Lucky Bastards, bank #5 (laatste deel)

Zit ik gisteren wat te google-en op Kartell-bank, vind ik zomaar ineens twee oranje elementen en een zwart element van ‘onze’ bank. Ze stonden bij een kantoorinrichter als showmodellen en zij wilden er zo snel mogelijk vanaf. Drie elementen voor de prijs van één! Wat een ontzettende lucky bastards kunnen we zijn! Onze bank is compleet! Oh wat fijn en wat een rust in huis en wat veel plek om te zitten en wat zijn we er ontzettend blij mee!

, , , , ,

6 Responses to Lucky Bastards, bank #5 (laatste deel)

 1. marlies 27 augustus 2010 at 12:28 #

  He anki,
  Via de site van Caroline Welsing kom ik op jouw blog.
  Wow! wat is jullie huis gaaf geworden zeg! Helemaal super.
  Ik was net nog op Casa Viva. Wolf was slakken aan het zoeken met Denise en de kids.
  Groetjes!
  Marlies

 2. daan Rot-de Launay 27 augustus 2010 at 18:04 #

  hallelujah! de bankgoden zijn met jullie!! Mooimooimooi!

  ps aan Wolvenpost wordt nog gewerkt …

 3. Janne 27 augustus 2010 at 19:33 #

  Ja !! Gaaf zo 🙂

 4. Nien 30 augustus 2010 at 08:43 #

  Haha, soms wordt het je – huppakee! – zó in de schoot geworpen. Wat een mazzel en wat een geluk heb je dan! (En wat een mooie bank hebben jullie zo bij elkaar gesprokkeld. Er zit nu meteen ook een verhaal achter. ;-))

 5. Hiskia 4 september 2010 at 18:48 #

  staat daar perfect: bofkonten!

 6. Caroline 29 november 2010 at 22:12 #

  Toch nog niet helemaal compleet….. ik ging ook even googlen en kwam je naam tegen bij marktplaats. hi hi! Wij zoeken ook nog een leuke bank voor in het nieuwe huis. Dit ziet er goed uit maar mijn voorkeur (als basis) gaat uit naar wit. Dus je hebt aan mij geen concurrent op MP.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.