Appel

Zien jullie die rode oldskool Fisherprice appel op de foto? Ik kocht hem op de jaarmarkt in Groede. Het is een tuimel-appel, je weet wel, zo’n speelgoedding voor baby’s. Ik kocht hem niet voor mezelf, want zoals sommigen van jullie weten ben ik de laatste tijd semi-allergisch voor retro/vintage spullen. Niet zo mijn ding. Ik kocht hem voor een speciaal iemand. Die iemand weet wel dat ik haar bedoel. En totdat het zover is, bewaar ik de appel voor haar. Omdat we de hoop niet opgeven.

,

2 Responses to Appel

  1. Iris Vank 3 augustus 2010 at 08:30 #

    Moooie blog.

    (Over die allergie: die is behoorlijk selectief volgens mij: ik denk oa aan de lapjesdeken en de eames-chair ;))

  2. Caroline 29 november 2010 at 22:39 #

    Zo heb ik afgelopen weekend een ansicht kaart van een roodborstje gekocht.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.