Lomo-christmas-saturday ;)

Dit zijn foto’s van de grot ehhh het huis van vriendin Iris en haar geliefde. Ze zijn al ruim drie jaar aan het verbouwen. Vriendlief is behoorlijk perfectionistisch, dus het gaat nog wel even duren. Wat gezegd mag worden, is dat het resultaat dan ook meer dan bovengemiddeld mooi en stijlvol is. Check Iris’ blog voor de stand van zaken omtrent hun mega-verbouwing en sneak-peaks van de ruimtes die al af zijn.

Er is een camera bijgekomen in onze lomo-collectie; Casper heeft de Fisheye aangeschaft, die we allebei zullen gaan gebruiken. Dit betekent dat ik komende week de Diana Mini even thuis laat en met Casper’s Supersampler ga fotograferen. Volgende week hier dus Supersampler-foto’s.

Voor meer lomo-saturday, check Casper, Iris en Mireille. (Meedoen? Je bent welkom!)

This are photo’s taken in Iris’ cave, ehhh home. Iris and her love are busy with a drastic rebuilding-project, which takes three years now. Check Iris’ blog to see more of her home. For more lomo-saturday, check Casper, Iris and Mireille. (wanna join Lomo-saturday? You’re welcome!)

Next week I’ll be taking photo’s with Casper’s Supersampler. We bought a lomo-Fisheye this week. Casper’s gonna give the Fisheye a first try and so I can go ahead with the Supersampler.


, ,

3 Responses to Lomo-christmas-saturday ;)

 1. Casper 25 december 2010 at 19:27 #

  Vriendlief is behoorlijk perfectionistisch? Iris kan er ook wat van hoor…

 2. Iris Vank 25 december 2010 at 20:47 #

  Uhm… ja. Eerlijk gezegd zijn we beiden even ergwat betreft perfectionisme. Maar je hebt mooi ingezoomd op alle troep, ik zal eens een blog wijden aan de vooruitgang! 😉

 3. mireille 26 december 2010 at 10:51 #

  Ben benieuwd naar de foto’s met de nieuwe camera.
  Heb nog een gezellige laatste kerstdag!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.