Home sweet home

Barbara startte met Home Sweet Home. Ze schrijft; door AL het moois dat ik op verschillende blogs zie, vergeet ik vaak de gezelligheid en het fijne gevoel van mijn eigen huis te zien.Omdat ik me voorgenomen heb om in 2011 méér vriendjes te worden met mezelf (Lees: meer tevreden met wat ik heb en wie ik ben) lijkt het mij leuk om elke maandag een foto te plaatsen van een plekje uit mijn eigen huis, om even stil te staan bij hoe fijn dat eigenlijk is. Mooi initiatief, toch?
Nu is het zo dat ik jullie voor mijn gevoel voortdurend aan het ‘spammen’ ben met foto’s van mijn huis, maar ik wil toch graag meedoen. Daarom heb ik besloten foto’s te gaan plaatsen van plekken in huis waar ik normaal geen foto’s van laat zien. Deze week ons kleine bijkeukentje, waar onze wasmachine staat. Kijk voor meer Home Sweet Home bij Barbara.

Barbara started Home Sweet Home. She wants to be more satisfied with her own, nice home instead of just comparing her home to the beauty of other houses. Every monday she publishes photo’s of her home to remember herself that her own house really is her home. Although I’m already publishing a lot photo’s of our house, I wanna join this project. I decided to take photo’s of places I’ve never shown on this blog before. Today the scullery, with our washing machine and the cat’s food.


, ,

10 Responses to Home sweet home

 1. Maureen 17 januari 2011 at 17:14 #

  Alleen maar leuk!!!

  -X-

 2. Barbara 17 januari 2011 at 18:23 #

  Wat ontzettend leuk dat je meedoet! Jouw huis is één van de huizen waar ik me dan weer helemaal aan vergaap!
  Wat lijkt het mij heerlijk om zo’n bijkeuken te hebben!

  Liefs Barbara

  (ik ga nog even uitvogelen hoe ik alle mensen die meedoen gelinkt krijg op mijn blog)

 3. Monique 17 januari 2011 at 20:41 #

  Zelfs de plekken waar je normaal gesproken geen foto’s van laat zien, zijn mooi…

 4. Eefje 17 januari 2011 at 22:05 #

  Supermooi weer, en fijn zo een bijkeuken! En de kat verstopt zich op jou foto’s net zoals Wally, van de ‘Where is Waldo’ app voor de iphone. Ken je die?

 5. Anki 17 januari 2011 at 22:09 #

  @Eefje Ja dat klopt van die kat, echt niet normaal, hij bemoeit zich overal mee. Geen foto kan ik maken zonder dat ze erop staan, gekke beesten. Ik zal eens een ‘waar is Thijs-app’ gaan ontwikkelen! 🙂

 6. Lisette 17 januari 2011 at 22:22 #

  Wat een leuk idee! Ben verliefd op die leuke koelkast. De bakkjes voor de katten zijn ook leuk!

 7. Nienke 18 januari 2011 at 08:45 #

  Fijn! Zo’n extra ruimte, en mooie authentieke details, hou ik van!

  Goed initiatief ook.
  Wij ergeren ons soms zo aan de dingen in huis die we aan zouden moeten pakken (het is 30 jaar een huurwoning geweest… en dat is te merken.) dat we op die momenten finaal vergeten hoe fijn we hier wonen – en dat het huis steeds meer ónze plek wordt.

 8. Bloem 18 januari 2011 at 08:49 #

  Wat een heerlijk en leuk huis hebben jullie toch! Goed idee van Barbara, ik ga ook eens anders naar/in ons huis kijken;-)

 9. sonia 18 januari 2011 at 16:20 #

  wat een leuk idee! misschien doe ik ook mee! iedere maandag? gr. sonia

 10. Jolanda 18 januari 2011 at 22:17 #

  That’s the spirit! De schoonheid weer zien in waar je vaak niet bij stil staat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.