How about Frankie

How about Frankie

Regelmatig krijg ik de vraag of ik over producten wil schrijven. Meestal gaan we daar niet op in, omdat we er geen tijd voor hebben of omdat het product niet goed bij ons past. Heel af en toe maak ik een uitzondering, vaak voor kleine, creatieve merken met een gunfactor. How about Frankie is zo’n merk.

Mirelle from the Dutch brand How about Frankie send us one of her wool felt pillows and we’re totally in love with it (Pjoes is in love with it as well, as you can see). How about Frankie is a small, independent brand and owner Mirelle makes every pillow by hand. She wants to demonstrate the strength and exclusivity of a fair and handmade product. You can read & see more about How about Frankie here. Wish you a lovely weekend!

How about Frankie

Mirelle van How about Frankie maakt al haar kussens van wolvilt met de hand in haar eigen studio. Met haar zelfontworpen designkussens wil ze de kracht en exclusiviteit van een eerlijk en handgemaakt product laten zien (iets waar wij met Zilverblauw ook naar streven en waarvan we weten dat het niet altijd de makkelijkste weg is). Dit kussen maakte ze speciaal voor ons en het is een schot in de roos: zowel wij als Pjoes zijn er erg blij mee. Ik hou van de combinatie van roze met oranje en de geometrische vormen zorgen ervoor dat het kussen een fijne jaren ’80-vibe heeft, zonder té retro te worden.

Er gaat een bijzonder en indrukwekkend verhaal schuil achter het ontstaan van How about Frankie. Hier kun je daar meer over lezen en hier kun je alle wolvilten kussens bekijken die Mirelle maakt. Wat ons betreft een vette aanrader!

How about Frankie

, ,

8 Responses to How about Frankie

 1. Gras_vd_buren 24 juni 2016 at 13:49 #

  Hier word ik blij van. Je bent een tof mens!

  Liefs

 2. Afke 24 juni 2016 at 14:54 #

  Leuk om te lezen en ik vindt de kussens ook goed bij jullie in huis passen.
  Groetjes Afke

 3. Babette | StudioBabsie 24 juni 2016 at 20:31 #

  Wauw wat staat het kussen leuk in jullie interieur, alsof het zo hoort.. 😉

 4. Lottes Anekdotes 25 juni 2016 at 10:50 #

  Echt superleuke ontwerpen! Al zal het nog even sparen worden, want aangezien ik in september voor het eerst alleen ga wonen, moeten er nog veel andere spullen gekocht worden 🙁

 5. Anouk 25 juni 2016 at 17:37 #

  Mooi kussen! Iets te fel voor bij ons in huis, maar bij jou staat hij erg mooi!

 6. Rensina Steursma 25 juni 2016 at 18:32 #

  Het kussen past perfect in jullie huis!
  De kleuren en de vormen, gewoon helemaal tof.

 7. Dina 25 juni 2016 at 21:40 #

  Is het linkse kussen ook van haar hand? Die vind ik nl. ook magnifiek mooi! Fijn om lezen … net waar wij naar streven met de opbouw van onze B&B en waarvan we hopen dat er mensen als jullie dit zullen kunnen appreciëren … 😉 Lieve groet, Dina

 8. Lizet 23 juli 2016 at 12:35 #

  Heel gaaf zijn ze! 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.