Vrijdag

Ik ben mega-druk met werken en spelen op het moment. In mijn agenda streep ik de dagen af tot na tweede kerstdag, want dan heb ik vakantie. Vannacht kwam ik om 01.15 thuis van een optreden en vanochtend zat ik om 08.00 uur weer op mijn werk. Zometeen mag ik weer een avondje. Het is enerzijds afzien, maar anderzijds is het ontzettend leuk. Dit weekend zal ik proberen wat foto’s te maken van de kerstshow en ze hier plaatsen. Nog een paar fotootjes van deze week, in en om het huis;

– Wolf kwam thuis met een prachtige hertenkleurplaat, gemaakt op school. Ik vind dat hij mooi bij de keuken past.
– Casper heeft mijn collectie Donna Wilson bordjes boven de kelderdeur gehangen.
– We moesten woensdag nog een keer terug naar het ziekenhuis, omdat het babybroertje niet alles liet zien op de echo. Gelukkig was alles nu oké en kregen we een hele mooie foto mee, als je goed kijkt zie je hem zelfs zijn tongetje uitsteken.
– Op de foto die ik van mezelf maakte, heb ik een sjaal om van Maartje van den Noort, gekocht op de Funky Xmas market. Maartje maakt schitterende dingen!

Morgen weer lomo-saturday, ben benieuwd wat het fotorolletje me deze week zal gaan brengen.

I’m very busy at the moment, working at school in the daytime and singing in the evening. I’m tired, but I enjoy this time of the year, in spite of the exhaustion. I’m really looking forward to the day after christmas, when my holiday starts. This are a few photo’s from this week.

12 Responses to Vrijdag

 1. Iris Vank 17 december 2010 at 17:47 #

  Wat een kunstenaar, die Wolf! De foto van baby Zilverblauw is geniaal, die tong, hij lacht ons nu al uit.

  En respect voor je uithoudingsvermogen: ik word al moe als ik je werkschema lees en dan vind je ook nog de tijd om je dagen bij te houden op je blog. Pfft!

 2. Fienke 17 december 2010 at 18:44 #

  Fantastische echofoto!

 3. Mammalien 17 december 2010 at 18:48 #

  Dat is dus weer zo’n creatief wezentje die al vroeg doorheeft dat ie wat anders dan anders moet laten zien, best lastig op een echo, maar het is gelukt! (-;

 4. mireille 17 december 2010 at 18:50 #

  Mooooie bordjes!

 5. daan Rot-de Launay 17 december 2010 at 19:26 #

  Wat een mooie plek voor de bordjes! En hallo baby!!
  Sterkte deze dagen, en pas goed op jullie zelf.

 6. Nienke 18 december 2010 at 14:38 #

  Ja, ik zie het: ‘lekker puh!’ lijkt ‘ie te willen zeggen.
  Vast een eigenwijze donder.
  Maar fijn dat jullie nu zeker weten dat alles goed zit.
  Sterkte met de drukte… nog heeeeel even!

 7. Gorge 18 december 2010 at 21:14 #

  Gave echo foto! Leuk een menneke!
  En denk aan jezelf, rustig aan! 🙂
  Lfz

 8. Bloem 20 december 2010 at 16:20 #

  Tjee dat je dat volhoudt, zulke lange dagen en ook nog zwanger…maar wat een prachtige echo foto!
  Leuk, vrolijk huis hebben jullie 🙂

 9. Liene 22 december 2010 at 10:56 #

  Ik vind het knap dat je zoveel kan terwijl je zwanger bent. Toen ik zwanger was kon ik absoluut niet tegen laat naar bed gaan. Petje af hoor!

 10. stephanie 23 december 2010 at 01:41 #

  GREAT magnets! do you have a link for the source where you bought them?

 11. Anki 23 december 2010 at 19:09 #

  @Stephanie; This one look similar: http://www.bijzondermooi.nl/Leaves-NgispeN-p-383.html
  They’re not exactly the same as our, but I like them a lot too. I’d send an email to the little store where I bought our magnets to ask the name of the brand. As soon as I hear from them, I’ll let you know.

 12. Marleen 2 januari 2012 at 10:53 #

  Wat leuk om te zien dat Mus nog steeds op foto’s z’n tong uitsteekt.
  Het zat er al vroeg in…bijzonder.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.