Pjoes 1!

birthday Pjoes zilverblauw.nl

Ik mag graag denken dat Pjoes de meest geliefde kat van Oisterwijk en omstreken is. Onze kinderen zijn in elk geval helemaal dol op hem. Gelukkig is de liefde wederzijds. Pjoes heeft zich ontpopt tot echte familiekat. Hij laat met zich slepen, ligt urenlang op schoot en rent achter het rode stipje van het laserlampje aan totdat zowel kinderen als kat uitgeteld zijn (helaas krabt hij ook wel eens aan mijn Gelderland bank en klimt hij af en toe in de gordijnen, maar zolang hij mijn Vitra stoel met rust laat klaag ik daar niet over).

birthday Pjoes zilverblauw.nl

Al vanaf de zomer hadden de kinderen het over Pjoes’ eerste verjaardag, die in hun hoofden steeds groter werd. Ze zouden cadeaus voor hem kopen, hoedjes maken en hem grote garnalen (zijn lievelingseten) voeren. Afgelopen week was het zover. Pjoes liet het allemaal over zich heen komen. Hij hield zijn hoedje braaf op, genoot van de aandacht en het cadeau en smulde van de garnalen. Op naar nog een jaar met Pjoes! (Kijk hoe schattig hij was toen hij net bij ons kwam wonen!)

birthday Pjoes zilverblauw.nl

We celebrated Pjoes’ first birthday. Our children loved it and Pjoes enjoyed the food and his (awful looking) present. He even kept his birthday hat on. (Look how tiny & cute Pjoes was as a kitten)

birthday Pjoes zilverblauw.nl

Links Pjoes op zijn cadeau. Nel Veerkamp zou er blij mee zijn geweest. Tja, dit zijn de dingen die wij doen voor die kat, vrees ik. Fijne zondag!

, , , ,

13 Responses to Pjoes 1!

 1. Kim 5 maart 2017 at 13:45 #

  Hihi pracht cadeau!!! Wie weet wil iedereen straks zo’n mooie krabpaal net als zilverblauw 😉
  Lang zal pjoes leven!

 2. Sandra 5 maart 2017 at 14:21 #

  Gefeliciteerd met 1 jaar Pjoes!

 3. Kelly 5 maart 2017 at 15:33 #

  Zo leuk! Wat een gewillige kat ook! 🙂 Fijne verjaardag, Pjoes!! xx

 4. Benthe 5 maart 2017 at 17:28 #

  Wat een geweldige foto’s! Pjoes heeft prachtige blauwe ogen ? en er straalt veel liefde af van de post en de kiekjes. Gefeliciteerd!

 5. Sara | MevrouwMiauw 5 maart 2017 at 17:40 #

  Ahhh zó leuk dit! Wat een mooie foto’s van een geslaagd verjaardagsfeestje. En wat is Pjoes een gemakkelijke zeg, dat het hoedje zelfs op zijn koppie bleef staan. Onze Vlinder is ook heel gemakkelijk maar een hoedje..? Dat zou me toch echt niet lukken. 🙂 Gefeliciteerd met Pjoes. Op nog heel veel jaren kattenliefde.

 6. Antoinette 5 maart 2017 at 18:57 #

  Ah leuk! Die foto van de jongens vind ik zo leuk. Hier wordt nu al druk nagedacht wat ze willen als Lola straks dood is. Geen tijd meer voor een hond en Roef wil heel graag een poes. Ik denk nog niks zolang Lola er nog is?

 7. Hanke 6 maart 2017 at 10:34 #

  Haha zo leuk! het is een deels ragdoll of niet? Die van mij ook en die staan erom bekend dat ze zo zachtaardig zijn. Ik kan die van mij al 10 jaar door het hele huis slepen, bellyrubs geven en ze eindeloos kroelen. Heerlijk! Ik hoop op heeeeel veel meer jaren genieten van Pjoes!!!

 8. Esmee 6 maart 2017 at 10:39 #

  Pjoes is echt een fotogenieke kat, en wat goed dat ‘ie gewoon z’n feesthoedje ophoudt. Die van mijn moeder had hem al lang drie keer door de kamer geslingerd. Ik vind de naam Pjoes trouwens ook echt geweldig 🙂

 9. Sarah 6 maart 2017 at 14:44 #

  Wat een lieve foto’s! Gefeliciteerd Pjoes!

 10. Anna Maria 6 maart 2017 at 17:48 #

  Wouw poes al weer 1 jaar 🙂 Gefeliciteerd.

 11. Dutch Apple 8 maart 2017 at 23:11 #

  Pjoes! Gefeliciteerd nog!

 12. Hannelore // au pays des merveilles 9 maart 2017 at 12:14 #

  Wat een heerlijke foto’s weer!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Must Follow .Zilverblauw. - YVON - 4 mei 2017

  […] .Pjoes. Source […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.