Voortschrijdend inzicht, bank #4

De kogel is door de -spreekwoordelijke- kerk. De oranje Bretz bank en -stoelen staan onder de veranda, in afwachting om weg te gaan. In plaats daarvan staan er nu drie elementen Kartell-bank, in ecru. Ik hou niet zo van ecru, oranje zou het worden, met één ecru element, als speels detail. Hoezo dit dan? Op marktplaats bood iemand een ‘zo goed als nieuwe’ Kartell-bank aan, zie boven. Zes weken geleden mailde ik al eens met de vraag of ik misschien ook één element mocht hebben. Dat wilde de verkoper (begrijpelijk) niet, omdat het de verkoopkans van de bank zou verkleinen. Na zes weken waagde ik er echter nog eens een mailtje aan en toen wilde de verkoper het element wel los verkopen, voor een schijntje. Eenmaal daar aangekomen (in Zwolle! Wat een eind vanaf ons! Wel een prachtige stad, zo kom je nog eens ergens…) deelde de verkoper op laconieke wijze mee dat ze de andere twee elementen ‘naar de stort’ zou brengen. Of ik moest ze willen meenemen? Ehhh nou, doe dan maar(!)
Op die oranje elementen wachten we dan nog wel even…

, , , ,

5 Responses to Voortschrijdend inzicht, bank #4

 1. Janne 26 augustus 2010 at 09:42 #

  Hij is mooi hoor !! Maar zo’n oranje touch lijkt hij me nog leuker 😉 (ben gek op oranje vandaar ;-))

 2. angela w. 26 augustus 2010 at 11:12 #

  MOOI….. je vogellamp staat echt super!!!!

 3. Anki 26 augustus 2010 at 15:33 #

  Dank, dank! Strak ineens hè, na die circustoestanden?
  @Janne; die oranje elementen komen er ook zéker nog bij, want ik hou ook van oranje!
  @Angela; volgens mij hebben wij écht dezelfde smaak! Hoe is het met je fiets afgelopen?

 4. MUS 26 augustus 2010 at 18:23 #

  wat een geluksvogel! super bankie!

 5. angela w 27 augustus 2010 at 15:02 #

  anki, ik heb een voorliefde voor een tikje retro (designklassiekers en gekleurde duitse vazen…..), en ik las een tijdje terug dat jij daar helemaal naar van wordt hahaha. maar onze smaak komt wel aardig overeen!
  fiets gaat komen, maar nog geen tijd voor gehad, bij ons zijn de scholen alweer begonnen…
  denk wel dat ik foto nodig heb voor de plaatselijke fietsenmaker, want de ??? stonden in zijn ogen :)))
  groetjes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.