Woensdag

Op woensdag ben ik vrij. Ik speel met Wolf (zie; sneeuwdieren) en zit lekker warm bij de Stonestove. Nog elke dag ben ik blij met de Stonestove. Het was een rib uit ons lijf, maar nu het hart van ons huis en elke cent waard. In de schommelstoel ligt Stick the Snail, een wollen knuffel van Donna Wilson die ik kocht voor in de box of het ledikantje van de baby.

At wednesday, I play with Wolf and sit at the fire of our Stonestove. I truly love our Stonestove; definitely the best purchase of the year. It became the heart of our house. On the rocking chair you see Stick the Snail, a Donna Wilson creation I bought for the baby.

, , , , ,

12 Responses to Woensdag

 1. Gekakel 23 december 2010 at 16:50 #

  Heerlijk, alleen al om naar te kijken. Lekker warm en knus!

 2. mireille 23 december 2010 at 18:23 #

  Heerlijk warm!
  Zijn dat de incontinente stresskip en de insluiper
  gebroederlijk samen op een kleedje?
  (voor of na het tas incident)
  🙂
  Ik vraag me steeds af hoe je die prachtige witte
  vloer zo mooi wit houdt.
  Bij mij zou het, zeker met de bagger bende
  buiten op dit moment groezelig grijs zijn.
  Ik vind t zo mooi een witte vloer,
  maar durf t steeds niet aan.
  Groetjes

 3. Anki 23 december 2010 at 18:37 #

  @Mireille nee, dat zijn onze eigen katten Curry (de grote, met één poot minder dan voor het pisincident ;)) en Thijs. Morgen, op kerstavond, post ik het verhaal over de insluiper. Is namelijk een hartverwarmend verhaal, vind ik. En die witte vloer; als het ons lukt, met kleuter met modderpoten, lukt het jullie zeker. Wij zijn echt niet overdreven netjes. Als je het echt mooi vindt, gewoon doen, een witte vloer.

 4. mireille 23 december 2010 at 18:39 #

  *grinnik*
  Ben benieuwd….

 5. Iris Vank 23 december 2010 at 18:41 #

  Ohhh, die slak is fan-tas-tisch! Wat is een baby toch een prachtige reden om leuke spullen te kopen…

 6. Nikki 23 december 2010 at 18:47 #

  Ik word zo vrolijk van jullie huis! Waarom staan jullie niet in ‘nederland, mijn interieur’ :)? Heb je het boek al binnen? Het is echt een lief boekje!

 7. astridvanbeers 23 december 2010 at 23:14 #

  Ik (een lurker) kom je stressloze kerstdagen toewensen en vertellen dat ik jullie inrichting bewonder, geweldig. Wat een lef. Pas mijn man eens laten kijken in jullie woning! Voor ons te hip, maar likkenbaardend kijk ik naar de plaatjes

 8. Froukje 24 december 2010 at 07:56 #

  Het ziet er fijn uit!!! Dat curry en thijs zo lief zijn voor elkaar!!! Wauw. Sinds wanneer is dat?
  Ik heb rode wol gevonden voor de muts voor Wolf. Dekentje zit al in elkaar, ik moet alleen ladingen losse draadjes wegwerken. Stom klusje, maar noodzakelijk. Daarna ga ik met de muts bezig. Dat zal niet lang duren denk ik. Ik had al een test gedaan bij mijn moeder, toen ik door de sneeuw e.d. daar noodgedwongen moest blijven een nachtje. Met dunne witte wol, later weer uitgehaald. Leuk project!!!!

 9. Juffrouw Kikkerbil 24 december 2010 at 10:08 #

  Via via kom ik op je blog terecht, wat een heerlijke foto’s en schrijfstijl heb je. En je huis… loving it! Vraag: die vaas op eettafel, waar heb je die vandaan? Ik ga je zeker volgen…

 10. Anki 24 december 2010 at 17:00 #

  @Juffrouw Kikkerbil Dank voor je complimenten. De vaas op tafel is de Hong Kong vaas van Pols Potten. Als je google-lt, vind je ‘m zo, tis nogal een bekend ontwerp. Groetjes!

 11. normal daily chaos 26 december 2010 at 10:44 #

  Hoi, ik vind jullie huis echt mega gaaf, en die kachel,ooooo.
  Fijn dat de kat weer bij zn baasje is. Een mooi eind van 2010 dacht ik zo.

  groetjes

 12. Jippo 16 januari 2011 at 09:03 #

  Alsnog de beste wensen voor 2011! Wat een onwijs leuk huis! En die vloer! die zou ik ook best willen…. Hebben jullie die zelf geschilderd of is het laminaat en zoja: merk????

  XOXO J

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.