Detaljer Hemma

Ik deed mezelf ‘Detaljer Hemma’ cadeau, een prachtig vormgegeven boek waarin foto’s van 23 interieurs uit Zweden staan. Ik kocht het bij Lillelykke, die overigens ook een blog heeft wat ik graag lees. Verwacht in ‘Detaljer Hemma’ geen gestileerde beelden, maar wel veel eigenheid en karakter. Lees; oude zooi en troep, heel mooi gefotografeerd.

I bought myself the book ‘Detaljer Hemma’, a beautiful book with photo’s of 23 Swedish interiors.

, ,

4 Responses to Detaljer Hemma

 1. Iris Vank 21 november 2010 at 20:27 #

  Hahaha, het boek deed me inderdaad denken aan details uit mijn oude uitgewoonde huis. Maar dan mooi gefotografeerd. 😉

 2. Nien 22 november 2010 at 13:02 #

  Van ouwe zooi en troep komt toch de meeste gezelligheid af, is ook onze ervaring. 😉

 3. Liene 23 november 2010 at 08:22 #

  Prachtig boek, lijkt me!

 4. Caroline 29 november 2010 at 21:33 #

  Hoi Anki,

  Wat leuk dat je zo blij bent met je boek. Ik vind het ook nog steeds helemaal super! Dit weekend in Keulen ook een ander mooi boek gekocht: Prints & Patterns én ook Sukie iron-ons boek. Met 20 vellen easy iron Sukie prints. Met een deel ga ik leuke overwanten versieren. Door Detaljer Hemma gaat mijn creativiteit weer helemaal broeien.

  Groetjes uit Rotterdam,
  Caroline
  (Lille Lykke)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.