Lomo-saturday

Deze week ben ik weer erg tevreden over mijn lomo-foto’s. De eerste zes zijn van in en om het huis, de laatste twee (kijk het licht op die laatste!) zijn van toen we de Funky Xmas market bij de Westergasfabriek in Amsterdam bezochten. Ik heb op ditzelfde rolletje ook nog een serie foto’s gemaakt in het huis van mijn vriendin Iris, die momenteel aan het verbouwen is. Deze foto’s zal ik volgende week plaatsen, ik vind ze zo op zichzelf staan dat ze een eigen lomo-saturday verdienen.

Casper publiceert vandaag ook lomo-foto’s en bovengenoemde vriendin Iris zal morgen haar eerste lomo’s publiceren. (ze komt ze eerst bij ons inscannen morgen, lomo-sunday dus in haar geval)

My new lomo-photo’s, I’m (again) very happy with them. The first six are taken in and around our house, the last two are made in Amsterdam. Check out Casper’s lomo-saturday! One of my friends, Iris, will post her first lomo-photo’s tomorrow. (lomo-sunday for her)

, ,

5 Responses to Lomo-saturday

 1. Judith 18 december 2010 at 18:37 #

  wauw, zo retro! Mooi hoor die kleuren…

 2. Aukje 18 december 2010 at 18:40 #

  Via Casper (via twitter) kom ik op jouw blog terecht. Leuk die lomo-foto’s! Sinds een paar dagen heb ik ook een Diana mini en ik ben zo benieuwd naar de resultaten. Ik kom hier zeker vaker een kijkje nemen!

 3. Iris Vank 18 december 2010 at 20:13 #

  En ik was net zo benieuwd naar de foto’s van onze grot! 😉

  Maar die foto rechtsonder is supergoed gelukt, prachtig hoe die zonnestralen bijna uiteen getrokken zijn.

 4. mireille 19 december 2010 at 01:12 #

  Leuuuuk…
  mijn rolletje heb ik vandaag
  volgeschoten.
  Hoop dat ik de foto’s volgende week
  kan posten.
  Ben benieuwd!
  Ik durf m’n cameraatje haast nergens mee
  naar toe te nemen,
  heb geen handig tasje.
  Ben veulste bang dat mijn schat sneuvelt.
  Even iets op verzinnen!

 5. Judith 23 december 2010 at 12:15 #

  Die laatste is geweldig! Ik heb zelf een lomo met vier lensjes maar daar heb ik al een tijd niets meer mee gedaan.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.