Gevonden!

Ik zocht al tijden naar van die ouderwetse feestverlichting, die circusachtige lichtsnoeren. Op marktplaats stonden ze wel, maar meestal erg uit de buurt of duur. En ik twijfelde ook over het stroomverbruik; zijn we net lekker milieubewust bezig, zouden we een snoer van negen meter met 20 gloeilampen op gaan hangen in onze tuin, puur ter decoratie. Niet dus. Enfin; wat zag mijn oog bij de fantastische winkel Action? Circusverlichting in led-uitvoering voor een Action-cheap ass prijs. Hoezee! Sinds kort dus in theater Onze Tuin; a tribute to mijn carrière bij Jeugdcircus Il Grigio.

, ,

7 Responses to Gevonden!

 1. Anki 2 augustus 2010 at 22:05 #

  Mijn God, wat een slechte foto. Waarvoor excuses.

 2. Iris Vank 3 augustus 2010 at 08:27 #

  Toch een goed sfeerbeeld als je het mij vraagt, hou van die bolle lampen in de tuin! (Ik herinner me die lampen niet van Il Grigio trouwens, als ik terugdenk zie ik vooral zaagsel en synthetische pakjes.)

 3. Anki 3 augustus 2010 at 08:37 #

  Heb jij jezelf ook al gespot op die historische foto’s op hun site? Ik sta erop hoor! Jij volgens mij ook, met de nok. Humor.

 4. Iris Vank 3 augustus 2010 at 09:16 #

  Nee nog niet gezien. Wij duiken zo de stad in, maar ik ga daar binnenkort eens kijken!

 5. Iris Vank 3 augustus 2010 at 09:28 #

  Ik kon het niet laten, ik hang daar inderdaad in de trapeze! Waar sta jij ergens? Het zijn maar weinig fotoos zeg.

  En nu dan echt op naar Kopenhagen!

 6. Daniela 9 augustus 2010 at 16:21 #

  lang leve de action!!!!
  (geloof dat wij er meer vandaan halen dan ikea en hema bij elkaar, en dat is knap knap…
  Staat ontzettend leuk, baai de wee, die lichtjes!!

 7. Marije 27 april 2011 at 19:33 #

  Ja, ik lees echt je hele blog 🙂
  Een van de eerste dingen die ik wilde hebben toen we een huis met een tuin kregen (vorig jaar dus) was zo’n gekleurde lampen snoer. Dus heeft manlief er braaf een bij een of andere bouwmarkt vandaan gehaald, met gloeilampen. Totaal onverantwoord misschien, maar ik wist niet dat er ook anderen bestonden. De Action kwam ik vroeger trouwens ook best veel, maar hier zit ‘ie niet, best jammer eigenlijk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.