Shabby blogs

Ik ben redelijk nieuw in blogland. Sinds mijn 29e verjaardag, op 1 juni, blog ik. Ik val dus nog steeds dagelijks van de ene verbazing in de andere. Wat zijn er veel prachtige blogs, inspirerende mensen, mooie projecten. Vandaag kwam terecht bij Shabby Blogs. Hier kun je gratis allerlei mooi vormgegeven, al dan niet bewegende afbeeldingen kopiëren om je blog mee op te leuken. Ik ben gevallen for ‘keep calm and carry on’, maar het retro casettebandje roept me ook, geloof ik.

, ,

One Response to Shabby blogs

  1. Iris Vank 4 augustus 2010 at 18:57 #

    Heb laatst een artikel gelezen over de oorsprong van ‘Keep Calm and Carry On’. Het is een Britse propaganda-poster uit WO2 en hij zou ingezet worden als de oorlog uit de hand zou lopen, namelijk op het moment dat de Duitse invasie een feit zou zijn. Heftig hè?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.