Ridders

Wolf ik waren waren ridders vandaag. We versloegen draken, dinosaurussen en dronken samen appelsap in de riddertent.
De tent en het zwaard maakte ik voor Wolf’s derde verjaardag, van vijf bamboestokken (tuincentrum) en wat stukken stof. Ik maakte deze na van een tent die ik bij de Kidsfactory zag, (en daar stiekem heb opgemeten) maar hier vond ik een online werkbeschrijving. Echt niet moeilijk en de tijd en inzet meer dan waard! Het zwaard maakte ik van een overgebleven stukje IKEA-stof, wat vulling en een oud stuk vloerplint.

Wolf and I were knights today. We slaughtered dragons, dinosaurs and drank juice together in our tent I made for Wolf’s third birthday.

, , , ,

6 Responses to Ridders

 1. Roos 20 november 2010 at 18:55 #

  Stiekem opmeten in de Kidsfactory :-DDD
  Wat een avonturen – Casper lijkt op de achtergrond toch nét iets minder onder de indruk…
  Fijn Ridder Weekend!

 2. mireille 20 november 2010 at 19:46 #

  Mooie tent, stoere vent!!!
  Djuna is onder de indruk van jullie leuke zoon en z’n coole muts…(ach goh wat een
  poepieeee !!!)
  Wel zielig dat de nieuwe blauwe Dino t zo moet ontgelden zeg.

  Groetjes

 3. elianne 21 november 2010 at 18:21 #

  wat grappig, zat afgelopen week met een patroon voor zo’n tent in mijn handen. Mijn tweeling neefje en nichtje zijn bijna jarig. Toch besloten om het een jaartje uit te stellen ( ze worden 2 ) maar volgend jaar gaat het een tent worden.

 4. MiekK 22 november 2010 at 10:33 #

  Wauw, die tent is echt super stoer geworden!!

 5. Liene 23 november 2010 at 08:20 #

  Wat een leuke tent en mooie foto’s ook weer. En ik zie daar ook een drinkfles van blaffre design, oh die hebben zulk mooi spul!

 6. Debora 3 oktober 2011 at 16:25 #

  Aha, dus dit is jouw tent: ik neem mijn petje er voor af. Wat gaaf! Hoe kun je nu fan zijn van mijn tent is dan de volgende vraag?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.