Uitslag give-away

Jaaaaa en de winnaars zijn…. rapapapapapa…. Hinke, Stephanie en Caroline! Als jullie me je adresgegevens mailen, komen de uiltjes naar jullie toe! Gefeliciteerd.

Zelf ben ik inmiddels al tweemaal ‘winnaar’ van de ‘Stylish blogger award’, met dank aan zowel Chez Chouke en Mireille, dank! De bedoeling is dat ik 7 dingen over mezelf vertel die jullie nog niet weten. Nu vraag ik me af; is er iets wat jullie zouden willen weten over mij? Een vraag, of iets waar je gewoon nieuwsgierig naar bent misschien? Dat heb ik zelf namelijk wel eens op blogs, dat ik denk ‘hoe zou zij (want meestal zijn ‘ze’ vrouwelijk, in blogland) dat nou doen, of aanpakken, of oplossen?’ Of iets waar je gewoon nieuwsgierig naar bent? Dan geef ik antwoord op die vragen en weten jullie straks hopelijk 7 nieuwe dingen over mij. En misschien willen jullie ook wel niets weten, nou, in dat geval kom ik er makkelijk vanaf. 😉 Vraag maar raak!

Hinke, Stephanie and Caroline are the winners of the owls-give-away! Congratulations, please email me your address and I’ll send the owls on their way to their new homes. I am also a winner myself; I won the ‘Stylish Blogger Award’ twice, once from Chez Chouke and once from Mireille. The idea is that I tell 7 things about myself that I haven’t told already. So I am wondering; is there something you’d like to know about me? A question you have, or something you’re just curious about? Leave a comment and I’ll answer!

, , ,

15 Responses to Uitslag give-away

 1. Iris Vank 26 januari 2011 at 17:44 #

  Heb nog nooit zo’n mooi give-away-resultaten-log gezien. Mooi en fris!! (En ik weet al genoeg van je. Méér dan genoeg. ;))

 2. stephanie 26 januari 2011 at 17:52 #

  oh yay! how exciting! my little ones will be so happy to make the owl!
  thank you so much. i hope all are feeling much better at you home!
  stephanie

 3. mireille 26 januari 2011 at 17:53 #

  K had m expres niet doorgegeven
  omdat ik t zelf ook al zo’n kluif vond
  die 7 weetjes.
  Je staat gewoon op mijn favoriete lijst,
  das makkelijk toch?
  😉

 4. Juffrouw Kikkerbil 26 januari 2011 at 18:53 #

  Winnaars gefeliciteerd!
  Oh en die appel, ge-wel-dig! Zo langzamerhand lijk ik dat elke keer te zeggen, je hebt ook zulke leuke snuisterijen in huis.

 5. Maartje 26 januari 2011 at 19:27 #

  Wat een eerlijk verloting, enkel de notaris ontbreekt nog.

 6. hinke 26 januari 2011 at 19:28 #

  joepie de poepie!

 7. Anki 26 januari 2011 at 19:36 #

  @maartje Die vroegere kat van ons, de Basjantoviç, dat was een goeie notaris geweest. Hij leek er zelfs op. Helaasch, de Curry is niet eerlijk genoeg en Thijs is omkoopbaar…

 8. Nikki 26 januari 2011 at 20:16 #

  Ja! Ik heb wel een vraag :)!
  Wat voor opleiding heb je gedaan? Zangeres, artiest, entertainer, het is nogal niet wat, tof! En ik dacht ook nog iets te lezen over werken op een school? Ik ben altijd heel nieuwschierig, hihi…

 9. Kym Maxwell 26 januari 2011 at 20:37 #

  Congratulations on the award

  Here are some questions for you

  Have you training in interior design?
  What do you eat for breakfast?
  Who are your photographic inspirations?
  Tell me more about what makes your garden special to you or Wolf?

  Thankyou xx Kym

 10. Anki 26 januari 2011 at 20:46 #

  @Nikki Haaa, een vraag! En een goeie ook!
  Ik werk al zo ongeveer mijn hele leven als artiest, vroeger zat ik bij het jeugdcircus en eigenlijk begon dat steeds serieuzere vormen aan te nemen. Ik begon met thema-avonden en dinershows toen ik nog heel jong was, vijftien. Spelen is iets wat in mijn bloed zit, ik kan moeilijk zonder. Kom ook uit een familie met kunstenaars en artiesten. Sinds 2003, ik was toen 22, werk ik officieel als zelfstandig artiest, dat vond ik best een grote stap toen. Voordat Wolf geboren werd speelde ik heel veel, 4 a 5 avonden in de week, door heel NL. Nu wat minder, maar nog minstens eens per week. Soms ga ik ook alleen zingen en niet spelen, bijvoorbeeld op een bruiloft of receptie. Ik heb geen officiële opleiding gevolgd, het is meer iets waar ik ‘in gerold ben’. Wel zanglessen en verschillende workshops enzo.

  Ik heb expres gekozen om een opleiding te gaan volgen die weinig met creativiteit/artistieke energie te maken had. Dit omdat ik alleen werken als artiest niet zou trekken, het is zo’n vreemd leven wat dat betreft; veel ‘s avonds en ‘s nachts, het is makkelijk de realiteit uit het oog te verliezen en daar ben ik gevoelig voor. Ik heb dus ‘gewoon’ voor HBO maatschappelijk werk en dienstverlening gekozen en werk nu, naast het werk voor mijn eigen bedrijf, als schoolmaatschappelijk werkster op een school voor middelbaar onderwijs aan leerlingen met gedrags- en opvoedingsmoeilijkheden. Ik hou van allebei de dingen die ik doe en zou nooit kunnen kiezen. Maar het zorgt er ook voor dat ik over het algemeen veel te veel werk, minstens 40-45 uur in de week. Vandaar het ambitieuze schijtbak in mijn ‘over mij’.

 11. Anki 26 januari 2011 at 21:10 #

  @Kym thank you! 🙂
  I haven’t had any training in interior design, it’s just a hobby. I’m from a creative family, sometimes I can’t stop thinking about new things in and around our house, the ideas just pops up in my head, tiring sometimes. I read a lot of interiormags and books, but that’s just for fun and inspiration. My love Casper is a graphic designer so when it comes to design, we think alike.
  For breakfast I eat bread with butter and cheese. A very Dutch breakfast I think…
  I love the clean and plain photographing from ‘Mevrouw Fluitekruidje’ and ‘Mus’. Tim Walker is also a source of inspiration.
  And the garden… Wolf likes his playhouse, I will show this in the next ‘Home sweet Home’, on monday. I especially like the porch. Hopefully it will be spring soon, so we can sit outside and enjoy our garden again after this long, cold winter.

  Yesterday I took a short look at your blog, lovely! When I’ve got the time, I’m gonna read it more attentive and I’ll leave a comment for sure. Thanks again!

 12. Nikki 27 januari 2011 at 22:30 #

  Wauw, bedankt voor je uitgebreide antwoord Anki :)! Mijn nieuwschierigheid is helemaal verzadigd, hihi! Ik vind het leuk om te lezen dat je al vanaf zo jong daarmee bezig bent, dat geeft wel aan dat het echt ‘jij’ is. Ik ben zelf namelijk nog steeds bezig met de grote zoektocht ‘ik’ en hoe wat en waar. Ik weet wel wat ik leuk vind, maar niet zo goed hoe ik dat verder kan ontwikkelen en waar ik dat dan het beste kan doen. Ik vraag daarom graag aan anderen hoe zij op hun ‘pad’ terecht zijn gekomen in de hoop er wat inspiratie van op te doen. Ik vind het ook leuk en knap dat je het combineert met iets ‘gewoons’ voor zover je het gewoon wil noemen want dat doet het eigenlijk geen eer aan, je helpt anderen en dat geeft vast een fijn gevoel! Knap hoor, en heel begrijpelijk het ‘ambitieuze schijtbak’ het is natuurlijk ook nogal niet wat :). Dankjewel!
  Liefs Nikki

 13. Mrs Strawberry Short-Cake 29 januari 2011 at 19:35 #

  Hi Anki,

  Wat willen wij weten over jou?

  Bofferd! Als de reaguurders van geenstijl en dumpert langs zouden surfen, stond het hier volgeplempt met vragen over je maten… en erger… (je taillemaat zal overigens wel spectaculair zijn!)

  Op mijn meest prangende vraag heb ik reeds antwoord gekregen. Maar ik heb er nog één hoor, een gemene:
  Hoe zou het met Anki gaan als ze niets nieuws meer mocht kopen, uitgezonderd voedsel en toiletpapier? (Nee, ook niks bij de kringloop!)

  Wederom met knipoog en de hartelijke groeten,

  Mrs. S.

  Enne , doe die taillemaat ook maar! ;P

 14. Anki 30 januari 2011 at 00:27 #

  @mrs Strawberry Shortcake Ik moet zo om je lachen steeds, jouw reacties zijn een aanwinst! 😀
  Ik heb net ff gekeken, maar kan zo gauw geen meetlint vinden, dus die taillemaat hou je tegoed!

  Als ik helemaal niks meer zou mogen kopen, zou ik, net als een deel van mijn familie, kunstenaar worden en de hele dag gaan roepen ‘dat ik van niets, iets moest maken’. Daar zou ik dan vervolgens in doorslaan, ik zou kunstwerken gaan maken van vuilniszakken of stukken steen of iets anders wat gratis is of weinig kost. Of ik zou een over-the-top straatmuzikant worden. Ik zou wel veel klagen, want dat hoort erbij. Ik denk wel eens dat ik daarom zoveel ben gaan werken; mijn werk houdt me redelijk normaal en in evenwicht. Mijn werk op school houdt me in de realiteit, het zingen reguleert mijn creatieve energie en zo hoef ik niet aan de vuilniszakkunstwerken. (en verdien ik nog geld ook, waarmee ik mooie dingen kan kopen! Win-win voor mij!) Hoe dan ook, ik zou gaan vormgeven, op een andere manier dan in mijn huis.
  Misschien moet ik het eens proberen, klinkt eigenlijk wel leuk. 😉

  Heb jij eigenlijk een blog of iets anders waar ik iets van/over je kan lezen? Ik vind je leuk! 🙂

 15. Mrs Strawberry Short-Cake 2 februari 2011 at 09:28 #

  Hi Anki,

  De waarheid gebiedt me te zeggen dat ik mijn stinkende best doe om leuk over te komen in mijn comments.

  Mrs. S. heeft geen blog. Wel geprobeerd. Helaas is mijn leven Volstrekt Oninteressant, en dus niet blogbaar. Daarnaast blijf ik bewust anoniem op dit wereld wijde web. En dat heeft weer met mijn werk te maken (oehhhhh… AIVD? MI5?)

  Maarre… je hebt mijn email-adres. En je hebt Google… (but psssst, don’t spread the word)
  (Beschouw deze laatste zinnen als niet-getypt als mijn email-adres ook niet zichtbaar is voor jou!)

  En ik vind jou ook leuk!
  Zeg eh, kom je hier vaker?
  Wil je nog iets drinken?

  Grijns….

  Mrs. S.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.