Amsterdam

Zondag waren we in Amsterdam. Ik hou zó van Amsterdam! Wat een heerlijke stad. We lunchten bij Sissy Boy op het KNSM-eiland, waar we meteen even naar Pols Potten en Keet in Huis gingen. Wolf keek naar de boten en speelde in de vele speeltuintjes die we onderweg tegenkwamen. Een beetje geduld bij elk speeltuintje is best op te brengen als er tussendoor kan worden geshopt, en zo ook andersom. We hadden alledrie een leuke dag.

In het centrum kocht ik een nieuwe trui voor mezelf (buikproof) en een Diana Mini lomography-camera. De Diana Mini is een plastic, oldskool camera die imperfecte, analoge foto’s maakt. De schoonheid van de foto’s zit in de imperfectie. Deze week ben ik begonnen met het fotograferen van de dagelijkse dingen die ik doe. Naar mijn werk gaan, voor Wolf zorgen. Zaterdag ga ik mijn eerste fotorolletje laten ontwikkelen en probeer ik er een blog over te schrijven. We hebben een fijne zondag gehad. Bedankt weer Amsterdam, voor alle inspiratie!

The three of us went to Amsterdam last sunday. We had a wonderful time; Casper and I visiting nice shops, Wolf watching the boats and playing in playgrounds in the centre of Amsterdam. I bought myself a Diana Mini lomography-camera, which I wanted for very long time. This week I’m taking photo’s of my daily life, with my new camera.

, , , ,

9 Responses to Amsterdam

 1. daan Rot-de Launay 24 november 2010 at 17:54 #

  Amsterdam is the best!! Ik mis mijn stad nog altijd …
  en hoera voor Lomocameraatjes, ik ben benieuwd naar je foto’s!

  -x-

 2. mireille 24 november 2010 at 19:39 #

  Owwww mooi cameraatje…
  ben benieuwd!

 3. Roos 24 november 2010 at 19:52 #

  Naja, waren jullie gewoon om de hoek! Had ik dat geweten… wij wonen (sssst niet verklappen) t/o Java-eiland.
  Volgende keer geef je een gil hè 😉

 4. Anki 24 november 2010 at 21:15 #

  @Roos, wat wonen jullie dan gaaf!! Echt dik jaloers! Mochten jullie een keer huis willen ruilen, houd ik me aanbevolen! 😉

 5. Carla 24 november 2010 at 22:17 #

  Jaaaaa…Amsterdam is tof! En die camera ook. Toevallig deze week mijn eerste lomorolletje (in het dorp ;-)) laten ontwikkelen (is mis gegaan, maar dat kwam door mezelf, omdat ik niet meer wist of er een kleur of zwartwit filmpje in zat. Als je zwartwit in een kleurbadje legt, wordt alles wit. Even erbij vermelden dus.) Ik kijk uit naar je foto’s!

 6. Anki 24 november 2010 at 22:22 #

  @Carla Wat gaaf & toevallig dat jij er ook mee bezig bent! Heb je je rolletje bij V 😉 laten ontwikkelen of gewoon bij de HEMA? En kan het in een uur, of moest je langer wachten? Wel jammer dat ze mislukt zijn. Maar dat schijnt dus heel veel voor te komen, dus ik reken er maar op dat er met die van mij ook één en ander mis zal gaan… liefs!! (nog steeds heel veel gave reacties op de foto’s trouwens!)

 7. Roos 25 november 2010 at 07:34 #

  @ Anki
  Nou zo gaaf zijn we niet hoor hihi. Vooral heel blij met een lekvrije woning (minder blij met de sfeerloze nieuwbouw…), maar we missen de stad (lees: Oud West) nog steeds enorm. Er is hier geen buurtje met sfeertje en da’s juist zo Amsterdams 😉
  Anyways, kom maar een keer gluren op de koffie!

 8. Carla 25 november 2010 at 19:55 #

  Hey Anki,

  Gewoon bij V, daar word ik altijd heel goed geholpen. Zij hebben een twee-uursservice. Leuk dat je nog reacties op de foto’s krijgt :-). Je weet me te vinden he!

 9. Nien 26 november 2010 at 11:25 #

  Amsterdam, zucht, ja… Daar kun je dagen op teren, als je daar een dagje bent geweest.
  Slim ook, om speeltuinen af te wisselen met winkelen. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.