Jiehaaaa!

Vandaag kwam er een busje van Weltevree met daarin onze Stonestove! O, wat zijn we blij! Het is alsof de Stonestove er altijd al gestaan heeft, hij hoort helemaal op deze plek. Één dezer dagen komt een bedrijf uit Tilburg hem aansluiten. Lees hier meer over de Stonestove, ontwerper Dick van Hoff en de visie achter deze houtkachel.

Dick van Hoff on the Stonestove: “When you choose to have this stove in your home, you are making a clear-cut decision. It’s always there, like a large domestic pet, never in the background. This stove is much more than an item of furniture. It’s about a conscious choice, a choice about how you want to live your life.”

, , , , ,

6 Responses to Jiehaaaa!

 1. daan Rot-de Launay 3 augustus 2010 at 17:14 #

  Ooooo Wooooo haaaa indeed!!

  Wij hopen binnenkort genoeg gespaard te hebben voor de volgende verbouwing en ik stuur de link even door naar de financieel directeur 😉

  Prachtig!!

 2. Iris Vank 3 augustus 2010 at 19:25 #

  Sowhé, hij is inderdaad waaaanzinnig mooi! En die plek is voor hem gemaakt. Wat een mooi plaatje. (Al zie ik wel een zilverkleurig object dat nu echt uit de toon valt ;))

  Wat ligt er nu onder de stove? En gaat de kachelpijp de muur in of richting plafond?

 3. Liene 4 augustus 2010 at 07:53 #

  Erg mooi plaatje, zou zo in de VT-wonen kunnen! Kachel en Eames ook mooi! Hebben jullie die vloer trouwens zelf gelakt? Hij ziet er ontzettend mooi uit!

 4. Tolliez 4 augustus 2010 at 20:27 #

  Poeh hé, wat een erg tijdloos mooi ding is dat! En de rest van je huis… wouw!!

 5. Guusje 5 augustus 2010 at 08:13 #

  kom even kijken op aanraden van Daan, val gelijk met mijn neus in de boter. Wat een pracht oven….. Wij hebben er eentje van Harrie Leenders. Ook mooi, maar dit is ook een kek exemplaar. Misschien iets voor ons andere haardje….

  groetjes guusje

 6. Jacq. 12 juli 2011 at 16:56 #

  Hallo Anki,
  Ik kwam op je blog omdat ik ‘stonestove’ google-de.
  Ik heb bij Dick van Hoff in de klas gezeten, en kwam een artikel over hem tegen in de Eigen Huis en Interieur.
  Erg leuk blog heb je.
  Groet, Jacq.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.