Save the date: Snor Voorjaarsfeest & bloggersmarkt

Snor voorjaarsfeest

Snor voorjaarsfeest

Als je een oplettende lezer bent, weet je misschien dat Lonneke en ik al een tijdje bezig zijn met het organiseren van een bloggersmarkt. Wij bloggers schrijven veel en vaak over dingen waarvan ons hart sneller gaat kloppen, maar zijn er relatief snel(ler dan de gemiddelde mens) op uitgekeken. Een goed voorbeeld hiervan is de cactusvaas, die ik een tijdje geleden weg gaf via Instagram. Het lijkt ons ontzettend leuk om dit soort spullen te verzamelen op een tweedehands markt. Je kunt er schatten vinden voor zachte prijzen, gezellig struinen en de online wereld, waar we als bloggers of bloglezers zoveel tijd in doorbrengen, eens offline ervaren.

We houden de eerste editie van de markt op 24 april (volgende week zondag al!) tijdens het Snor Voorjaarsfeest dat georganiseerd wordt ter ere van hun nieuwe boeken. Hier kun je er meer over lezen. Kitsch Kitchen, die je waarschijnlijk kent van hun vrolijk gekleurde keuken- en woonartikelen uit Mexico, is onze partner voor de bloggersmarkt. Ze verzorgen mooie tafelzeilen voor op de kramen en als bonus vind je ze er met een kraam vol samples en unieke items. De bloggers die een kraampje op de markt hebben zijn Marij van entermyattic, Marlous van Oh Marie!, Suzanne van &suus en Ilaria van Ida Interior Lifestyle. Daarnaast sluiten Instagrammers Gras_vd_buren en Lilalimone aan met hun lilagras_instashop en hebben Lonneke en ik ook allebei een kraam.

Wat voor spullen kun je vinden op de markt?
Alles wat je in principe normaliter op een tweedehands markt kunt kopen. Boeken, kleding, (interieur)accessoires, design. Spullen die te mooi zijn om zomaar weg te gooien en die een tweede leven verdienen. Dingen voor volwassenen, maar ook kinderkleding en speelgoed, rechtstreeks uit de huizen van de bloggers die de spullen aanbieden.

Snor voorjaarsfeest

Hoe, wat en waar?
Het Snorfeest wordt georganiseerd op het terrein van Molen de Ster, op minder dan tien minuten lopen van het Centraal Station in Utrecht. Je kunt er gratis parkeren op zondag. Een kaartje kost in de voorverkoop 3,- (kinderen tot en met 6 jaar zijn gratis). Aan de deur kost een kaartje 5,-. Hier vind je alle info en een programmaboekje, want naast de bloggersmarkt zijn er natuurlijk nog veel meer leuke dingen te doen. De komende anderhalve week zullen Lonneke en ik jullie stukje bij beetje voorzien van achtergrondinformatie, voor nu: save the date!

Shoot! Fotograferen met je hart
Natuurlijk is er op het Snorfeest ook de mogelijkheid om je kopie van Shoot! te laten signeren of een boek aan te schaffen. Het wordt een superleuke middag, hopelijk zijn jullie er allemaal bij!

Snor voorjaarsfeest

Lonneke and I are organizing a special secondhand market for bloggers during a party from my publisher Snor. The market will be held at April 24 in Utrecht, at Molen de Ster. You can buy tickets (3,-) and read more at the site of Snor. It’s in Dutch but please let me know if you need any help with the tickets or if you just want more information in English. We’d love to see you there!

, , ,

11 Responses to Save the date: Snor Voorjaarsfeest & bloggersmarkt

 1. gerhilde maakt 13 april 2016 at 12:00 #

  Utrecht is wat ver voor mij, maar wat een leuk idee! Veel succes met deze eerste editie.

 2. Sanne 13 april 2016 at 16:41 #

  I wana go! Super leuk!
  Die dag ben ik sowieso in Utrecht te vinden als het goed is, dus dat komt goed uit :).
  Leuk!
  Liefs!

 3. Nicole 13 april 2016 at 17:30 #

  Wat een ontzetten tof idee! Helaas kan ik er de 24ste niet bij zijn, maar hopelijk wel op een volgende editie. Alvast succes!

 4. Liselore 13 april 2016 at 21:32 #

  Superleuk dat jullie dit gaan doen!

 5. Ageeth Mooij 13 april 2016 at 22:50 #

  Gelijk heb je! Ik vind het wel het Prinsessen-op-de erwt-gedeelte van het Snor Voorjaarsfeest.
  Ik duim voor mooi weer.
  Mijn cactusvaas is trouwens een stayer.

 6. Babette | StudioBabsie 14 april 2016 at 08:23 #

  Wat een geweldig idee! Ik ga het in iedergeval onthouden!

 7. Jesuishert 14 april 2016 at 08:32 #

  Moet dit precies op de dag dat wij naar de Efteling gaan????? ???? Geen kind vergeeft t me ooit als ik dat verzet…

 8. gras_vd_buren 14 april 2016 at 09:38 #

  Zo leuk dat wij als @lilagras_instashop ook aanwezig zijn. Wordt weer een echt Snorgoed feestje!

 9. Astrid 14 april 2016 at 10:45 #

  Leuk!!! Helaas kunnen wij niet langskomen omdat we die dag al war hebben. Maar als het volgend jaar weer is horen we her graag (ook het liefst iets eerder ivm veel events in april en mei)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Snor voorjaarsfeest | Bloggersmarkt - &SUUS - 15 april 2016

  […] voorjaarsfeest  In samenwerking met Kitsch Kitchen organiseren Anki & Lonneke een Bloggers markt die zal plaatsvinden op het ” Snor Voorjaarsfeest ” in […]

 2. Snor Voorjaarsfeest - Mamaliefde - 25 april 2016

  […] initiatief van Lonneke en Anki was er ook een heuse bloggersmarkt. Dit was een markt waarbij zij en andere bloggers en […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.