Zilverblauw leest…

Nou, eigenlijk leest Zilverblauw akelig weinig. Ik ben te moe. Maar plaatjeskijken kan altijd! Vandaag kreeg met met de post een prachtig pakketje met twee boekjes die ik had besteld in de online shop van Tas-Ka. Een van de boekjes is de nieuwe Milk Deco. Vooral de huizen van de gezinnen die erin staan vind ik erg inspirerend. Extra leuk; het huis van Jenny van Dos Family staat erin. Haar huis vind ik prachtig! Het tweede boekje uit het pakket is een van de nieuwere Paumes; Finland family style. Hierover later meer.

, , ,

2 Responses to Zilverblauw leest…

  1. elianne 2 december 2010 at 20:41 #

    heb een aanrader, luisterboeken op je mp3 zetten en boeken luisteren. Daarmee val je zo fijn in slaap ( en is ook heel fijn bij lange autoritten )

  2. mireille 2 december 2010 at 21:40 #

    Altijd leuk zo’n post pakketje.
    Mooie boekjes zeg!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.