Antwerpen & Tom Dixon

Afgelopen zaterdag gekocht tijdens de solden in Antwerpen; een neon-oranje krukje van Tom Dixon en de twee twee poppetjes Barbaccino & Woody uit de kerstcollectie van Alessi. De kruk lijkt wel licht te geven op foto’s! Ben er erg blij mee.

Brought home from the solden (sale) in Antwerp; a Tom Dixon-stool and Barbaccino & Woody from the Alessi christmas-collection. Very happy with my purchases!

, , ,

11 Responses to Antwerpen & Tom Dixon

 1. Judith 27 januari 2011 at 18:13 #

  Mooie vorm hebben ze, die krukjes! Geluksvogel!!

 2. Iris Vank 27 januari 2011 at 19:15 #

  De kruk laat op de foto’s de kleuren van je interieur bijna verbleken, dat had ik niet voor mogelijk gehouden. 😉 Maar hij is echt prachtig, ben blij dat ik hem voor je heb kunnen versjouwen!

 3. Louise 27 januari 2011 at 22:03 #

  Je hebt zo een verschrikkelijk vrolijk huis. Lekker creatief! Ik heb een vraag waarvan ik het antwoord niet kon vinden op je site. Het behang dat jullie achter jullie trots in huis hebben, vind ik zo mooi. Misschien een beetje raar maar heb je een naam van het behang? I hope so!
  Bedankt weer voor je leuke foto’s – ik geniet ervan! Groet!

 4. Anki 27 januari 2011 at 22:10 #

  @Louise Dank voor je compliment! Ik heb het behang gekocht bij Kitsch Kitchen in Amsterdam. Het is vintage behang, echt oud dus. Swiet.nl heeft een grote online collectie vintage behang, daar komt het blauwe behang in de overgang van keuken naar eettafel vandaan. Liefs!

 5. Jolanda 28 januari 2011 at 05:12 #

  Eyecandy!

 6. Suzanne 28 januari 2011 at 06:41 #

  Ik vind die kaboutertafeltjes zo geweldig.

 7. Maartje 28 januari 2011 at 09:30 #

  Het krukje van Tom Dixon ik ben jaloers, jammer dat Iris haar beide armen niet heeft getraind en er voor mij ook een kunnen versjouwen (gaaf woord ook). Ach ja had ik maar mee moeten gaan. Ik kom vanavond eens voelen of hij ook lekker zit.

 8. sonia 28 januari 2011 at 09:37 #

  ohh… je bent zo goed met kleuren! ik word zo vrolijk om naar je prachtige foto’s na toe te kijken! het is niet maandag maar ik heb gisteren een paar foto’s van mijn huis gevonden ga ze zo plaatsen op mijn blog! het krukje… wat mooi! ik wil ook z’n knaller maar mijn andere elfde (lees manlief) is niet zo enthousiast als ik…
  prettige weekend en geniet van het zon!
  gr. sonia

 9. Louise 28 januari 2011 at 23:50 #

  Bedankt voor je antwoord en geniet van je zwangerschap! Groetjes!

 10. Spoediez 1 februari 2011 at 07:33 #

  Hoi, wat leuk dat je op mijn blog terecht kwam, bedankt voor het compliment ook!
  Maar wat is jouw blog mooi zeg! En je interieur…. nog mooier!!!
  Hoe kan ik volger worden?? Ik zie zo snel ff geen gadget waar ik op kan klikken… of ik kijk verkeerd…
  Groetjes Soraya

 11. Florence Gommeren 10 januari 2012 at 17:53 #

  Hallo,
  mag ik vragen waar in welke winkels je de alessipopjes en het krukje in de solden gekocht hebt?

  Groeten

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.