox hoor, ik ga nu maar in actie komen in m’n eigen huis, haha 😛

  Fijne dag!
  Groetjes Soraya

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.