Snorfeest & Kitsch Kitchen bloggersmarkt

Snorfiets & Kitsch Kitchen bloggersmarkt, by zilverblauw.nl

Snorfiets & Kitsch Kitchen bloggersmarkt, by zilverblauw.nl

Het was mijn bedoeling om jullie veel eerder te vertellen over hoe leuk het Snorfeest en de Kitsch Kitchen bloggersmarkt was, maar door het gesjouw tijdens de voorbereidingen rondom de markt kreeg ik enorm last van mijn rug. Ik heb er vooral last van als ik op een stoel zit, dus dat maakt blogs maken niet echt makkelijker. Gelukkig heb ik bijna nooit rugpijn, dus ik heb goede hoop dat het snel weer over gaat.

Als je de berichtgeving rondom het Snorfeest een beetje gevolgd hebt, denk ik dat je al wel gezien hebt dat we een superleuke dag hadden. Ondanks het weer, dat zorgde voor vier seizoenen op één dag inclusief windstoten, hagel, natte sneeuw en tussendoor strakblauwe luchten en zon was de opkomst fantastisch en was het heel gezellig.

We had a wonderful day at the Snorfeest and the Kitsch Kitchen bloggersmarket last Sunday! Here’s a small impression.

Snorfiets & Kitsch Kitchen bloggersmarkt, by zilverblauw.nl

Voor mij voelde het een beetje als een feestje met alleen maar leuke mensen. Peter, een collega uit de tijd dat ik nog veel optrad als zangeres, kwam reusachtige bellen blazen en goochelen. Als je goed zoekt, vind je op Peter’s site een foto van ons samen. Na 15 jaar samen optreden voelt hij een beetje als familie. Zo leuk en fijn om hem erbij te hebben en weer eens samen te werken. Er waren bloglezers, online bekenden en de hele dag door liepen er mensen af en aan en voerden we leuke gesprekken. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Snorfiets & Kitsch Kitchen bloggersmarkt, by zilverblauw.nl

Bedankt Uitgeverij Snor en Kitsch Kitchen, voor het mede mogelijk maken van de markt. Bedankt ook lieve mede-bloggers Suus, Marlous, Ilaria, Mickey, Anja, Marij en partner in crime Lonneke. We doen het snel nog eens over!

Snorfiets & Kitsch Kitchen bloggersmarkt, by zilverblauw.nl

 

, ,

6 Responses to Snorfeest & Kitsch Kitchen bloggersmarkt

 1. Iris Vank 28 april 2016 at 20:31 #

  Het ziet er prachtig en gezellig uit, gaaf aangekleed ook. En was Peter er ook?! Ohhh die had ik graag weer eens gezien!!

 2. Sarah (szaar) 28 april 2016 at 21:24 #

  Ziet er ontzettend leuk en gezellig uit! Ik had er ook graag heen gewild maar kon helaas niet. Wie weet de volgende keer! 🙂

 3. Barbara 29 april 2016 at 00:16 #

  oooh dat ziet er zooooo leuk uit!! jammer dat het niet wat dichter bij huis was… fijn dat het zo leuk was!!

 4. ineken 29 april 2016 at 11:10 #

  Ooit organiseer ik ook zoiets. Voila, net met mezelf afgesproken. 🙂

 5. Babette | StudioBabsie 29 april 2016 at 11:23 #

  Als ik dit zo zie, baal ik toch wel een beetje dat ik niet ben geweest.. Ziet er super gezellig uit!
  En wie weet, als er een volgende keer komt, ben ik van de partij! 😉

 6. gerhilde maakt 29 april 2016 at 13:12 #

  Dat ziet er leuk uit! Hopelijk is je rug snel terug in orde. Bij mij begint mijn nek op te spelen. Ik ga vanavond maar meteen naar de dokter om (hopelijk) erger te vermijden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.