Wolvenkamer

Nog even, en dan zal Wolf verhuizen naar de zolder. Zijn kamer wordt een babykamer voor zijn broertje of zusje. (We denken een broertje. Volgende week weten we of we het goed hebben!) Daarom bedacht ik me vandaag dat het leuk zou zijn om nog wat foto’s te maken van zijn kamer zoals die nu is. Een deel van zijn spullen gaat mee naar de zolder, andere spullen, zoals de commode, blijven staan voor de baby. De commode is nog van Casper geweest, voor Wolf’s geboorte heeft Casper’s moeder hem opgeknapt voor ons. Ik denk dat we de kamer grotendeels zo laten. De behangbeesten (van Inke) vervelen nog niet en het bomenbehang vinden we nog steeds rustgevend. Als het weer een babykamer is, zal ik nieuwe foto’s maken.

Wolf’s bedroom at this moment. Within a few months Wolf will move to the attic, where we are creating a new bedroom for him. His room now will be the room for the new baby.

,

9 Responses to Wolvenkamer

 1. daan Rot-de Launay 1 december 2010 at 18:21 #

  Ooooo wat een heerlijke, mooie kamer!!

 2. Mammalien 1 december 2010 at 18:34 #

  Leuk! En de nieuwe kamer?! Ben benieuwd hoe die wordt!

 3. Iris Vank 1 december 2010 at 18:47 #

  Zucht… Ik weet nog goed hoe we tijdens een hittegolf die wanden stonden te texen, al zingend “Jááánken in de diskotheek, ladadieladada!”.

  (En zie ik daar Herman de vleermuis hangen? Die heeft al veel avonturen beleefd zeg. ;))

 4. Fienke 1 december 2010 at 19:24 #

  Wolfjes lusten geen hertjes dus?

 5. Froukje 1 december 2010 at 21:07 #

  Hoe vindt Wolf het dat hij gaat ‘verhuizen’?

 6. Anki 1 december 2010 at 22:38 #

  @Froukje Wolf vindt het super, hij wil dolgraag naar de zolder. Helaas moet daar nog veel gebeuren, dus hij moet nog even geduld hebben. Ben benieuwd hoe het met jullie is, we moeten snel eens afspreken. (zeg ik, terwijl ik verzuip in werk, kerstshowrepetities en andere vreselijkheden…)

  @Fienke Volgens mij niet, Wolf en zijn hertje zijn twee handen op één buik. Toen ik opperde dat het hertje wel op de babykamer kon blijven, raakte hij zowat in paniek. Neeeee mama, het hertje moet mee naar de zolder!! 😉

  @Mamalien De nieuwe kamer wordt voor een deel hetzelfde, wat andere accessoires en veel wit. Ook behang trouwens, heel gaaf, met uilen, ik heb het al binnen. Verder de grote vogel die we laatst in Amsterdam kochten, een stoer rekje wat ik op marktplaats scoorde en nog wat stoere spulletjes. Het wordt een echte jongenskamer, dit is een ge-upgrade babykamer. 😉

 7. Maureen 2 december 2010 at 14:18 #

  Wat een fijne kamer!

  Ben al reuzebenieuwd naar hoe Wolfjes nieuwe kamer eruit gaat zien…

  En….of het inderdaad een broertje gaat worden 😉

  X

 8. Gekakel 3 december 2010 at 07:55 #

  Dit zijn van die foto’s waarop je niet uitgekeken raakt, elke keer ziet je weer iets nieuws wat je de vorige keer nog niet zag. Mooie kamer!

 9. Liene 5 december 2010 at 14:25 #

  Leuke kamer, ik ben erg benieuwd hoe de zolder wordt. Jammer dat jullie de 101 zolderverbouwing niet gewonnen hebben …

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.